veza preko interneta
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- cava
#176 Re: veza preko interneta
Sad znamo koliki ti je čim na mala vrata ulaziš.
Lady izvini, nisam mogla da se uzdržim.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
#177 Re: veza preko interneta
cava wrote:Sad znamo koliki ti je čim na mala vrata ulaziš.
willsone, nadji odgovarajucu temu na kojoj ces se faliti, ova nije ta.
-
samo malo
#178 Re: veza preko interneta
Na mIrcu je u prosjeku bilo 90% bolesnika, isto ko na smokvici i slicnim sajtovima.
Tamo si "normalnu" raju mogao upoznati samo na manjim kanalima, privatne vrste, oni masovni a la #bosnia na dal netu, pa ono je psihijatrija, peta interna, ja sam sjedio sa ljudima koji su se predstavljali kao zene na mIrcu i dogovorali sastanke sa pacijentima, seksualnim pacenicima, to je bio upish zivi. Stavis neki sexy nick recimo Anabela 19 ili Sexy guza 22
i cekas, isto ko na pecanju 
Tamo si "normalnu" raju mogao upoznati samo na manjim kanalima, privatne vrste, oni masovni a la #bosnia na dal netu, pa ono je psihijatrija, peta interna, ja sam sjedio sa ljudima koji su se predstavljali kao zene na mIrcu i dogovorali sastanke sa pacijentima, seksualnim pacenicima, to je bio upish zivi. Stavis neki sexy nick recimo Anabela 19 ili Sexy guza 22
- felipe kajetano
#179 Re: veza preko interneta
Veci su pacijenti ovi sto se predstavljaju kao zene 
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#180 Re: veza preko interneta
meni je na mircu bilo super
sve ovo poslije nije ni blizu mirca
- spreca
#181 Re: veza preko interneta
plain vanilla wrote:meni je na mircu bilo super
meni je na krevetu bilo bolje
- plain vanilla
#182 Re: veza preko interneta
peMzijaspreca wrote:plain vanilla wrote:meni je na mircu bilo super
meni je na krevetu bilo bolje
- spreca
#184 Re: veza preko interneta
plain vanilla wrote:peMzijaspreca wrote:plain vanilla wrote:meni je na mircu bilo super
meni je na krevetu bilo bolje![]()
![]()
![]()
ho's komadic moje peMzije
- plain vanilla
#185 Re: veza preko interneta
cini mi se da sam ja bila od '99 ili '981906 wrote:uh mirc 2001 2002
- lara b.
#187 Re: veza preko interneta
samo cu reci da je preko neta sve moguce, cak i vise nego mislimo
tu su ljudi opusteniji, zezaju se / cesto bez nadzora zene/muza /
prevara je jaaaako moguca, posebno ovi ozenjeni napadaju cure da to nije normalno
ja sam na fb prihvatila u prijatelje jednog lika, nisam ga poznavala, ali bio je smijesan, svaki dan mi slao neki vic...i tako smo mi poceli pricu, upoznali se uzivo, on radi u vladi i ozenjen
sve u svemu nerado, jer je bio jako zanimljiv, ali skinem ga sa fb jer je komuniciranje pocelo prelaziti sve granice...tako se vise nismo ni vidjeli, a vidim ja njega cesto na tv
u svakom slucaju svasta se moze desiti
tu su ljudi opusteniji, zezaju se / cesto bez nadzora zene/muza /
prevara je jaaaako moguca, posebno ovi ozenjeni napadaju cure da to nije normalno
ja sam na fb prihvatila u prijatelje jednog lika, nisam ga poznavala, ali bio je smijesan, svaki dan mi slao neki vic...i tako smo mi poceli pricu, upoznali se uzivo, on radi u vladi i ozenjen
sve u svemu nerado, jer je bio jako zanimljiv, ali skinem ga sa fb jer je komuniciranje pocelo prelaziti sve granice...tako se vise nismo ni vidjeli, a vidim ja njega cesto na tv
-
zemo_online
#188 Re: veza preko interneta
cini mi se da je veza preko neta za ocajnike ili avanturiste. postoji toliko upitnika i kada uspostavite kontakt sa nekim preko neta.
- Loulou
#189 Re: veza preko interneta
samo malo wrote: Meni se desilo da sam zavolio djevojku koju sam upoznao na netu, nisam joj ni ime znao u pocetku, a danima smo se dopisivali, jednostavno smo "kliknuli". Ona je bila savrsena po mojim mjerilima, necu reci zasto jer to je samo moja i njena intima, ali znam da jeste. Sasvim sigurno nije savrsena zena, ali za mene jeste, za druge me nije briga.
Kako, zasto, ne znam, ali sigurno necu glumatati da sam se samo igrao i da mi nije bilo stalo. Itekako mi je bilo stalo, i dan danas se uhvatim da mislim na nju, ja sam srusio tu "konekciju" iz nekih razloga koje joj nisam htio ni reci. Jednostavno, problemi privatne prirode, desilo se da sam bio potreban najblizoj osobi (nije suprugana srecu ili na zalost, nisam ozenjen), toliko potreban da bi sve to bilo samo opterecenje za Nju, osobu koju sam zavolio.. kada si potreban nekome ko ti je dao zivot, da mu moras prinijeti komad kruha, bukvalno, onda je bas... ne znam zasto, ali muskarci misle da ako presute razloge, da je tako najbolje.. takodje, i prepao sam se savrsenosti naseg odnosa, sve je vodilo tome da zavrsimo skupa, i tako smo oboje i htjeli... ali jebiga, nekada se zivot bas prokleto poigra sa nama... kako spojiti neizbjezno i zeljeno.
