Forezničari

Moderator: O'zone
A kako to ide?Gerro wrote: ↑13/02/2021 21:49pa ni oni ne znaju ko im je platio, zna se kako to ideAjs_Nigrutin wrote: ↑13/02/2021 21:47Dobro pitanje.bosanska senzacija wrote: ↑13/02/2021 21:41 Zašto se ne postavlja pitanje ko je platio Ljubi Seferoviću i njegovoj porodici da priznaju saobraćajnu nesreću sa smrtnim ishodom?
Trebali ste kupiti Bitcoin kad je bilo vrijeme
Nisam čuo taj dio. Ugasio sam na pola. O čemu je riječ?swanfilter wrote: ↑13/02/2021 21:48Mensure, jesi ti taj sto se nudio Murizu, pa ti kucu zapaliseMensurM wrote: ↑13/02/2021 21:39Imala je nekoliko plastičnih operacija kako bi se uspješnije krila izvan BiH. Čeka samo da prođe korona i bjèzi. Već se zna i gdje.ovo_malo_duse wrote: ↑13/02/2021 21:33
I meni je to znimljivo. Nije ista faca ni blizu. Ako je ubrzo be uhapse Ispalice se ona vani, ako vec nije. Odnosno ispalice je.![]()
E ne znam sad u marku, ali je bila sića.Naravno ništa to ne bi bilo da mu nije SDA omogućila.Pa Budnjo je napravio Asima, kod njega mu je bilo prvo "zapošljenje" što bi reko vrli General.Aida_Beba wrote: ↑13/02/2021 21:4818 miliona u certifikatima i 900.000 u kešuI naravno Dzej wrote: ↑13/02/2021 21:45Otvorio firmu posle rata i sav građevinski materijal za obnovu povratničkih kuća je išao preko njega.Kasnije pokupovo certifikate i dao milion i nešto u kešu i kupio hotele.To ti je ukratko.![]()
Pa preko posrednika.bosanska senzacija wrote: ↑13/02/2021 21:53A kako to ide?
Da li bi ti prihvatio da oguliš koju godinu zbog ubistva u zeničkom zatvoru tek onako?
Meni ovi pogledi mnogo govore. Pogotovo ove dvije, desno (starija žena) i lijevo.DonieBrasco wrote: ↑13/02/2021 20:42zigubigule wrote: ↑13/02/2021 20:41 Imal ko sliku te fatalne Alise da nije s gugla, da vidimo sta zeleni karindjaju..
Ova u sredini.
Interesantno kad se događalo ovo nasilje, u novembru 2015, a Dalida Burzić se opet spominje kao tužilac u kasnijem procesu. Kako ga babo predstavi lijepo, kao pravog merhametliju i fino čeljade.HANNADI BUDNJO: “Ta obitelj Budnjo kontrolira sve policijske i pravosudne strukture u Kantonu Sarajevu i šire. Bila sam 4 godine s Muamerom u braku i vidjela sve, šta se radi, s kim se zna, kako se stvari rješevaju. Osobito napominjem, da je moj svekar Alija Budnjo dobar sa svim čelnim ljudima, koji sjede u pravosudnim i policijskim strukturama. Znači sa SIPA-om, predsjednicima, premijerima, ministrima…”.
HANNADI BUDNJO: “Naravno da smatram, da je sposoban, da počini ubojstvo, jer sam to najbolje osjetila na svojoj koži. Dakle, ja sam se za dlaku izvukla živa”.
HANNADI BUDNJO: “Te noći, krvnički sam pretučena pred svojim malodobnim sinom od strane svoga supruga Muamera Budnje. Bila je to kraća prepirka između mene i Muamera, koja je eskalirala na način, da me Muamer fizički napao, udaravši me stisnutim pesnicama u predjelu lica, te me u jednom momentu uhvatio rukama za vrat i počeo daviti, kojom prilikom sam zadobila tjelesne povrede u vidu krvnog podliva u predjelu lijevog oka, krvnog podliva ispod donje vilice i krvnog podliva u predjelu koljena. Jedva sam se tada uspjela istrgnuti iz Muamerovih ruku i zaključati u sobu, nakon čega sam samo svome svekru Aliji poslala poruku: „Pomozite“! Tek sam oko dva ujutro izašla iz sobe, kada se Muamer smirio. Ovaj sam događaj prijavila Trećoj policijskoj upravi Sarajevo, a obaviješteno je tada bilo i Tužiteljstvo u Sarajevu”.
dobra pičetnau-pet-deka wrote: ↑13/02/2021 22:02Meni ovi pogledi mnogo govore. Pogotovo ove dvije, desno (starija žena) i lijevo.DonieBrasco wrote: ↑13/02/2021 20:42zigubigule wrote: ↑13/02/2021 20:41 Imal ko sliku te fatalne Alise da nije s gugla, da vidimo sta zeleni karindjaju..
Ova u sredini.
Idiuglavnomja wrote: ↑13/02/2021 22:05 iskreno se nadam da ce neka buduca komisija za provjeru porijekla imovine ispitati i ovo ljigavo stvorenje.
odakle mu milion u kesu? odakle mu 18 miliona u certifikatima?
znate li koliko je to prsjecnih stanova?
koliko je platio te certifakte?
ciji su?
i posto sam neznalica po tom pitanju - da li su se mogli privredni objekti kupovati certifikatima???
Ma stara priča. Javio se efendiji? Rekao da je vidio kako Budnjo šamara Alisu pa demantovao to u Tužilaštvu.swanfilter wrote: ↑13/02/2021 22:07Spomenuse ga obojica. Nekakav narkodiler se nudio Memicu sa info. Isli sa njim u Tuzilastvo, ovi ga nekom ocinkali. Pocele prijetnje, zapalise mu kucu i lik se pogubio, ne zeli da cuje za svjedocenje ...
Javio se i nudio se kao i ti Murizu? demantovao nakon sto su mu zapalili kucuMensurM wrote: ↑13/02/2021 22:09Ma stara priča. Javio se efendiji? Rekao da je vidio kako Budnjo šamara Alisu pa demantovao to u Tužilaštvu.swanfilter wrote: ↑13/02/2021 22:07Spomenuse ga obojica. Nekakav narkodiler se nudio Memicu sa info. Isli sa njim u Tuzilastvo, ovi ga nekom ocinkali. Pocele prijetnje, zapalise mu kucu i lik se pogubio, ne zeli da cuje za svjedocenje ...
Jedini kojem je u čitavom slučaju skočila cijena je advokat Ifet Feraget.