Sumnjam da je to baš popularna stvar.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑16/02/2020 20:32ne kontam odraslu osobu,koja kermita iz muppet showa zove kerempuhom

Moderator: O'zone
Sumnjam da je to baš popularna stvar.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑16/02/2020 20:32ne kontam odraslu osobu,koja kermita iz muppet showa zove kerempuhom
dobro,nije bas popularna,ali jest da imam dodora sa nekoliko osoba od kojih sam to cuodale cooper wrote: ↑16/02/2020 21:06Sumnjam da je to baš popularna stvar.kakavdanakneiskustvu wrote: ↑16/02/2020 20:32ne kontam odraslu osobu,koja kermita iz muppet showa zove kerempuhomI nije li kerempuh ono pozorište u Zagrebu?
Neko obije trafiku i ukrade 300 km to je normalno - svugdje tog kriminaliteta ima . Kada ”nestane“ 300 000 iz drzavne agencije to nije normalno - pokazuje karastrofu u administrativno-politicko-pravnom sistemu.
Ti i takvi kao ti kojima je normalno obijanje i kradja ste problem ovog drustva.MorningStar wrote: ↑17/02/2020 15:48Neko obije trafiku i ukrade 300 km to je normalno - svugdje tog kriminaliteta ima . Kada ”nestane“ 300 000 iz drzavne agencije to nije normalno - pokazuje karastrofu u administrativno-politicko-pravnom sistemu.
Ko pravda sta ? Nauci citati prije svega - kradja , razbojnistva imas po najsigurnijim drzavama svijeta i ne to nije dobro ali skoro nemoguce je iskorijeniti - medjutim "nestanaka" 300 000 km iz DRZAVNIH AGENCIJA nema u normalnim zemljama... razumijes koncept ?DzordzHodzic wrote: ↑17/02/2020 16:31Ti i takvi kao ti kojima je normalno obijanje i kradja ste problem ovog drustva.MorningStar wrote: ↑17/02/2020 15:48Neko obije trafiku i ukrade 300 km to je normalno - svugdje tog kriminaliteta ima . Kada ”nestane“ 300 000 iz drzavne agencije to nije normalno - pokazuje karastrofu u administrativno-politicko-pravnom sistemu.
Danas ces opravdat 300, sutra 10300, cifra nije bitna, bitno je opravdat svoj poganluk, na tvom mjestu bih izbriso taj post gore i poklopio se.
Cuj normalno krast i pljackat, molim te definisi mi onda do koje granice je to normalno obijat i pljackat? 500km? 1000?
Kakav proljev ne mogu da vjerujem
DonieBrasco wrote: ↑22/02/2020 20:29
Ja ne shvatam ove nazovi umjetnike, saranje vozova, unistavanje fasada zgrada, trgova, zidova, ograda, javnog prevoza. Kojekakvi fontovi, tagovi, sta je ovo, nikakva umjenost jer je niko ne vrednuje nego osuđuje, unistavanje imovine i vandalizam. Kakvi su ovo natpisi, crtezi, ...![]()
Evo samo ovi likovi iz ovog videa primjera radi saraju vagone, ulazu vrijeme u to, kriju se od radnika na pruzi, policije. Sta je poenta ako je umjetnost u pitanju a nije. Uloze dosta vremena i para u ovo, ali cemo ovo vodi ?
Studenti akademije u Sarajevu zaobiđite me sa komentarima da nisam u pravu, yebem van profesore ako vas ovome uce.
nemoj tako pa to su platformaši avdakovića, pa onda tekbiraši zildžića, pa lanina raja iz SDP, pa tu je i novinarska sekcija iz SBB naša je to budućnost ali ne ona iz podgorice!kakavdanakneiskustvu wrote: ↑22/02/2020 21:33DonieBrasco wrote: ↑22/02/2020 20:29
Ja ne shvatam ove nazovi umjetnike, saranje vozova, unistavanje fasada zgrada, trgova, zidova, ograda, javnog prevoza. Kojekakvi fontovi, tagovi, sta je ovo, nikakva umjenost jer je niko ne vrednuje nego osuđuje, unistavanje imovine i vandalizam. Kakvi su ovo natpisi, crtezi, ...![]()
Evo samo ovi likovi iz ovog videa primjera radi saraju vagone, ulazu vrijeme u to, kriju se od radnika na pruzi, policije. Sta je poenta ako je umjetnost u pitanju a nije. Uloze dosta vremena i para u ovo, ali cemo ovo vodi ?
Studenti akademije u Sarajevu zaobiđite me sa komentarima da nisam u pravu, yebem van profesore ako vas ovome uce.![]()
![]()
![]()
To ni meni nikad neće biti jasno.DonieBrasco wrote: ↑22/02/2020 20:29
Studenti akademije u Sarajevu zaobiđite me sa komentarima da nisam u pravu, yebem van profesore ako vas ovome uce.
Kae, al ne razumiješ ti to. Isto kažu i huligani koji na utakmice dolaze radi belaja, isto kažu i hablećine sa svakodnevnim stilom vožnje u obliku prestizanj na punoj, u krivini, vozeći debelo preko dozvoljenog, trkajući se, ugrožavajući druge itd itd. Svaka debilana ima opravdanje od ljubitelja u obliku nisi u pravu, ti ne razumiješ tu ljubav, prema tome nečemu.DonieBrasco wrote: ↑22/02/2020 20:29