Sabirni centar wrote:

Moderator: O'zone
Sabirni centar wrote:
Drago mi je da je to ta. I ja ponekad nadjem nesto vako pa mi promjeni dan[email protected] wrote:[
Jes jes jes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
![]()
![]()
Imaš kafu, šta već hoćeš, samo reci gdje da uplatim![]()
Ja kako smo se furali na ovo, po 7 dana unaprijed se naručivali u videoteci da podignemo.
Hvala 'đe čuo i ne čuo!!!!!!
P.S.
I tebi Innovation.
82.LEDA wrote:Sabirni centar wrote:više puta ga gledala .Samo ne znam nikada koje god su snimljeni filmovi
Sjećam se ko kroz maglu. Livanjski sir ( ali prav iz trapa ) je u rangu s paškim . Mljac ,što ja volim sir.dječak sa šibicama wrote:a sjecate li se pravog trapista, ali pravi, iz Trapista kod Banjaluke?
Samo je Paski sir bolji, nijedan drugi nije u tom rangu.
Heeejdidžej wrote:@astrid...![]()
you know...![]()
...dalekoj, dalekoj...
uhh, draga moja astrid, to su vec bile moderne igre.astrid wrote:Heeejdidžej wrote:@astrid...![]()
you know...![]()
...dalekoj, dalekoj...
![]()
..dalekoj..dalekoj...
Znas li ti kako se zvala ona neka igracka....krug sa ruckicom,pa neki feder ili nesto ubacis..nategnes i frljeknes..krug odleti![]()
Jesam lijepo objasnila![]()
Hebo ga Australijadidžej wrote:uhh, draga moja astrid, to su vec bile moderne igre.astrid wrote:Heeejdidžej wrote:@astrid...![]()
you know...![]()
...dalekoj, dalekoj...
![]()
..dalekoj..dalekoj...
Znas li ti kako se zvala ona neka igracka....krug sa ruckicom,pa neki feder ili nesto ubacis..nategnes i frljeknes..krug odleti![]()
Jesam lijepo objasnila![]()
![]()
ja nisam odmakao dalje od klisa i limuna i narandze.![]()
pitaj nekog od starijih ukucana za !u asutraliji, dalekoj, dalekoj..."
please.![]()
da ti samo znas koliko mi je stalo za asutraliju...astrid wrote: Hebo Australija![]()
Pitat cu....a ti pitaj nekog mladjeg za ovaj krug
Ja cu krug naci....a ti tu daleku,daleku..jokdidžej wrote:da ti samo znas koliko mi je stalo za asutraliju...astrid wrote: Hebo Australija![]()
Pitat cu....a ti pitaj nekog mladjeg za ovaj krug![]()
![]()
pitao, i znas sta mi kazu? "ovaj krug sam smislio, ovaj krug sam stvorio..."
Ja cu krug naci....i ti tu daleku,daleku..jokastrid wrote:
da ti samo znas koliko mi je stalo za asutraliju...![]()
![]()
pitao, i znas sta mi kazu? "ovaj krug sam smislio, ovaj krug sam stvorio..."
graue_maus wrote:
jel mislis ovo .........
..aj..ovo sam zaboravilaSyd Barrett wrote:ja nadjoh ovo isto i dok sam trazio usput ugledam i ovoastrid wrote:graue_maus wrote:
jel mislis ovo .........![]()
![]()
..samo je dizajn bio malo primitvniji
jaooooooo frizbiiiii ..........didžej wrote: