Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
duboka_misao wrote:Indesit kupili prosle godine 7 kg pere 5 susi kod Stanica 899 KM koliko se sjecam 5 godina garancije, za sad smo prezadovoljni, kupili zbog bebe najvise, pelene i to pere/sushi ko looda.
Kako si rijesila problem razlicite kilaze? Stavljas li 5 da se pere pa to onda i osusi ili vadis visak od 2kg????
Meni je ovo najveci razlog zasto je do sada nisam kupila... Voljela bih 1 uredjaj (perilica/susilica), ali mi je dilema zbog razlicite kilaze. Hocu da i osusi ono sto opere, a ne da ja sada nesto oko toga moram trkeljati. Postoji li neka koja istu kilazu i pere i susi?
Sto se kvarova tice - meni se nikada ves masina nije pokvarila (a pere sve: nekada davno djecije igracke , tene, sve vrste vesa ukljucujuci i prekrivace i jorgane, zavjese....) pa pretpostavljam da mi se ni ova ne bi kvarila.
nema potrebe da se ista vadi s obzirom da su nove susilice uglavnom predvidene za 7 kg a neke i 8 kg
Last edited by Altsa on 24/10/2011 12:56, edited 1 time in total.
sitno wrote:Jedini nacin da imam 2 uredjaja je da stavim jednu na drugu... Nesto mi se to kao rjesenje ne svidja... Strah me je da susilica ne trehne odozgo Ima li neko da je probao tu opciju? Kako ste ih postavili?
Iskreno i ja bih je koristila samo zimi jer jako volim da se ves susi na vjetru i suncu...jbg, klasican sam tip
Zima me izludi - mrzim kad moram po radijatorima susiti ves koji je 2-3 dana bio na striku i jednako je mokar kao kad sam ga rasirila..
susilica ne "seta" kao perilica jer nema centrifugu pa tako da se ne moze nista strovaliti kada radi susilica...jedino moze biti problem ukoliko ti skace masina za ves...a ves je znatno mekaniji kada se susi u susilici nego na balkonu tj. na vjetru i suncu
Last edited by Altsa on 24/10/2011 12:58, edited 1 time in total.
Koliko se osjeti na računu upotreba sušilice.
Moja sestra ima Bosch kombo i koristila je mjesec dana - a zatim skoro prestala kada joj je došao prvi račun za struju!
chuchumbamayumbe wrote:Koliko se osjeti na računu upotreba sušilice.
Moja sestra ima Bosch kombo i koristila je mjesec dana - a zatim skoro prestala kada joj je došao prvi račun za struju!
ja nisam osjetila neku bitnu razliku... doduse, susim samo ako mi je hitno i samo zimi. recimo, peskire susim i slicne deblje stvari - a i koristim jeftiniju tarifu.