ladyblue18 wrote: Joj ljudi dragi jeste iskljucivi. Ako volim osjecaj i dozivljaj koji zima sa sobom donosi ne znaci da volim bljuzgavicu i smog.

Moderator: O'zone
ladyblue18 wrote: Joj ljudi dragi jeste iskljucivi. Ako volim osjecaj i dozivljaj koji zima sa sobom donosi ne znaci da volim bljuzgavicu i smog.
<3333Cherry-Cherry wrote:Volim zimu.Zima je ušuškana i romantična.
Zimi se možeš topliti i oblačiti koliko hoćeš, a ljeti se možeš skinuti do gole kože i da ti opet bude vruće.
Mene od vrućine srklet uhvati. Zna mi biti nekad muka, pa fino ne mogu da dišem. Plus što se moram stalno trackati kremama, jer sam bijela ko sir.
Živjela zima
A ako bi zivjela ko kmet u nekoj kolibi u sibiru?Cherry-Cherry wrote:Žao mi je što nisam živjela u Rsiji prije 150 godina... Pa da putujem vozom, onim starim vozom, noćna vožnja, ja ušuškana, pijem čaj ili toplu čokoladu, a pada snijeg...![]()
Ledeni dvorci...Kamin...
A vani mraz...
![]()
Kao Ana Karenjina... kao princeza Anastasia...![]()
A tek one scene iz filmova Agate Kristi... Kada Poaro putuje vozom od Londona do nekog gradića...
E jesi romantičan u ... c c c cinsomnia78 wrote:A ako bi zivjela ko kmet u nekoj kolibi u sibiru?Cherry-Cherry wrote:Žao mi je što nisam živjela u Rsiji prije 150 godina... Pa da putujem vozom, onim starim vozom, noćna vožnja, ja ušuškana, pijem čaj ili toplu čokoladu, a pada snijeg...![]()
Ledeni dvorci...Kamin...
A vani mraz...
![]()
A tek one scene iz filmova Agate Kristi... Kada Poaro putuje vozom od Londona do nekog gradića...
Sta ima dvorci i kamini
Ljeto,logičnosupercali wrote:jesen je pocela prije vise od mjesec tako da ne znam koje je ovo doba godine?
Teletubbies wrote:Preduhitrio si me...taj voz možda bi samo išao do luke Murmansk pa onda bježati ilegalno u SAD...e jedino kad bih prihvatio tu Rusku voz idilu jeste da dijelim kabinu sa Lenjinom i Grigorijem Rasputinom
I od silne romantike završiš pod vozom.Cherry-Cherry wrote:Žao mi je što nisam živjela u Rsiji prije 150 godina... Pa da putujem vozom, onim starim vozom, noćna vožnja, ja ušuškana, pijem čaj ili toplu čokoladu, a pada snijeg...![]()
Ledeni dvorci...Kamin...
A vani mraz...
![]()
Eurosa wrote:Ne volim zimu ni malo. Hajde ono kad zabijeli pa i nekakako,ali ono topljenje snijega,pa susnjezica pa poledica, neociscene ceste, trotoariO smogu da i ne govorim.Pa spremanje na posao ujutro,od helanki do kaputa,pa cizme,rukavice,kapa,sal,nos curi,a kad i ono malo sunca ugrije bljesti pa ne vidim, cvikeri mi zamagle kad god s vana udjem u prostoriju,da poludis nacisto!
Mozes mislit kako smrdis drugima kad smrdis sam sebiUkusi su razliciti, ja ne kontam kako neko moze voljeti +50, uvijek si znojav, smrdis sam sebi, itd.
Usudjujem se vjerovati da je kod mnogih to stanje dominantno tokom cijele godine.Bambi_na_kofeinu wrote:Pa kakav vam je plan, mrgudi, do marta ćete biti očajni?