veza preko interneta

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
paloma

#201 Re: veza preko interneta

Post by paloma »

Control panel wrote:mene interesuje kao ide sex preko interneta. jeli neko probao. :D
sex preko interneta... :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Preko WiFi nije bas nesto, ljepse je preko zice, ali ne zaboravi da preuzmes inicijativu i odgovornost pri :dance:

Image
ladyada

#202 Re: veza preko interneta

Post by ladyada »

komi wrote: treba ti usb spolni organi
:mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Konjanik

#203 Re: veza preko interneta

Post by Konjanik »

Dont Forget wrote:Znate li neke online klix webstranice u BiH ili na Balkanu?

Imate li vi iskustva sa time i sta uopste mislite o tome?
Ima ih brdo ali ja iskrneo poznjaem jedno 4 jako lijepe cure koje imaju 23.27,28,31 godinu ove cure su preko tih nekih online klix sajtova upoznale jedna nekog italijana, jedna egipcana, jedna turcina a cetvrta jadnica nekog holandeza. I one se kao zabalvju i sve 4 su u vezi ova jedna nesretna dusa je dopisuje sa tim egipcanom vec 4 godine i mnogo se vole i zele se vjencat nije ni cudo kontam sam sebi jer curi je 31 godina vec sad ce i 32 uskoro, ova jadnica od 23 me castila kafom neki dan jer je ovaj italijan obecao da dolazi u Zenicu za dva mjeseca i vodi je u Italiju da se ozene,nakon 5 mjeseci intenzivnog chata preko MSN otkrili su da su jedno za drugo kao rođeni, ova treca jadnica ima 27 godina i bujedjeno voli svog momka holandeza s kojim ponekad chata na MSN do 4h ujutru i on je obecao da ce doci kod nje i ozenit je i ona ce otic s njim u holandiju gdje ce (po njezinom shvatanju zivjet sretno za sva vremena) ova cetvrta jadna dusa zenska sa svojih 28 godina ludi za jednim mladim turcinom koji je preko MSN uci turskim i obecava doci naljeto da nakon 4 godine chatanja preko MSn to chatanje pretvore u divan brak koji ce bit sretan i stabilan za sva vremena...

Sve 4 ove cure poznajem godinama ni jedna od njih ne radi , 3 su zavrsile fakultete i od kada su diplomirale do sada radile su kao strucnjaci za ispijanje kafica po zenickim kaficima, pracenje serija, dnevno politickih tema. Usput eto ni jedna od njih nece s lokalnim momcima da se zabavljaju zato sto lokalni momci iz ZENICE piju alkohol , puse cigare i travu i mnogo psuju a nista ne rade (ja samo citiram te 4 djevojke)

Online klix sajtovi su napravljeni za udavace i izgubljene duse koje jos nisu sazrele iako u svojim kasnim 20tim i ranim 30 godinama nisu razvili drustveno komunikativne sposobnosti da pridju suprotnom spolu i zapocnu ugodnu i normalnu konverzaciju , ne mogu se ni opustit i uzivat sa nekim jer su im sapunice isprale mozak i ubijedile ih da je jedini pravi zivot i pravi uspjeh u zivotu : NE RADIT nista a imat mnogo para za sve zivo!
Konjanik

#204 Re: veza preko interneta

Post by Konjanik »

Imene te stranice frustriraju ko dnevno politicke teme na lokalnim televizija, kad ja postanem mocni diktator ove drzavice ja cu te sapunice zabranim a direktore tih televizijskim stranicama koje budu pustale po cijeli dan sapunice umjesto naucno dokumentarnih programa te emisija koje imaju za cilj da nauce mlade gledaoce o kulturi govora i dijaloga dat cu na strijeljanje!Otvorit su opet goli otok ako i sve te koji se usude u svojim TV programima pustat sapunice otjerat cu na taj goli otok i pustat ih da pate i umiru od gladi a ja cu se hranit njihovim bolnim suzama koje budu im tekle niz obraze !!

p.s. isto tako mislim da su online klix stranice glupost :D
Truba
Grijem se na: Plin i struju
Horoskop: Vodolija

#205 Re: veza preko interneta

Post by Truba »

talijani nam sve koke pokupise to sam primijetio
izgleda da ko kod njih ne može moniku dođe ovdje po milanku :lol: :lol: :lol:

a koke svršavaju kad se neko zove mikelanđelo :mrgreen:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#206 Re: veza preko interneta

