Ali se osjeća dovoljno moćnim da dovede ubicu za ruku samo da zna ko je.Čudna sorta wrote: ↑13/02/2021 20:55 A Budnjo kaže ne zna, nema pojma ni ko je ubica ni ko bi mogao biti, mislim sin ti se proziva za ubistvo, ti vjeruješ da nije on, i ne padne ti na pamet da se raspitaš, saznaš ko je onda ubica, šta se desilo te noći.
Doduše, on nikoga ne poznaje, ništa ne zna, nije ni mogao saznati, čovjek bi pomislio da stvarno nije tajkun.![]()
I moj je rahmetli otac bio električar (vjerujem daleko bolji od Alije Budnje) i iskreno ne usudim se ni napisati sa koliko smo mi para iz rata izašli, manje od Budnjinih 20 DM svakako, ne postadosmo biznismeni u hotelijerstvu ni on ni ja.
Mnogo je laži stari Budnjo izrekao večeras, jedna od njih je i ne čujem se sa Bakirom a ovaj mu na iftare dolazi.
Jedan od najmoćnijih ljudi na Ilidži (kojih nema mnogo) nema pojma šta se dešava u njegovom "reonu", više nego teško za povjerovati.
Veliko je srce u Muriza Memića, na kraju kaže a vjerujem da tako i misli, da bi volio da Budnje nemaju ništa sa Dženanovim ubistvom.
Sve i da nemam simpatija prema Murizu i želje da se ovo okonča ne mogu vjerovati da negdje u nekoj instanci Budnje nisu umješane.
Ono što me baš iskreno plaši jeste da ovo ni blizu nije gotovo, kakva je SDA mnogi nikada neće odgovarati za učinjeno u ovom slučaju. Ubica i bliži pomagači se vjerovatno i izvedu pred lice pravde a svi ostali će se uspješno izvući.