Znači moje želje i interesi su ispred svih ostalih građana Sarajeva, pa će za mene blokirati cijeli grad.
O yees

Ko je nama kriv sto ne prosvjedujemo
Apsolutno, gay parada preko starog mosta bi bila odlična slika naše države u (zapadnom) svijetu. Skroz podržavam
pa da nije grad pun papaka koji bi ih najradije povjesali i protjerali iz grada zato su interesi za osiguranjem sigurne povorke neophodni
tramvajtrojka wrote: ↑15/03/2023 13:56pa da nije grad pun papaka koji bi ih najradije povjesali i protjerali iz grada zato su interesi za osiguranjem sigurne povorke neophodni
I puno veće face su paradirale gradom, pa se grad nije blokirao.
Hoće ljudi da imaju pravo da se žene između se.emigrazione wrote: ↑15/03/2023 15:00Kakva su to prava, da je jebu jel' to?! Pa ko im brani, ne kontam majke mi
Vidi vraga, rat u Ukrajini je poceo zato sto lgbt hoce tamo da paradira?General War wrote: ↑15/03/2023 15:04Ja imam jos bolju lokaciju, recimo.Bakhmut da vide oni machoi zasta glavu gube
Aha, pa imaju valjda neki parlamenti i skupstine gdje se to rjesava, neka njih blokiraju dok im ne dozvole, mislim kada bi svi grad blokirali zbog borbe za neka svoja prava na sta bi to licilo jebotetap3ah75 wrote: ↑15/03/2023 15:05Hoće ljudi da imaju pravo da se žene između se.emigrazione wrote: ↑15/03/2023 15:00
Kakva su to prava, da je jebu jel' to?! Pa ko im brani, ne kontam majke mi
I da mogu naslijediti pemziju jedan od drugog.
A mogu li biti par i taslačiti se peder i lezba?
...ne, trebali bi LGBT+ da zamjene ukrainske machoe sto su do grla u blatu,zimi i krvi, da brane demokratiju, znajuci sta Rusi imaju rec po tom pitanju.joint union wrote: ↑15/03/2023 15:13Vidi vraga, rat u Ukrajini je poceo zato sto lgbt hoce tamo da paradira?General War wrote: ↑15/03/2023 15:04
Ja imam jos bolju lokaciju, recimo.Bakhmut da vide oni machoi zasta glavu gube
A Rusi su ustvari usli to da sprijece?
Aaaa, zato se i naziva specijalna operacija, skont'o![]()
Zato sam od sad protiv ove parade u Sarajevu, da ne bi slucajno rusi, ili ovi sto su malo blize a loze se na njih, krenuli u kakvu specijalnu operaciju.
Dosad me bolio klinac za paradu, jedino sto me nerviralo ono blokiranje, sad je druga prica.
Pouzdano znas da ih tamo nema? Mislim tih lgbt+?General War wrote: ↑15/03/2023 15:21...ne, trebali bi LGBT+ da zamjene ukrainske machoe sto su do grla u blatu,zimi i krvi, da brane demokratiju, znajuci sta Rusi imaju rec po tom pitanju.joint union wrote: ↑15/03/2023 15:13
Vidi vraga, rat u Ukrajini je poceo zato sto lgbt hoce tamo da paradira?
A Rusi su ustvari usli to da sprijece?
Aaaa, zato se i naziva specijalna operacija, skont'o![]()
Zato sam od sad protiv ove parade u Sarajevu, da ne bi slucajno rusi, ili ovi sto su malo blize a loze se na njih, krenuli u kakvu specijalnu operaciju.
Dosad me bolio klinac za paradu, jedino sto me nerviralo ono blokiranje, sad je druga prica.
tramvajtrojka wrote: ↑15/03/2023 13:56pa da nije grad pun papaka koji bi ih najradije povjesali i protjerali iz grada zato su interesi za osiguranjem sigurne povorke neophodni
joint union wrote: ↑15/03/2023 15:27Pouzdano znas da ih tamo nema? Mislim tih lgbt+?General War wrote: ↑15/03/2023 15:21
...ne, trebali bi LGBT+ da zamjene ukrainske machoe sto su do grla u blatu,zimi i krvi, da brane demokratiju, znajuci sta Rusi imaju rec po tom pitanju.
