Moderator: Benq

Uskoro jos par linija skripta i nekoliko opisa i to je to za pocetak a onda ce valjda jos neko doprinjeti MOD-u.JoseMujica wrote:clustersvaka ti dala
dođe mi da opet skinem TW2 i čekam da završiš

Hebiga drug kada sam radis onda moras i sve nauciti ispocetka... A i sto vise ljudi koji su zainteresovani komentiraju i daju prijedloge sta bi htjeli vidjeti onda to ide jos brze...Eborg wrote:Ma ovo se toliko pravi da fakat ne znam ko će to igrati.
Bila je u nekoliko igrica ali sve onako malo sto se tice MODovanja ja se nadam kada ovo zavrsi oni koji su zainteresovani ce vidjeti kako to ide i nastaviti poboljsavati itd.... Nije testo treba samo vremena i volje i ako imas nekoliko istomisljenica/ka da ti pomognu to je sve...Spear wrote:Svaka cast na trudu, nadam se da ce ovo proci, ali nije bas ova nasa Bosna nesto poznata po gamerskoj populacija.
Ja cu svakako probati kada izađe.
Sretno
andr0id wrote:Kakav je ovo crtani? Ovo samo izmjene uradjene.. napravljene zastave...
Sent from my GT-i9001
andr0id wrote:Plagijator.. sta sam ocekivao? Ovo veze s bosnom nema. Igra ko igra je ok. Ali naziv je nesto drugo.. svaka cast na trudu i ideji.
Sent from my GT-i9001