- zmaj56
#190 Re: veza preko interneta
Loulou wrote:samo malo wrote: Meni se desilo da sam zavolio djevojku koju sam upoznao na netu, nisam joj ni ime znao u pocetku, a danima smo se dopisivali, jednostavno smo "kliknuli". Ona je bila savrsena po mojim mjerilima, necu reci zasto jer to je samo moja i njena intima, ali znam da jeste. Sasvim sigurno nije savrsena zena, ali za mene jeste, za druge me nije briga.
Kako, zasto, ne znam, ali sigurno necu glumatati da sam se samo igrao i da mi nije bilo stalo. Itekako mi je bilo stalo, i dan danas se uhvatim da mislim na nju, ja sam srusio tu "konekciju" iz nekih razloga koje joj nisam htio ni reci. Jednostavno, problemi privatne prirode, desilo se da sam bio potreban najblizoj osobi (nije suprugana srecu ili na zalost, nisam ozenjen), toliko potreban da bi sve to bilo samo opterecenje za Nju, osobu koju sam zavolio.. kada si potreban nekome ko ti je dao zivot, da mu moras prinijeti komad kruha, bukvalno, onda je bas... ne znam zasto, ali muskarci misle da ako presute razloge, da je tako najbolje.. takodje, i prepao sam se savrsenosti naseg odnosa, sve je vodilo tome da zavrsimo skupa, i tako smo oboje i htjeli... ali jebiga, nekada se zivot bas prokleto poigra sa nama... kako spojiti neizbjezno i zeljeno.
-
theTruePath
#191 Re: veza preko interneta
lara b. wrote:samo cu reci da je preko neta sve moguce, cak i vise nego mislimo![]()
tu su ljudi opusteniji, zezaju se / cesto bez nadzora zene/muza /![]()
prevara je jaaaako moguca, posebno ovi ozenjeni napadaju cure da to nije normalno![]()
ja sam na fb prihvatila u prijatelje jednog lika, nisam ga poznavala, ali bio je smijesan, svaki dan mi slao neki vic...i tako smo mi poceli pricu, upoznali se uzivo, on radi u vladi i ozenjen![]()
![]()
sve u svemu nerado, jer je bio jako zanimljiv, ali skinem ga sa fb jer je komuniciranje pocelo prelaziti sve granice...tako se vise nismo ni vidjeli, a vidim ja njega cesto na tv![]()
![]()
opaaa,,iz koje je stranke?
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#192 Re: veza preko interneta
ljetos sam izbrisao jednu laru b. sa facebooka

- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#193 Re: veza preko interneta
Stranka penzioneratheTruePath wrote:lara b. wrote:samo cu reci da je preko neta sve moguce, cak i vise nego mislimo![]()
prevara je jaaaako moguca, posebno ovi ozenjeni napadaju cure da to nije normalno![]()
ja sam na fb prihvatila u prijatelje jednog lika, nisam ga poznavala, ali bio je smijesan, svaki dan mi slao neki vic...i tako smo mi poceli pricu, upoznali se uzivo, on radi u vladi i ozenjen![]()
![]()
sve u svemu nerado, jer je bio jako zanimljiv, ali skinem ga sa fb jer je komuniciranje pocelo prelaziti sve granice...tako se vise nismo ni vidjeli, a vidim ja njega cesto na tv![]()
![]()
opaaa,,iz koje je stranke?
- Truba
#194 Re: veza preko interneta
mozda sam njoj lagao da sam u strancibabyline wrote:so whatkomi wrote:ljetos sam izbrisao jednu laru b. sa facebooka
- Le_La
#195 Re: veza preko interneta
Izgleda da je svijet fakat jedno malo selobabyline wrote:so whatkomi wrote:ljetos sam izbrisao jednu laru b. sa facebooka
znaci komi je jedan ozenjeni, interesantni vladar, koji prelazi granice dozvoljenog
- because_of_you
#196 Re: veza preko interneta
komi wrote:ljetos sam izbrisao jednu laru b. sa facebooka
Imate kontradiktorne pričelara b. wrote:samo cu reci da je preko neta sve moguce, cak i vise nego mislimo![]()
![]()
![]()
- Control panel
#197 Re: veza preko interneta
mene interesuje kao ide sex preko interneta. jeli neko probao. 
- Le_La
#198 Re: veza preko interneta
Nije sex preko interneta, samo veza
to su dvije razlicite stvari.
- Truba
#199 Re: veza preko interneta
treba ti usb spolni organiControl panel wrote:mene interesuje kao ide sex preko interneta. jeli neko probao.
- Truba
#200 Re: veza preko interneta
to ti je ona stara priča ko je koga prvi i ko je prvi prišao i ko je prekinuobecause_of_you wrote:
Imate kontradiktorne priče![]()
![]()