artime wrote:Ne znam sta je sa Hrvatima, nisu ni uveli euro a vec ga svojataju u ponudi.
Ja znam za neku turu iz Visokog, isla prijateljica, i imala obezbijedjen prevoz i smjestaj za nekih 180 km (po osobi, sedam dana) u Zaostrogu.

Nisam mogla vjerovati ali ona se fkt kune. Mislim da nije neki smjestaj, ali ponijela je love i tamo sebi kupovala hranu, nekada se pocasti nekada pasteta trans. Ugl. po svom cejfu. Sobe kazu nisu luksuz, ali je imala cistu posteljinu i sve u svemu fino se provela za 180. (isla je sa jos nekom rajom). Elem, mozda nije ni to losa varijanta. Meni nije, jer su Bosnje uspjele neke aranzmane jeftino da srede sa susjedima.
isla sam ja sa tom turom iz visokog. prijateljica i ja. trazile da smo blizu plaze, inace su apartmani i sobe gore blize magistrali bolje (isla sa tim istim organizatorom prije nekih 9 godina) al' mi ne htjedosmo da putujemo svaki dan do plaze. za te pare nisam ni ocekivala a ni trazila nista vise od onog sto smo dobile - sobicak, onako ok ali dosta malen, zajednicko kupatilo (na sto se jezim ali smo ga samo mi koristile jer niko nije bio u drugoj sobi), zajednicka kuhinjica, bez terase.
s co'jekom: htjedosmo kao da ustedimo prije 2-3 godine i neka tura cini mi se iz vogosce u gradac. pitali jesu li sobe ispod magistrale i naglasili da zelimo svoje kupatilo pa ako treba i da doplatimo nesto. ne treba doplacivati, ispod magistrale. i tako i bi, bukvalno ispod magistrale... 2 metra, kupatilo zajednicko ali kao samo bi ga mi koristili. bunili se i dobili bas lijepu sobu/apartmancic, nase kupatilo, nasa kuhinjica, terasica. veoma uredno i cisto, teta fina, i kolace nam donosila =) prilicno blizu plazi
inace, preporucujem davida kamhija u zaostrogu. lijepi, uredni i cisti apartmani odmah pored plaze. doduse, ne znam bas koja je cijena jer meni uvijek da popust i uvijek nas je dvoje u apartmanu za troje

kuhinja, kupatilo, lcd tv, terasa sa pogledom na more.
on je maltene na kraju zaostroga (kad se sidje s magistrale pa lijevo, u blizini onog izvora vode) ali uvijek bih preporucila bas taj dio zaostroga jer plaze nisu pretrpane i apartmani su jako lijepi a nista ne fali prosetati tokom dana do supermarketa ili navece do kafica