Veza

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Redbull

#51 Re: Veza

Post by Redbull »

amebr wrote:Daj ljudi....nisam ja ovdje došao da se šprdate samnom....pitao sam za neki eventualno savjet pošto ima starije raje i iskusnije....
šta se sikiraš bezveze

jarane njen stari je izgleda neki zeznut lik i ne dozvoljava joj da se šunja sa nekim, što svakako nema veze sa tim jel te voli ili ne voli

imaš dvije solucije:

da sačekaš vrijeme kada ona bude dovoljno zrela da kaže svojima da je u ozbiljnoj vezi

ili da se nekako dogovorite da starog svintate hidrantom u glavu dok bude spavao

nego, kako to da si u vjeri i da si praktičar, a psuješ k'o kočijaš
amebr

#52 Re: Veza

Post by amebr »

Redbull wrote:
amebr wrote:Daj ljudi....nisam ja ovdje došao da se šprdate samnom....pitao sam za neki eventualno savjet pošto ima starije raje i iskusnije....
šta se sikiraš bezveze

jarane njen stari je izgleda neki zeznut lik i ne dozvoljava joj da se šunja sa nekim, što svakako nema veze sa tim jel te voli ili ne voli

imaš dvije solucije:

da sačekaš vrijeme kada ona bude dovoljno zrela da kaže svojima da je u ozbiljnoj vezi

ili da se nekako dogovorite da starog svintate hidrantom u glavu dok bude spavao

Opsovao sam...Bog neka oprosti...kajem se za to....Vidjet ćemo kako će biti za ubuduće aBd...U jedno sam siguran a to je da me voli 100%....
Korisničkoime

#53 Re: Veza

Post by Korisničkoime »

Budući da spomenu stariju raju ja ničim izazvan osjetih se prozvanim :) (za iskustvo ne znam to sve ovisi o mnogo čemu).
Pogledaš situaciju ako su njezini zaista pobožni ali zaista onda je sasvim normalno da ona ne želi da oni saznaju za tebe ili bilo kojeg drugog momka. Kažeš u vjeri si onda znaš kako "zabavljanje" funkcioniše po našoj vjeri, nema tu drug da se vas dvoje sami vidite, odete kafu popiti, prošetati, uzeti se za ruke a o drugim stvarima da i ne govorim. Možemo mi sami sebi sve to uljepšavati ali po tom pitanju ako ćemo strogo po pravilima naša vjera je nad sve ograničavajuća. Znaš i sam da vas dvoje ne bi smjeli biti sami. Eh pitanje je da li se njezini do te mjere drže pravila znači da li su konzervativni da ne kažem ekstremni. Ako jesu onda ti mora biti sve jasno.
Ako nisu eh sad može bude da je strah nisu sve osobe iste ako je tiha mirna povučena izbjegava sukobe radije će slagati roditelje nego rizikovati svađu i moguću zabranu izlaza i naravno viđanja tebe. Znači izbjegavati će svaku situaciju sukoba sa svojima pa makar činila i gore što sad svakako radi jer ti mora biti jasno kad njezini otkriju a otkriće da ih je lagala onda je sigurno jedno vrijeme nećeš vidjeti plus i ti sam ćeš biti na crnoj listi kod njih.
Najgora situacija je da konta da ima nešto kod tebe što se njezinim ne bi svidjelo.
Redbull

#54 Re: Veza

Post by Redbull »

amebr wrote:
Redbull wrote:
šta se sikiraš bezveze

imaš dvije solucije:

Opsovao sam...Bog neka oprosti...kajem se za to....Vidjet ćemo kako će biti za ubuduće aBd...U jedno sam siguran a to je da me voli 100%....
vidiš kako sam ti fino objasnio u čemu je kvaka :kravata:

znam po sebi, jer i kod mene je slična situacija samo što sa druge strane nije stari, nego suprug

tako da dobro znam vještine skrivanja, šutnje dok ona razgovara na telefon, romantike po parkinzima, itd...

međutim, čim ona skupi snage da kaže suprugu da ima novog dečka, ja isceniran neki konflikt i expresno se raziđemo :D
tf2_spy

#55 Re: Veza

Post by tf2_spy »

amebr wrote:Ovako ukratko....Imam djevojku već 9 mjeseci,hvala Bogu sve je ok...jedino što mi ide na živce je to što njeni roditelji još ne znaju za mene..svaki put kad je njeni nazovi ja moram da šutim da slučajno ne bi ko čuo da je samnom...volio da njeni znaju za mene,govorim joj da kaže,ona nešto odugvlači...pozz
Image
trnoruzica_sa

#56 Re: Veza

Post by trnoruzica_sa »

Bas lijepu brigu imas :-D
Mr.Penguin

#57 Re: Veza

Post by Mr.Penguin »

Indigia wrote:ja se ne obazirem na postove autora teme, ali kazem da je jako ruzno sprdati se na racun ovakvih stvari. bio on neko ko ismijava ili ko se pravi budala ili ko stvarno nije sav svoj pa ne zna dje udara. Ja sam citirala tebe, zbog lakiranja noktiju i vjere. Pa te pitam sad, znaci ja ako nalakiran nokte, i skinem lak prije abdesta i zavrsim sa namazima za taj dan i eto nalakiram ih opet, ja nisam u vjeri jel?

