Moderator: O'zone
kada su ti sta politicari uradili kada treba,.,. oni kazu januar 2000neke ,., brate jos 974 godine imaju fore,.,U-zap wrote:Rekose da ce rezultati u januaru biti koliko me pamcenje sluzi a evo sad ce maj![]()
2 godine im je trebalo ...Black swan wrote:u hrvatskoj je to godinama trajalo ako se ne varam
mada kažu popis vrijedi 10 godina tako da...
nije iskljuceno da rezultati popisa nekoj od popisanih strana ni malo ne svidjaju i zbog toga blokira njihovo iznosenje u javnost. ili su mozda cak i stranci "predlozili" da se sacekaju oktobarski izbori.U-zap wrote:Rekose da ce rezultati u januaru biti koliko me pamcenje sluzi a evo sad ce maj![]()
..tako da i dalje ide sve po planu. ovi sto ne mogu docekati brojke o nacionalnisti mislim da ce se jos dobro nacekati i da to sigurno nece biti objavljeno ove godine!Kada će biti objavljeni rezultati Popisa?
Agencija za statistiku BiH u saradnji sa entitetskim zavodima za statistiku utvrđuju popisne tabele i objavljuju rezultate Popisa.
• Preliminarni rezultati Popisa biće objavljeni u roku od 90 dana nakon završetka popisivanja. Objaviti će se podaci o broju popisanih osoba, stanova i domaćinstava, kao i broj domaćinstava koja se bave poljoprivrednom proizvodnjom.
• Rezultati Popisa određeni jedinstvenim programom za obradu podataka objavljivati će se u periodu od 1. 7. 2014. do 1. 7. 2016. godine.
zasad postoji samo preliminarni broj stanovnika, stanova i domacinstava po naseljenim mjestima!Tkanton wrote:Rezultati su objavljeni kako je i najavljeno, naravno zasad postoji samo broj stanovnika po opstinama jer da bi se sve ostalo skupilo treba vremena i vremena, koga zanima moze pogledat na sledecem linku
http://dissemination.bhas.ba/PXWeb/pxwe ... 67c8c8c138
naravno da ce biti gresaka u popisu, ali to je neophodno. vazno je da imamo makar neku sliku kakvo je stanje upravo.Arata wrote:Ja više vjerujem u jednoroge nego u tačnost ovog popisa. Mog su prijatelja popisali 2 puta, jedom u kući njegovih roditelja a drugi put u njegovom stanu. Komšija popisao 3 sina i njihovu djecu koja su u Njemačkoj i znam da se ljudi ne planiraju vraćati 100%, čak ne dolaze ovamo ni za odmor...
Ja nisam ni bio prisutan kada su me popisali. Sestra mi je znala matični broj i potpisala se u moje ime. Najteže mi je palo što me uvali u vjernike a dobro zna da sam agnostik
Tako da je ovo sve bacanje para. Jedino im može pomoći neka ekstra pametna metoda da filtriraju ove neregularnosti, ali sumnjam da oni imaju volje za tim.