Post by plain vanilla »

komi wrote:talijani nam sve koke pokupise to sam primijetio
izgleda da ko kod njih ne može moniku dođe ovdje po milanku :lol: :lol: :lol:

a koke svršavaju kad se neko zove mikelanđelo :mrgreen:
8 km u opcini promjena imena
pa eto, bujrum, promijeni ime :mrgreen:
nellington

#207 Re: veza preko interneta

Post by nellington »

Konjanik wrote: Sve 4 ove cure poznajem godinama ni jedna od njih ne radi , 3 su zavrsile fakultete i od kada su diplomirale do sada radile su kao strucnjaci za ispijanje kafica po zenickim kaficima, pracenje serija, dnevno politickih tema. Usput eto ni jedna od njih nece s lokalnim momcima da se zabavljaju zato sto lokalni momci iz ZENICE piju alkohol , puse cigare i travu i mnogo psuju a nista ne rade (ja samo citiram te 4 djevojke)
Što nas počastiše :skoljka:
Le_La

#208 Re: veza preko interneta

Post by Le_La »

Njbolje onda na internet i pravit se talijan :lol:
Truba

#209 Re: veza preko interneta

Post by Truba »

Drago mi je
Komičenko Leonardo :mrgreen:
wewa

#210 Re: veza preko interneta

Post by wewa »

komi wrote:Drago mi je
tebe danas puklo, al' pravo :lol:
plain vanilla

#211 Re: veza preko interneta

Post by plain vanilla »

i ? svrsavaju li sad? :D
Le_La

#212 Re: veza preko interneta

Post by Le_La »

:dance: Odmah drugi covjek :lol:
BELLUNO

#213 Re: veza preko interneta

Post by BELLUNO »

.....
BELLUNO

#214 Re: veza preko interneta

Post by BELLUNO »

plain vanilla wrote:
PapakizSarajeva wrote:Evo par kontra pitanja za sve nas ovdje na ovom podforumu :

1. Koliko su vasi partneri upoznati sa vasim ucescem na ovom podforumu ?
2. Koliko bi odobrili ono sto pisete ovdje ?
nemam partnera

ne znam koliko bi neko odobrio, ali na ozbiljnim temama, pisem ono sto mislim..inace nisam tip koji voli petljavinu

na neozbiljnim sam jako neozbiljna, i vjerovatno da imam nekoga, ozbiljnije bih se ponasala :roll: :D

Sreca pa se samo na forumu ponasas neozbiljno ili :D :-D .Uvijek postoji opcija brisanja neozbiljnosti ako ti bude smetalo nekom tvom buducem. ;-)

Veza preko interneta niti sam protiv a niti sam za.Sve se moze dogoditi.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#215 Re: veza preko interneta

Post by Chmoljo »

Le_La wrote:Njbolje onda na internet i pravit se talijan :lol:
Truba

#216 Re: veza preko interneta

Post by Truba »

plain vanilla wrote:
i ? svrsavaju li sad? :D
samo što nisu

wewa wrote:
tebe danas puklo, al' pravo :lol:
od jučer me drži ne znam šta mi je :mrgreen:
plain vanilla

#217 Re: veza preko interneta

Post by plain vanilla »

BELLUNO wrote:
plain vanilla wrote:
PapakizSarajeva wrote:Evo par kontra pitanja za sve nas ovdje na ovom podforumu :

1. Koliko su vasi partneri upoznati sa vasim ucescem na ovom podforumu ?
2. Koliko bi odobrili ono sto pisete ovdje ?
nemam partnera

ne znam koliko bi neko odobrio, ali na ozbiljnim temama, pisem ono sto mislim..inace nisam tip koji voli petljavinu

na neozbiljnim sam jako neozbiljna, i vjerovatno da imam nekoga, ozbiljnije bih se ponasala :roll: :D

Sreca pa se samo na forumu ponasas neozbiljno ili :D :-D .Uvijek postoji opcija brisanja neozbiljnosti ako ti bude smetalo nekom tvom buducem. ;-)

Veza preko interneta niti sam protiv a niti sam za.Sve se moze dogoditi.
Pa sanse da ce neko pregledati sve moje postove su manje nego da dobijem na bingu. A necu brisati, kad se zezam, zezam se. Ako neko nije dovoljno inteligentan da razumije moju shalu na forumu, kako bi tek u RL.