Izvinjavam se sto skrecem sa teme.
Jesu li tvoji nokti ili nadograđeni?
amebr

#58 Re: Veza

Post by amebr »

Indigia wrote:Image
Šta znače ovi smajliji..:P
Redbull

#59 Re: Veza

Post by Redbull »

Mr.Penguin wrote:
Indigia wrote:ja se ne obazirem na postove autora teme, ali kazem da je jako ruzno sprdati se na racun ovakvih stvari. bio on neko ko ismijava ili ko se pravi budala ili ko stvarno nije sav svoj pa ne zna dje udara. Ja sam citirala tebe, zbog lakiranja noktiju i vjere. Pa te pitam sad, znaci ja ako nalakiran nokte, i skinem lak prije abdesta i zavrsim sa namazima za taj dan i eto nalakiram ih opet, ja nisam u vjeri jel?

Izvinjavam se sto skrecem sa teme.
propis je takav da abdest koji je preduvjet namaza, ne može biti ispravan ako na licu ima neka make up maska, krema za lice, na noktima lak, itd...

ali to ne znači da se ne smije nalakirati ili našminkati, ali i tu postoje oprečna mišljenja da li može takva izaći vani ili samo u krugu svoje kuće za svog supruga
Not My Idea

#60 Re: Veza

Post by Not My Idea »

Koliko je vama godina?
l33t

#61 Re: Veza

Post by l33t »

trnoruzica_sa wrote:Bas lijepu brigu imas :-D
trnoruzica_sa 1 post, pise na ovu temu, jesi li pokrivena mozda, to je ona :O

ovaj je troll 95%, prvo kaze da ju je pitao da li ga ona voli ? znaci nesiguran je ... pa onda u sl. postu kaze "u jedno sam siguran.. voli me 100%"... ma daj previse gledate Sulejmana i Bandini itd :D

u nekom slučaju da nije troll :D
popričaj sa njom, ukoliko je zrela i moze misliti svojom glavom, mozda su joj starci neki veh bi ja pokret :?:

u svakom slucaju sretno !
amebr

#62 Re: Veza

Post by amebr »

Korisničkoime wrote:
Budući da spomenu stariju raju ja ničim izazvan osjetih se prozvanim :) (za iskustvo ne znam to sve ovisi o mnogo čemu).
Pogledaš situaciju ako su njezini zaista pobožni ali zaista onda je sasvim normalno da ona ne želi da oni saznaju za tebe ili bilo kojeg drugog momka. Kažeš u vjeri si onda znaš kako "zabavljanje" funkcioniše po našoj vjeri, nema tu drug da se vas dvoje sami vidite, odete kafu popiti, prošetati, uzeti se za ruke a o drugim stvarima da i ne govorim. Možemo mi sami sebi sve to uljepšavati ali po tom pitanju ako ćemo strogo po pravilima naša vjera je nad sve ograničavajuća. Znaš i sam da vas dvoje ne bi smjeli biti sami. Eh pitanje je da li se njezini do te mjere drže pravila znači da li su konzervativni da ne kažem ekstremni. Ako jesu onda ti mora biti sve jasno.
Ako nisu eh sad može bude da je strah nisu sve osobe iste ako je tiha mirna povučena izbjegava sukobe radije će slagati roditelje nego rizikovati svađu i moguću zabranu izlaza i naravno viđanja tebe. Znači izbjegavati će svaku situaciju sukoba sa svojima pa makar činila i gore što sad svakako radi jer ti mora biti jasno kad njezini otkriju a otkriće da ih je lagala onda je sigurno jedno vrijeme nećeš vidjeti plus i ti sam ćeš biti na crnoj listi kod njih.
Najgora situacija je da konta da ima nešto kod tebe što se njezinim ne bi svidjelo.
Znam ja to sve po šerijatu da ne bi smjeli...nisu njeni konzervativni..imala je ona prije 2 godine nekog momka šta ja znam,ispostavilo se da joj je rođak i prekine s njim...međutim taj bivši je dolazi par put poslije toga kod njih kući i napadao roditelje ako su joj oni rekli da prekine,da imaju nešto protiv njega. Roditelji kasnije nju napali kako im nije ništa pričala,da ima momka itd. Neku pouku je trebala iz toga da izvuče al' eto. Povučena jeste i mirna je. Volim je i planiram aBd i život s njom da provedem,tako i ona isto želi po njenoj priči. Rekal mi je prije mjesec i nešto da kad osjećala potreba da njeni trebaju znati reći će im,govori mi šta imaju njeni roditelji samnom,neću s njima živjeti nego s njom. Možda ja malo forsiram to ko će ga znati. Uglavnom ja čekam...kažu da je strpljivost ključ svega!
amebr