Vjerujem da bi ti zelio da umjesto tih machoa Ukrajinu brane lgbt+, no ne vjerujem da ti je razlog briga za machoe![]()
Bravo. Jednako primitivni likovi kao i ovi što šetaju za porodicu. Isti kurac.General War wrote: ↑14/03/2023 17:29Do skora sam imao simpatije, sada vidim da je to samo "sjasi kurta da uzjase murta" sa onim sto vidim na zapadu...progresivni al u qurcu.
Je li stvarno pokušavaš da me ubijediš da parada nakaza nije planirana i finansirana od strane upravo tog Zapada? Od istog Zapada od kojeg barem zadnjih 15-20 godina svog života gledam i slušam u medijima, filmovima, člancima kako sam kao hetero muškarac šta god uradio, koliko god bio edukovan, sposoban, kreativan, produktivan, opet sveden u svakom narativu na beskorisni patrijarhalni isprdak koji je izvor svakog zla? Hoćeš da se pravim da svi učesnici ove parade i njihovi navijači nisu ofirni i patetični pokušaji imitacija zapadnjaka i njihovog "progresivnog" mentaliteta? Da ignorišem domaće kvaziliberale koji se gađaju zapadnjačkim trendy terminima po socijalnim mrežama, prisvajaju sa blagom promjenom zapadnjačke hashtagove i pokrete kao metoo->nisam tražila, i to sve uz svesrdnu podršku medija koj nam pokušavaju oblikovati mišljenje isključivo zapadnjačkim, neoliberalnim narativima?Nebozemlja wrote: ↑15/03/2023 11:28 Tebi je, druže, pretjerano slušanje zapadnih medija i tipova poput Andrew-a Tate-a ispralo mozak, pa si ovdje došao da namećeš neke teme koje veze s nama nemaju. I ne, nisam ja nikakav "LGBT aktivista."
Ko ce u parlamentu pokrenuti tako nesto?emigrazione wrote: ↑15/03/2023 15:15Aha, pa imaju valjda neki parlamenti i skupstine gdje se to rjesava, neka njih blokiraju dok im ne dozvole, mislim kada bi svi grad blokirali zbog borbe za neka svoja prava na sta bi to licilo jebote
Ah, volim ove 'napadaju našu nevinost' argumente. Ovo je sve importirano od 'Zapada' (kojem i sami pripadamo ako nisi primjetio). Meni je preko 40 godina. Otkad sam bio tinejdžer u devedestima sam poznavao gay tipove i lezbijke te brdo biseksualnih ljudi koji bi tu i tamo eksperimentirali. To su valjda, u tvojoj paranoidnoj viziji bili neki rani agitatori, ubačeni elementi koji će odrasti i položiti temelje za novu generaciju devijanata. U stvarnosti, od koje si daleko, su to bili normalni ljudi koji su jednostavno živjeli svoj život. Jednako kao i danas. Ono što ti zoveš 'paradom nakaza' ja bi nazvao paradom sugrađana.qlface wrote: ↑16/03/2023 10:33
Je li stvarno pokušavaš da me ubijediš da parada nakaza nije planirana i finansirana od strane upravo tog Zapada? Od istog Zapada od kojeg barem zadnjih 15-20 godina svog života gledam i slušam u medijima, filmovima, člancima kako sam kao hetero muškarac šta god uradio, koliko god bio edukovan, sposoban, kreativan, produktivan, opet sveden u svakom narativu na beskorisni patrijarhalni isprdak koji je izvor svakog zla? Hoćeš da se pravim da svi učesnici ove parade i njihovi navijači nisu ofirni i patetični pokušaji imitacija zapadnjaka i njihovog "progresivnog" mentaliteta? Da ignorišem domaće kvaziliberale koji se gađaju zapadnjačkim trendy terminima po socijalnim mrežama, prisvajaju sa blagom promjenom zapadnjačke hashtagove i pokrete kao metoo->nisam tražila, i to sve uz svesrdnu podršku medija koj nam pokušavaju oblikovati mišljenje isključivo zapadnjačkim, neoliberalnim narativima?
Očekuješ i da samo prihvatim kada isti ti, furajući se na Zapad, uvedu fašistoidne mjere poput ove: