Ilegalni migranti u BiH
Moderator: O'zone
#18677 Re: Ilegalni migranti u BiH
Sta je sa Austrijom ?
- Cherry-Cherry
#18678 Re: Ilegalni migranti u BiH
Jedan mi spava ispred zgrade non stop. Valjda pijan i drogiran.
Policija sinoć prošla pored njega i nikom ništa. 
Odoh bez pasoša u Njemačku, da tražim azil i socijalu. Spavat ću ispred zgrada, a možda i nekome provalim u stan i zapalim ga. Baš me briga, hoću da mi daju stan i hranu džaba.
Odoh bez pasoša u Njemačku, da tražim azil i socijalu. Spavat ću ispred zgrada, a možda i nekome provalim u stan i zapalim ga. Baš me briga, hoću da mi daju stan i hranu džaba.
#18679 Re: Ilegalni migranti u BiH
Nisu iste rijeci. De bona *Sadeta*, znas to i sama. Refugee i migrant da nije isto.sadie_forever wrote: ↑29/09/2020 17:42pa kako da ih zovu? migrant je isto izbjeglica,samo sto je engleska rijec
Jedni bjeze od rata, drugi migriraju radi trazenja bolje srece u zivotu.
A ovi su ilegalni migranti. Prelaze granice na nelegalan nacin.
Cak i gori su od ilegalaca jer nemaju nikakvih dokumenata mnogi pa mogu biti teroristi, kriminalci i sl.
Nego kod nas star narod, stari ih simpatisu i simpatisali su, pa nemogu da skontaju da nisu izbjeglice nego ilegalci i opet ponavljam cak i gori od ilegalaca.
Ilegalac se da nekako identifikovati kad ga uhvate sluzbe, a ovi upitno mogu li se identifikovati lako.
Pola familije i vise su mi migranti ali oni su legalno migrirali. Znam dobro sta su migranti a sta izbjeglice jer sam imao i izbjeglica u familiji. Oni, rahmet im dusi su i kao izbjeglice na legalan nacin napustili Sarajevo tad kad im je stan i sve zapaljeno u ratu.
Da je tako lako se moglo izaci i migrirati u ratu i nakon rata i mi bi svi vjerovatno migrirali i izasli a ne bi se patili ovdje. Pogotovo ja i moji koji smo socijalni slucaj.
-
#18680 Re: Ilegalni migranti u BiH
ovo se ne mogu prestat cudit, koji im je krac s ovim vatrama u kucama? jebte nisu pecinski ljudi, vecina kuca ima sporet, grijallicu, kamin, ognjiste, mjesto za lozenje vatre.wtf ba zapali na sred sobe il na parketu vatru, jesulk dobri s glavama?koja mraka ne vjerujem

#18682 Re: Ilegalni migranti u BiH
Mislis da je to imalo sporet u vukojebini iz koje je izgmizalo?sumirprimus wrote: ↑30/09/2020 09:48ovo se ne mogu prestat cudit, koji im je krac s ovim vatrama u kucama? jebte nisu pecinski ljudi, vecina kuca ima sporet, grijallicu, kamin, ognjiste, mjesto za lozenje vatre.wtf ba zapali na sred sobe il na parketu vatru, jesulk dobri s glavama?koja mraka ne vjerujem![]()
#18683 Re: Ilegalni migranti u BiH
Treba od cigana pasoše prodavat migrantima. Tu su neđe.
#18684 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ako ne zapale, obavezno demoliraju sve. Valjda slucajno, ili iz dobrih namjera.
- sadie_forever
#18685 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ako nije onda mu zaista treba pomocihowdy wrote: ↑30/09/2020 10:07Mislis da je to imalo sporet u vukojebini iz koje je izgmizalo?sumirprimus wrote: ↑30/09/2020 09:48ovo se ne mogu prestat cudit, koji im je krac s ovim vatrama u kucama? jebte nisu pecinski ljudi, vecina kuca ima sporet, grijallicu, kamin, ognjiste, mjesto za lozenje vatre.wtf ba zapali na sred sobe il na parketu vatru, jesulk dobri s glavama?koja mraka ne vjerujem![]()
#18686 Re: Ilegalni migranti u BiH
Pomoc da se vrati u vukojebinu iz koje je izgmizosadie_forever wrote: ↑30/09/2020 12:04Ako nije onda mu zaista treba pomocihowdy wrote: ↑30/09/2020 10:07Mislis da je to imalo sporet u vukojebini iz koje je izgmizalo?sumirprimus wrote: ↑30/09/2020 09:48
ovo se ne mogu prestat cudit, koji im je krac s ovim vatrama u kucama? jebte nisu pecinski ljudi, vecina kuca ima sporet, grijallicu, kamin, ognjiste, mjesto za lozenje vatre.wtf ba zapali na sred sobe il na parketu vatru, jesulk dobri s glavama?koja mraka ne vjerujem![]()
- sadie_forever
#18687 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ne moze tako nece ga ni tamo jbg..zadnji sljam je tamo, moras bit human
#18689 Re: Ilegalni migranti u BiH
Kako je svekrva? I ona je ljudsko bice, trebas joj pomoc. To sto je tebi ona šljam ne znaci da joj ne trebas pomagatsadie_forever wrote: ↑30/09/2020 12:12Ne moze tako nece ga ni tamo jbg..zadnji sljam je tamo, moras bit human

- sadie_forever
#18691 Re: Ilegalni migranti u BiH
al to zaista nije smijeno vec nisko i plus postalo je toliko izvakano da je vise dosadno ocima citati,,kad god nema sta odg onda je pitanje "kako je sveki"
zena ni na onom svijetu nece imati mira

#18692 Re: Ilegalni migranti u BiH
Taj odgovor primijenis na sebe i rahat smosadie_forever wrote: ↑30/09/2020 14:36al to zaista nije smijeno vec nisko i plus postalo je toliko izvakano da je vise dosadno ocima citati,,kad god nema sta odg onda je pitanje "kako je sveki"
zena ni na onom svijetu nece imati miraa svekrve nemam
![]()
![]()

#18693 Re: Ilegalni migranti u BiH
Sad znas kako je nama ostalima sa tvojim moronskim pokusajima trolanja svake moguce teme. I usput, odluci se jesi li zensko ili musko.sadie_forever wrote: ↑30/09/2020 14:36al to zaista nije smijeno vec nisko i plus postalo je toliko izvakano da je vise dosadno ocima citati,,kad god nema sta odg onda je pitanje "kako je sveki"
zena ni na onom svijetu nece imati miraa svekrve nemam
![]()
![]()
Last edited by irac300 on 30/09/2020 21:43, edited 1 time in total.
-
#18694 Re: Ilegalni migranti u BiH
dok havaz ne napise clanak o svekrvi ne priznajem(o) ... svekrvu
#18695 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ne pratite nista.. zena nije ziva...

-
#18696 Re: Ilegalni migranti u BiH
#18698 Re: Ilegalni migranti u BiH
Jeli istina da se "inzinjeri" po Ilidzi na gradjane kamenjem bacaju (cula od kolegice iz Hadzica). 

#18699 Re: Ilegalni migranti u BiH
Ovo preslo u mali rat. Citam na FB pobili se Afgani i Paki, ima mrtvih i na desetine ranjenih. Vatrenim oruzjem se poceli obracunavat'. Eee 'ebo nas svak' sta smo docekali.
- Freamon Lester
#18700 Re: Ilegalni migranti u BiH
Jel ima neko iz Bihaca da potvrdi ovaj sukob od sinoc?