#63 Re: Veza

Post by amebr »

Not My Idea wrote:Koliko je vama godina?
meni 23 njoj 20.
amebr

#64 Re: Veza

Post by amebr »

l33t wrote:
trnoruzica_sa 1 post, pise na ovu temu, jesi li pokrivena mozda, to je ona :O

ovaj je troll 95%, prvo kaze da ju je pitao da li ga ona voli ? znaci nesiguran je ... pa onda u sl. postu kaze "u jedno sam siguran.. voli me 100%"... ma daj previse gledate Sulejmana i Bandini itd :D

u nekom slučaju da nije troll :D
popričaj sa njom, ukoliko je zrela i moze misliti svojom glavom, mozda su joj starci neki veh bi ja pokret :?:

u svakom slucaju sretno !
Nisam troll. Ma nisu veh bi ja pokret u to sam siguran. Otac joj je imam u nekom džematu.
amebr

#65 Re: Veza

Post by amebr »

I ja mislim tako :D
Not My Idea

#66 Re: Veza

Post by Not My Idea »

Pa mozda su joj roditelji strogi. Nemoj shvatat licno, mozda joj brane da ima momka opcenito.

Nego, jesi pitano nju u cemu je problem?

Mislim, znam ja da mi forumasi imamo odgovor na svaki moguci problem ali eto, mooooooooooooozda vrijedi pitat i nju.
Indigia

#67 Re: Veza

Post by Indigia »

Mr.Penguin wrote:

moji :-)
trnoruzica_sa

#68 Re: Veza

Post by trnoruzica_sa »

patakdaca wrote:ova trnoruzica, jel po citavom tijelu takva :D :dance: :shock:
i po tabanima :lol:
amebr

#69 Re: Veza

Post by amebr »

Not My Idea wrote:Pa mozda su joj roditelji strogi. Nemoj shvatat licno, mozda joj brane da ima momka opcenito.

Mislim, znam ja da mi forumasi imamo odgovor na svaki moguci problem ali eto, mooooooooooooozda vrijedi pitat i nju.
Ne brane njeni da ima momka. Pitat ću je sutra sve od A do Ž,,,
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#70 Re: Veza

Post by Velkoski »

Ona izlazi negdje 9 mjeseci i ti kontaš da oni ne znaju da ima momka ? :D

I fakat ne kontam što brineš oko toga, i ja svašta krijem od roditelja jer je nekada bolje da ne znaju neke stvari. I nikada ne traži savjet na forumu :D
Not My Idea

#71 Re: Veza

Post by Not My Idea »

amebr wrote:
Not My Idea wrote:Pa mozda su joj roditelji strogi. Nemoj shvatat licno, mozda joj brane da ima momka opcenito.

Ne brane njeni da ima momka. Pitat ću je sutra sve od A do Ž,,,
Eto vidis. Nije bilo tako tesko.
p206

#72 Re: Veza

Post by p206 »

amebr wrote:Ovako ukratko....Imam djevojku već 9 mjeseci,hvala Bogu sve je ok...jedino što mi ide na živce je to što njeni roditelji još ne znaju za mene..svaki put kad je njeni nazovi ja moram da šutim da slučajno ne bi ko čuo da je samnom...volio da njeni znaju za mene,govorim joj da kaže,ona nešto odugvlači...pozz
ja sam imao godinu i po, pa šta...big deal
ne "vodam i ženim" famEliju nego nju
Redbull

#73 Re: Veza

Post by Redbull »

šta bi sa ovim ministrom :D

il' trola na nekoj drugoj temi ili mu je "njen" stari objasnio da nisu jedno za drugo
dusa_raskopuša

#74 Re: Veza

Post by dusa_raskopuša »

Cuj konta sta da uradi s tim. :D Idi ti kuci njenoj i predstavi se. :D I neces se vise nervirat'. Mozda cura jednostavno ni'e nasla pravi trenutak da im kaze. Ala se i ti opterecujes svacim. :D
Redbull

#75 Re: Veza

Post by Redbull »

izgleda da je dotičnog lika, stari od mlade amnestirao svih opterećenja :D
Locked