forum problem
Moderator: O'zone
#1 forum problem
Sta je ovo s forumom, svako malo ne moze se pristupiti. Jel to samo meni ili sta je?
- Platformas
#2 Re: forum problem
Ovo ti sve govori:

zato su svakodnevni spam botovi iako su ukljucili sve moguce verifikacije.
Treba nesto i ulozit na sajt...

#3 Re: forum problem
Da, u tome je problem definitivno.Platformas wrote:Ovo ti sve govori:
- fatamorgana
#4 Re: forum problem
Šta znači ovo plavo boldirano jednostavnim riječima?Lone_wolf wrote:Da, u tome je problem definitivno.Platformas wrote:Ovo ti sve govori:
#5 Re: forum problem
Da je nekom pravo dosadno u životu.fatamorgana wrote: Šta znači ovo plavo boldirano jednostavnim riječima?
- fatamorgana
#6 Re: forum problem
Usamljeni vuče ... te puče,Lone_wolf wrote:Da je nekom pravo dosadno u životu.fatamorgana wrote: Šta znači ovo plavo boldirano jednostavnim riječima?

#7 Re: forum problem
Fatofatamorgana wrote:Usamljeni vuče ... te puče,Lone_wolf wrote:Da je nekom pravo dosadno u životu.fatamorgana wrote: Šta znači ovo plavo boldirano jednostavnim riječima?

#8 Re: forum problem
Plati pa se klatifatamorgana wrote:Šta znači ovo plavo boldirano jednostavnim riječima?Lone_wolf wrote:Da, u tome je problem definitivno.Platformas wrote:Ovo ti sve govori:
- fatamorgana
#9 Re: forum problem
baustelac wrote:
Plati pa se klati
Pa nije ti ovo babino .... a da ti ne radiš na ringišpilu,

- Platformas
#10 Re: forum problem
Nije covjek to misliofatamorgana wrote:baustelac wrote:
Plati pa se klati
Pa nije ti ovo babino .... a da ti ne radiš na ringišpilu,

- Platformas
#11 Re: forum problem
baustelac wrote:Plati pa se klatifatamorgana wrote:Platformas wrote:Ovo ti sve govori:
Šta znači ovo plavo boldirano jednostavnim riječima?

Nije ni skupo

- fatamorgana
#12 Re: forum problem
Kakva je ovo navala danas, 

#13 Re: forum problem
http://www.klix.ba/forum/memberlist.php ... memberlist
Koliko botova...
Treba promijeniti captchu, ako ništa.
Koliko botova...

- fatamorgana
#14 Re: forum problem
E ovo sam shvatio,EdoI wrote:http://www.klix.ba/forum/memberlist.php ... memberlist
Koliko botova...Treba promijeniti captchu, ako ništa.

#15 Re: forum problem
U redu je kraljuLud i ponosan wrote:Ma jebe se njima i za botove i captchu, tako mi se bar cini. Ali, ne mogu da vjerujem da im je forum totalno nebitan i da ne shvataju njegov znacaj.EdoI wrote:http://www.klix.ba/forum/memberlist.php ... memberlist
Koliko botova...Treba promijeniti captchu, ako ništa.

#16 Re: forum problem
jel netko zna objasnjenje zasto je moj topic " jugoslavenska nacija " zakljucan ?
- PipiDugaDevetka
- Location: Živim u nadi RBiH, druge adrese nemam. Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.
#17 Re: forum problem
Predvidio sam brz kraj tvoje teme koja je, ustvari, prepotentno prodavanje ''cojones'' pod bubrege Bosancima i Hercegovcima.markoanic wrote:jel netko zna objasnjenje zasto je moj topic " jugoslavenska nacija " zakljucan ?
Imaš na podforumu ''Razno'' mogućnost slanja poruka moderatorima, pa ih pitaj.
Preporučujem @zelenashicu, @chmolju i @zoom-agu.
#18 Re: forum problem
a koji su slovenski i makedonski najveci forumi ? treba mi da upotpunim anketu . bosance su zamrzli na 29 % sa 55 glasaca tako da je broj ljudi koji su glasali dovoljno reprezentativan . ajde dajte mi slovenski i makedonski forum pa da vidim dali ce ga i oni zakljucati ili je to samo bosnska posla . nisu mi zakljucali temu niti u hrvatskoj niti u srbiji vec samo ovdje . mogli su prebaciti na politiku ako im " razno " ne pase po pitanju teme .
#19 Re: forum problem
kako pravise maloprije ovaj forum on radi gore neg ikad..
kliknem na temu na zeljenu stranicu(pretezno je to zadnja)
i on mi otvori prvu i nema sanse da me prebaci na onu na koju ja zelim..nego stalno klikam zadnju stranicu a forum ih lista 3 po 3
i on mi otvori prvu i nema sanse da me prebaci na onu na koju ja zelim..nego stalno klikam zadnju stranicu a forum ih lista 3 po 3

#20 Re: forum problem
isto mi se desava... ovaj forum i stranica postaju teski amaterizam...kokuz_sa wrote:kako pravise maloprije ovaj forum on radi gore neg ikad..
#23 Re: forum problem
Kontaktiraj moderatore kao sto ti je covjek napisao i trazi da ti prebace i otvore temu.markoanic wrote:a koji su slovenski i makedonski najveci forumi ? treba mi da upotpunim anketu . bosance su zamrzli na 29 % sa 55 glasaca tako da je broj ljudi koji su glasali dovoljno reprezentativan . ajde dajte mi slovenski i makedonski forum pa da vidim dali ce ga i oni zakljucati ili je to samo bosnska posla . nisu mi zakljucali temu niti u hrvatskoj niti u srbiji vec samo ovdje . mogli su prebaciti na politiku ako im " razno " ne pase po pitanju teme .
-
- Forum administrator
#24 Re: forum problem
Dragi korisnici,
u posljednje vrijeme smo unaprijeđivali neke opcije na forumu i serveru, pa su se dešavale greške u radu foruma. Ukoliko iste ponovo primijetite, molimo da iste prijavite na ovoj temi.
Hvala na razumijevanju.
u posljednje vrijeme smo unaprijeđivali neke opcije na forumu i serveru, pa su se dešavale greške u radu foruma. Ukoliko iste ponovo primijetite, molimo da iste prijavite na ovoj temi.
Hvala na razumijevanju.
-
- Forum administrator
#25 Re: forum problem
Možete li pokušati ponovo i ako ne radi napisati link teme na kojoj se to dešava?
Ja sam upravo probao i radi OK.
Ja sam upravo probao i radi OK.
Lud i ponosan wrote:Trenutno ne otvara stranicu koju kliknem, dakle, ako odredjena tema ima 20 stranica, ja kliknem na zadnju, otvori mi 7., pa opet kliknem na zadnju, otvori 13., tek mozda iz treceg pokusaja otvara zeljenu stranicu.Administrator wrote:Dragi korisnici,
Hvala na razumijevanju.
I kada se post objavi, prebaci mi na pocetak teme, dakle na prvu stranicu, a ne na moj post.