A kretena mozes naci i u kafani i na internetu. A i dobrog insana. Kako ti grah padne.
BELLUNO

#218 Re: veza preko interneta

Post by BELLUNO »

[/quote]

nemam partnera

na neozbiljnim sam jako neozbiljna, i vjerovatno da imam nekoga, ozbiljnije bih se ponasala :roll: :D[/quote]

Veza preko interneta niti sam protiv a niti sam za.Sve se moze dogoditi.[/quote]

Pa sanse da ce neko pregledati sve moje postove su manje nego da dobijem na bingu. A necu brisati, kad se zezam, zezam se. Ako neko nije dovoljno inteligentan da razumije moju shalu na forumu, kako bi tek u RL.

A kretena mozes naci i u kafani i na internetu. A i dobrog insana. Kako ti grah padne.[/quote]

Salim se malo.Mislim da covjek uvijek treba stajati iza svojih djela ili nedjela.Glupost mi je da mi neko provjerava proslost a kao hoce vezu.Ali na zalost takvih ima puno.
zmaj56

#219 Re: veza preko interneta

Post by zmaj56 »

Neso so je najljepse!!!
CiCk0

#220 Re: veza preko interneta

Post by CiCk0 »

Uhhh veza preko neta.....nisam bgm ni za ni protiv..... daleko od ociju daleko od srca :) najprije bih tako srocio to :)
tajna77

#221 Re: veza preko interneta

Post by tajna77 »

Adriatic wrote:
MajcinaDusica wrote:
male_okice wrote:Ipak to ti dodje kao neka vrsta blind date, mada za svaki slucaj prilikom prvog izlaska dogovoriti kafu u centru u po bijela dana :D
I telefonski poziv u po kafe koji može poslužiti kao "hitno me zovu s posla, moram ići" i drugaricu koja sjedi za susjednim stolom u istoj kafani za nedajbože, i ako kome još naumpadne kakva mjera predostrožnosti...
I zaštitarsku agenciju :D a i pištolj da se nađe :oops:

ili najbolje ne izadjes sama vec sa nekom drugaricom i znam da mnogi to rade iz radoznalosti,dosade i zezanja...i nije mi jasno kad i posle duzeg vremena i dopisivanja,upoznavanja i dalje kazu nema normalne osobe za mene,u cemu je onda problem da im nijedna nije ok? :)
Bella...

#222 Re: veza preko interneta

Post by Bella... »

Konjanik wrote: Ima ih brdo ali ja iskrneo poznjaem jedno 4 jako lijepe cure koje imaju 23.27,28,31 godinu ove cure su preko tih nekih online klix sajtova upoznale jedna nekog italijana, jedna egipcana, jedna turcina a cetvrta jadnica nekog holandeza. I one se kao zabalvju i sve 4 su u vezi ova jedna nesretna dusa je dopisuje sa tim egipcanom vec 4 godine i mnogo se vole i zele se vjencat nije ni cudo kontam sam sebi jer curi je 31 godina vec sad ce i 32 uskoro, ova jadnica od 23 me castila kafom neki dan jer je ovaj italijan obecao da dolazi u Zenicu za dva mjeseca i vodi je u Italiju da se ozene,nakon 5 mjeseci intenzivnog chata preko MSN otkrili su da su jedno za drugo kao rođeni, ova treca jadnica ima 27 godina i bujedjeno voli svog momka holandeza s kojim ponekad chata na MSN do 4h ujutru i on je obecao da ce doci kod nje i ozenit je i ona ce otic s njim u holandiju gdje ce (po njezinom shvatanju zivjet sretno za sva vremena) ova cetvrta jadna dusa zenska sa svojih 28 godina ludi za jednim mladim turcinom koji je preko MSN uci turskim i obecava doci naljeto da nakon 4 godine chatanja preko MSn to chatanje pretvore u divan brak koji ce bit sretan i stabilan za sva vremena...

!
prodjose dva mjeseca...pa me zanima...ode li ona za italiju??? 8)
oridjidji

#223 Re: veza preko interneta

Post by oridjidji »

respo wrote:smokva.com :)
zaboravio si spomenuti rotkvu :D
corbica

#224 Re: veza preko interneta

Post by corbica »

Uh, za te veze preko interneta, ne znam kako bih ja to mogla da ''prevarim''.
Mislim da nije okej imati s nekim cyber vezu, i ne shvatam uopće kakva je tu privlačnost. Međutim, ima nas različitih, tako da.. 8)
Ali, opet ako neko i želi da ima takvu vrstu veze, preporučujem 100%-tnu sigurnost i opreznost.
8-)
Sarajevski_Marlboro

#225 Re: veza preko interneta

Post by Sarajevski_Marlboro »

Nikad.
Post Reply