Hitno: JMBG i mala Belmina
Moderator: O'zone
- Baltazar_khan
#901 Re: Hitno: JMBG i mala Belmina
nestalo im hrane, 250 stranaca panično zovu svoje ambasade da ih izbave.. sa ftv-a
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#902 Re: Hitno: JMBG i mala Belmina
Sigurno im je obezbjeđenje odredilo PR ili nekog ko piše za javnost . Tako bi bilo logično..O'zone wrote:Pa zar nema interneta u Zgradama da se @jose javi
#904 Re: Hitno: JMBG i mala Belmina
jao kad cujem kakva ce poruka otici u svijet !? ma marsh !!!

#905 Re: Hitno: JMBG i mala Belmina
Ima li neko dobar stream za ovaj FTV ?
- O'zone
- Globalni moderator
- Location: Kad god popizdite na vlast, sjetite se da i u opoziciji sjede ista takva govna...."
#906 Re: Hitno: JMBG i mala Belmina
Svi koji čitaju a pripadaju udruženju Sarajevo Taxi mogli bi ste kako organizovati da se raja barem po povlašćenoj tarifi prebacuje na Marijin dvor zajebite taximetar znam da to voliteKatarinaKosaca wrote:Ma, neka malo @Jose, šta mu fali, hajd... nego izgleda mu i internet oduzeli![]()
![]()
Nego, ko je ozbiljno zakazao su taxisti i ugostitelji. Mogli su ugostitelji donijeti nešto bar djeci..

Pekari,čevabdžije,kuhari svih vrsta napravite barem po jedan obrok i dostavite do raje dole sevap je a vi ćete to već zaraditi

- lazni liberal
#907 Re: Hitno: JMBG i mala Belmina
Mora da ide krmku niz dlakuvideo wrote:Ma mora KURVA, valja niz dlaku haverima ici, šćepo, moralni kepec !!!kamen spoticanja wrote:Kaze fahro "slavuj trenutno umire tamo"![]()
dusa me moja boli...mars dzukelo

#908 Re: Hitno: JMBG i mala Belmina
Ma daj. Fakat je to rekao???kamen spoticanja wrote:Kaze fahro "slavuj trenutno umire tamo"![]()
#909 Re: Hitno: JMBG i mala Belmina
O'zone wrote:Svi koji čitaju a pripadaju udruženju Sarajevo Taxi mogli bi ste kako organizovati da se raja barem po povlašćenoj tarifi prebacuje na Marijin dvor zajebite taximetar znam da to voliteKatarinaKosaca wrote:Ma, neka malo @Jose, šta mu fali, hajd... nego izgleda mu i internet oduzeli![]()
![]()
Nego, ko je ozbiljno zakazao su taxisti i ugostitelji. Mogli su ugostitelji donijeti nešto bar djeci..![]()
Pekari,čevabdžije,kuhari svih vrsta napravite barem po jedan obrok i dostavite do raje dole sevap je a vi ćete to već zaraditi

#910 Re: Hitno: JMBG i mala Belmina
poslanici rs-a trazili pomoc od eufor -a

Last edited by poostar on 06/06/2013 21:45, edited 1 time in total.
- kamen spoticanja
#911 Re: Hitno: JMBG i mala Belmina
Dasuncica24 wrote:Ma daj. Fakat je to rekao???kamen spoticanja wrote:Kaze fahro "slavuj trenutno umire tamo"![]()
#912 Re: Hitno: JMBG i mala Belmina
poostar wrote:poslanici rs-a trazili pomoc od eufor -a![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

#914 Re: Hitno: JMBG i mala Belmina
Fuj koje je govno ovaj Fahro.
#915 Re: Hitno: JMBG i mala Belmina
Incko se slaze sa ovim 

- kamen spoticanja
#916 Re: Hitno: JMBG i mala Belmina
Kaze fahro "nemojte da dezinformisete narod, veceras tamo moze da padne mrtva glava"
Napade lik antoniju avram da javni servis gasi vatru benzinom

#917 Re: Hitno: JMBG i mala Belmina
pa ovo pasce od ministra prijeti da ce pasti mrtva glava!!!
#919 Re: Hitno: JMBG i mala Belmina
frajer nije normalan nikako..da demonstranti ne isprobaju benzin na njegovom tornju..kamen spoticanja wrote:Kaze fahro "nemojte da dezinformisete narod, veceras tamo moze da padne mrtva glava"![]()
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#920 Re: Hitno: JMBG i mala Belmina
Dobar Inzco...
#921 Re: Hitno: JMBG i mala Belmina
Posto nisam u prilici da gledam FTV, jel to on u prijetecem tonu govori kako moze da padne mrtva glava?kamen spoticanja wrote:Kaze fahro "nemojte da dezinformisete narod, veceras tamo moze da padne mrtva glava"![]()
#922 Re: Hitno: JMBG i mala Belmina
Ovo mi sve podsjeca na 92 i Seanada u studiju sa fikretomkamen spoticanja wrote:Kaze fahro "nemojte da dezinformisete narod, veceras tamo moze da padne mrtva glava"![]()

#923 Re: Hitno: JMBG i mala Belmina
Okupiti se ispred RTV doma i zabraniti izlazak gospodinu Radoncicu
-
#924 Re: Hitno: JMBG i mala Belmina
jel ima link igdje tog dnevnika?? pliz.
-
#925 Re: Hitno: JMBG i mala Belmina
KatarinaKosaca wrote:Sigurno im je obezbjeđenje odredilo PR ili nekog ko piše za javnost . Tako bi bilo logično..O'zone wrote:Pa zar nema interneta u Zgradama da se @jose javi
Katarina, zar nisi ti pred skupstinom. Ili je tesko d... Pomjeriti. Lako je palamuditi na forumu.