Za mene je najveci dokaz bio : ja sam 1996 sa 20 KM izasao iz rata.
Ako ovo nije za SIPE onda neznam za sta je.
Frajer javno na TV priznao da je opljackao javnu imovinu.
Moderator: O'zone
Za mene je najveci dokaz bio : ja sam 1996 sa 20 KM izasao iz rata.
Spasava se robije, al mu je zamijena sajbe bila skupa. I jos imao je vremena, a i volje ici kuci lijepo i polako to odraditi. Ajd ...bosanska senzacija wrote: ↑14/02/2021 10:02 No, krajem novembra svjedočio je Amel Bureković zaposlenik firme koja se bavi prodajom autostakala. On je kazao da je 10. februara 2016. godine u radnju došao Ljubo Seferović (pokazao prstom u sudnici na optuženog) i kupio staklo za auto. Tužilac Meris Ćato pitao je svjedoka kojim automobilom je došao optuženi, a svjedok je kazao sa „tamnoplavim T4 kombijem“. U kombiju je bila žena s bebom i još dvoje djece.
- Bio je nervozan i u žurbi. Prodao sam mu staklo i ubacili u kombi. Kod nas nije izvršio zamjenu jer mu je bilo skupo – kazao je svjedok.
Ti si u zabludi, to svi znamo. A možda si i bludnik.MensurM wrote: ↑14/02/2021 10:22Živi bili pa vidjeli. Ruku u vatru dajem da se još ne zna. Inače ne bi rekao ovu gore rečenicu.uvijekIInikadI wrote: ↑14/02/2021 10:20Zna zna ne brini ti, još malo pa ćeš i ti znati jer inače ništa ne znaš. Samo se na forumu informišeš![]()
Čitao sam sinoć o tom Budnji. Navodno je uvozio građevinski materijal za srušdne kuće pa se tako obogatio. Naravno, uz pomoć nekih na vlasti.elcaliente wrote: ↑14/02/2021 10:28Za mene je najveci dokaz bio : ja sam 1996 sa 20 KM izasao iz rata.
A šta si radio prije nego si sinoć čitao?MensurM wrote: ↑14/02/2021 10:31Čitao sam sinoć o tom Budnji. Navodno je uvozio građevinski materijal za srušdne kuće pa se tako obogatio. Naravno, uz pomoć nekih na vlasti.elcaliente wrote: ↑14/02/2021 10:28Za mene je najveci dokaz bio : ja sam 1996 sa 20 KM izasao iz rata.
Ti ne razumijes u kojem kontekstu je rekao,sad se svi nude a tada niko,sto sad.pa zato sto se sve zna i bice za mjesec svima poznato.Dzaba sad da pomaze i Bakir,Budnjo...nebitni su sada.MensurM wrote: ↑14/02/2021 10:22Živi bili pa vidjeli. Ruku u vatru dajem da se još ne zna. Inače ne bi rekao ovu gore rečenicu.uvijekIInikadI wrote: ↑14/02/2021 10:20Zna zna ne brini ti, još malo pa ćeš i ti znati jer inače ništa ne znaš. Samo se na forumu informišeš![]()
Covjek fino rece, da zna ko je bio na licu mjesta, 3 osobe, ali ne zna ko je ubica. Kontas, Mensure ...
Ološu i gnjido ljudskaMensurM wrote: ↑14/02/2021 10:12 Jako puno šuplje sinoć i nikakvih dokaza.
Sebija ubica - "mijenjala vještake"
Bakir ubica - "rekao mi da će vidjet šta će napravit"
Budnjo ubica - "nestao snimak"
Mutap ubica - "otkud mu Dzenanov mobitel"
Alisa ubica - "nema amneziju"
Policajci ubice - "izbrisali poruke"
Dalida ubica - "rekla mi nije on njega htio"
Svi dokazi Murizovi su rekla kazala. Budnjo sinoc cvrsto stajao iza onog da mu nije nista rekao za Zuju.
Pa za Bakira je rekao u smislu da mu vise ne znaci nicija pomoc poslije toliko godina, sad mu vise takva vrsta pomoci ne treba, a svi sve znaju od pocetka! Sve i da kaze Bakir taj i taj je ubio, to je totalno beskorisno sad!swanfilter wrote: ↑14/02/2021 10:35Covjek fino rece, da zna ko je bio na licu mjesta, 3 osobe, ali ne zna ko je ubica. Kontas, Mensure ...
Sta si sinoc meni ovdje napisao, nisam gledao, ugasio na pola. A taj dio emisije je drugio dio.
Mensure, informantu, sakrij se ...
Upalio sinoć u pola 2. Umalo me žena nije ostavila, probudila je reklama s youtubea. Taman tu negdje kad sam upalio, sat vremena od pocetka emisije, govori to za Bakira.swanfilter wrote: ↑14/02/2021 10:35Covjek fino rece, da zna ko je bio na licu mjesta, 3 osobe, ali ne zna ko je ubica. Kontas, Mensure ...
Sta si sinoc meni ovdje napisao, nisam gledao, ugasio na pola. A taj dio emisije je drugio dio.
Svega "navuk'o" za 20 maraka i poceo prodavati... Multiplikacija povrata ulozenog kapitala je odradila svoje.MensurM wrote: ↑14/02/2021 10:31Čitao sam sinoć o tom Budnji. Navodno je uvozio građevinski materijal za srušdne kuće pa se tako obogatio. Naravno, uz pomoć nekih na vlasti.elcaliente wrote: ↑14/02/2021 10:28Za mene je najveci dokaz bio : ja sam 1996 sa 20 KM izasao iz rata.
Ma svi sve znaju osim tebe koji ništa ne znaš?! Konstantno, evo već 4-5 god od slučaja i teme. Misliš li doći tobe?MensurM wrote: ↑14/02/2021 10:44Upalio sinoć u pola 2. Umalo me žena nije ostavila, probudila je reklama s youtubea. Taman tu negdje kad sam upalio, sat vremena od pocetka emisije, govori to za Bakira.swanfilter wrote: ↑14/02/2021 10:35Covjek fino rece, da zna ko je bio na licu mjesta, 3 osobe, ali ne zna ko je ubica. Kontas, Mensure ...
Vidi se i po Senadu da mu vjeruje za zataškavanje, al ne vjeruje da zna ko su ubice.
Za 20 maraka nije mogao natankati ni pola rezervara nafte, a ne da radi na uvozu građevinskog materijala.MensurM wrote: ↑14/02/2021 10:31Čitao sam sinoć o tom Budnji. Navodno je uvozio građevinski materijal za srušdne kuće pa se tako obogatio. Naravno, uz pomoć nekih na vlasti.elcaliente wrote: ↑14/02/2021 10:28Za mene je najveci dokaz bio : ja sam 1996 sa 20 KM izasao iz rata.
un1ted wrote: ↑14/02/2021 10:57 Muriz ih izludi, to se vidi i po ovom Mensuru. Zapjenili daj imena, daj imena ako znas, da vise ne zive u strahu da li zna i hoce li ujutro policija zakucati na vrata.
Koliko vidim iz ovih istupa, on ne trazi kaznu za jednog, ili trojicu, vec SVE ONE koji su ucestovali u procesu prije i poslije. Aferim, da ih sve vidimo s lisicama![]()