sex preko interneta...Control panel wrote:mene interesuje kao ide sex preko interneta. jeli neko probao.
Preko WiFi nije bas nesto, ljepse je preko zice, ali ne zaboravi da preuzmes inicijativu i odgovornost pri

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
sex preko interneta...Control panel wrote:mene interesuje kao ide sex preko interneta. jeli neko probao.

komi wrote: treba ti usb spolni organi
Ima ih brdo ali ja iskrneo poznjaem jedno 4 jako lijepe cure koje imaju 23.27,28,31 godinu ove cure su preko tih nekih online klix sajtova upoznale jedna nekog italijana, jedna egipcana, jedna turcina a cetvrta jadnica nekog holandeza. I one se kao zabalvju i sve 4 su u vezi ova jedna nesretna dusa je dopisuje sa tim egipcanom vec 4 godine i mnogo se vole i zele se vjencat nije ni cudo kontam sam sebi jer curi je 31 godina vec sad ce i 32 uskoro, ova jadnica od 23 me castila kafom neki dan jer je ovaj italijan obecao da dolazi u Zenicu za dva mjeseca i vodi je u Italiju da se ozene,nakon 5 mjeseci intenzivnog chata preko MSN otkrili su da su jedno za drugo kao rođeni, ova treca jadnica ima 27 godina i bujedjeno voli svog momka holandeza s kojim ponekad chata na MSN do 4h ujutru i on je obecao da ce doci kod nje i ozenit je i ona ce otic s njim u holandiju gdje ce (po njezinom shvatanju zivjet sretno za sva vremena) ova cetvrta jadna dusa zenska sa svojih 28 godina ludi za jednim mladim turcinom koji je preko MSN uci turskim i obecava doci naljeto da nakon 4 godine chatanja preko MSn to chatanje pretvore u divan brak koji ce bit sretan i stabilan za sva vremena...Dont Forget wrote:Znate li neke online klix webstranice u BiH ili na Balkanu?
Imate li vi iskustva sa time i sta uopste mislite o tome?
8 km u opcini promjena imenakomi wrote:talijani nam sve koke pokupise to sam primijetio
izgleda da ko kod njih ne može moniku dođe ovdje po milanku![]()
![]()
![]()
a koke svršavaju kad se neko zove mikelanđelo
Što nas počastišeKonjanik wrote: Sve 4 ove cure poznajem godinama ni jedna od njih ne radi , 3 su zavrsile fakultete i od kada su diplomirale do sada radile su kao strucnjaci za ispijanje kafica po zenickim kaficima, pracenje serija, dnevno politickih tema. Usput eto ni jedna od njih nece s lokalnim momcima da se zabavljaju zato sto lokalni momci iz ZENICE piju alkohol , puse cigare i travu i mnogo psuju a nista ne rade (ja samo citiram te 4 djevojke)
tebe danas puklo, al' pravokomi wrote:Drago mi je
Komičenko Leonardo
i ? svrsavaju li sad?komi wrote:Drago mi je
Komičenko Leonardo
komi wrote:Drago mi je
Komičenko Leonardo
plain vanilla wrote:nemam partneraPapakizSarajeva wrote:Evo par kontra pitanja za sve nas ovdje na ovom podforumu :
1. Koliko su vasi partneri upoznati sa vasim ucescem na ovom podforumu ?
2. Koliko bi odobrili ono sto pisete ovdje ?
ne znam koliko bi neko odobrio, ali na ozbiljnim temama, pisem ono sto mislim..inace nisam tip koji voli petljavinu
na neozbiljnim sam jako neozbiljna, i vjerovatno da imam nekoga, ozbiljnije bih se ponasala![]()
Le_La wrote:Njbolje onda na internet i pravit se talijan
samo što nisuplain vanilla wrote:i ? svrsavaju li sad?komi wrote:Drago mi je
Komičenko Leonardo
od jučer me drži ne znam šta mi jewewa wrote:tebe danas puklo, al' pravokomi wrote:Drago mi je
Komičenko Leonardo
Pa sanse da ce neko pregledati sve moje postove su manje nego da dobijem na bingu. A necu brisati, kad se zezam, zezam se. Ako neko nije dovoljno inteligentan da razumije moju shalu na forumu, kako bi tek u RL.BELLUNO wrote:plain vanilla wrote:nemam partneraPapakizSarajeva wrote:Evo par kontra pitanja za sve nas ovdje na ovom podforumu :
1. Koliko su vasi partneri upoznati sa vasim ucescem na ovom podforumu ?
2. Koliko bi odobrili ono sto pisete ovdje ?
ne znam koliko bi neko odobrio, ali na ozbiljnim temama, pisem ono sto mislim..inace nisam tip koji voli petljavinu
na neozbiljnim sam jako neozbiljna, i vjerovatno da imam nekoga, ozbiljnije bih se ponasala![]()
Sreca pa se samo na forumu ponasas neozbiljno ili![]()
.Uvijek postoji opcija brisanja neozbiljnosti ako ti bude smetalo nekom tvom buducem.
![]()
Veza preko interneta niti sam protiv a niti sam za.Sve se moze dogoditi.
Adriatic wrote:I zaštitarsku agencijuMajcinaDusica wrote:I telefonski poziv u po kafe koji može poslužiti kao "hitno me zovu s posla, moram ići" i drugaricu koja sjedi za susjednim stolom u istoj kafani za nedajbože, i ako kome još naumpadne kakva mjera predostrožnosti...male_okice wrote:Ipak to ti dodje kao neka vrsta blind date, mada za svaki slucaj prilikom prvog izlaska dogovoriti kafu u centru u po bijela danaa i pištolj da se nađe
prodjose dva mjeseca...pa me zanima...ode li ona za italiju???Konjanik wrote: Ima ih brdo ali ja iskrneo poznjaem jedno 4 jako lijepe cure koje imaju 23.27,28,31 godinu ove cure su preko tih nekih online klix sajtova upoznale jedna nekog italijana, jedna egipcana, jedna turcina a cetvrta jadnica nekog holandeza. I one se kao zabalvju i sve 4 su u vezi ova jedna nesretna dusa je dopisuje sa tim egipcanom vec 4 godine i mnogo se vole i zele se vjencat nije ni cudo kontam sam sebi jer curi je 31 godina vec sad ce i 32 uskoro, ova jadnica od 23 me castila kafom neki dan jer je ovaj italijan obecao da dolazi u Zenicu za dva mjeseca i vodi je u Italiju da se ozene,nakon 5 mjeseci intenzivnog chata preko MSN otkrili su da su jedno za drugo kao rođeni, ova treca jadnica ima 27 godina i bujedjeno voli svog momka holandeza s kojim ponekad chata na MSN do 4h ujutru i on je obecao da ce doci kod nje i ozenit je i ona ce otic s njim u holandiju gdje ce (po njezinom shvatanju zivjet sretno za sva vremena) ova cetvrta jadna dusa zenska sa svojih 28 godina ludi za jednim mladim turcinom koji je preko MSN uci turskim i obecava doci naljeto da nakon 4 godine chatanja preko MSn to chatanje pretvore u divan brak koji ce bit sretan i stabilan za sva vremena...
!
zaboravio si spomenuti rotkvurespo wrote:smokva.com