ja lijepo napisah da na ženskim nije bilo ništa .........GaRGa wrote:eluna wrote:NEMA SLIKA![]()
ali u yugi se nisu pravile takve ...... pločice su sve bile fino pročvršćene i nisu zveckale, a ženske su pravljene bez pločica, samo je pertlanje bilo sa strane a sve muške su se pertlale kao i patike ................ izvozile su se širom evrope i svijeta i pukle ko halva .......... proizvodnja je bila rasprodata haman pa godinama unaprijed
kao i za RENDŽERKE cipele ......kod ovih je poluduboka smeđa bila rijetkost
hahaha Legendo, ono sto se kod nas prodavalo kao Bros-ovke nikakve veze sa grupom Bros nije imalo
oni si nosili cepove od pive Grolsh na "Kickers" cipelama....
a kod nas je bila neka plocica glupa sprijed sa 3 sarafa pricvrscena, zato i jesu bile ofinre, samo ih papci nosali
Samo za 30+ forumase
Moderator: O'zone
#1351 Re: Samo za 30+ forumase
#1352 Re: Samo za 30+ forumase
na zenskim bros-ovkama jeli ? over and out...eluna wrote:ja lijepo napisah da na ženskim nije bilo ništa .........GaRGa wrote:eluna wrote:NEMA SLIKA![]()
ali u yugi se nisu pravile takve ...... pločice su sve bile fino pročvršćene i nisu zveckale, a ženske su pravljene bez pločica, samo je pertlanje bilo sa strane a sve muške su se pertlale kao i patike ................ izvozile su se širom evrope i svijeta i pukle ko halva .......... proizvodnja je bila rasprodata haman pa godinama unaprijed
kao i za RENDŽERKE cipele ......kod ovih je poluduboka smeđa bila rijetkost
hahaha Legendo, ono sto se kod nas prodavalo kao Bros-ovke nikakve veze sa grupom Bros nije imalo
oni si nosili cepove od pive Grolsh na "Kickers" cipelama....
a kod nas je bila neka plocica glupa sprijed sa 3 sarafa pricvrscena, zato i jesu bile ofinre, samo ih papci nosali
- ljetna kiša
#1354 Re: Samo za 30+ forumase
Na moru su prodavali drvene suvenire pored plaže. Neke kao afričke motive i velike periske.
-
#1356 Re: Samo za 30+ forumase
A sebago crne cipele od vrazjekoze i bijele cope koje vise nikad niko ne opra od crnine sa cipela

#1357 Re: Samo za 30+ forumase
Bilo je ovoljetna kiša wrote:
- ljetna kiša
#1358 Re: Samo za 30+ forumase

Ovo me zastrašivalo jer sam takve zidne ćilime sretala samo po nekim bezveze mjestima...
- ljetna kiša
#1360 Re: Samo za 30+ forumase

Isti moj.
"Nemoj sine na trojku da ne pregori. Bila skupa popravka i tako je majstor rekao. I odmakni da se nešto ne zapali."
#1361 Re: Samo za 30+ forumase
U mene u kuci preslikano kako si sad napisaoljetna kiša wrote:
Isti moj.
"Nemoj sine na trojku da ne pregori. Bila skupa popravka i tako je majstor rekao. I odmakni da se nešto ne zapali."

-
-
#1364 Re: Samo za 30+ forumase
Nasa Sosana je imala drugaciji tekst

#1365 Re: Samo za 30+ forumase
Syd Barrett wrote:

a ne mogu da vjerujem, imala sam ovo

#1366 Re: Samo za 30+ forumase
Jos uvijek ga ima kod mame u vitriniljetna kiša wrote:

- ljetna kiša
#1368 Re: Samo za 30+ forumase
Glupljeg crtanog bilo nije. Glup za medalju.
A ni ovom nije mane: Barbapape

A ni ovom nije mane: Barbapape
#1369 Re: Samo za 30+ forumase
Sabirni centar wrote:

gdje me nađe

#1370 Re: Samo za 30+ forumase
Sta je Igbala sto te nema
#1371 Re: Samo za 30+ forumase
Evo meHavatar wrote:Sta je Igbala sto te nema

#1372 Re: Samo za 30+ forumase
Igbala wrote:Evo meHavatar wrote:Sta je Igbala sto te nema

Sta je sto nisi mnogo ulazila na forum

#1373 Re: Samo za 30+ forumase
I ti svašta pitaš, pa mogu i ja malo odmoriti od forumaHavatar wrote:Igbala wrote:Evo meHavatar wrote:Sta je Igbala sto te nema![]()
![]()
Sta je sto nisi mnogo ulazila na forum

- insomnia78
#1374 Re: Samo za 30+ forumase

Ova mi ostala u sjecanju kod tetka rahmetli, proslo ljeto mi je donese od sure malac na poklon iz BiH, bas me obradovo pravo
s' moje sokoćalo