Veliki servis golf VI

Automobili, pitanja, pomoć, savjeti...

Moderators: _BataZiv_0809, anex

Post Reply
condy

#201 Re: Veliki servis golf VI

Post by condy »

amar1994 wrote:
condy wrote: Kod ovog Kramara u Sa ? Nije lose ali zgusnuto fali mu prostora.

Ja prije 20 dana prolazio kroz Ljubuski, onaj dole salon je dosta sredio, puno je veci ali vani bilo prevruce preko 40 i nisam imao volje izaci i razgledati auta.
Da :thumbup:

Pa nesto se ko siri ako sam primjetio , jebi ga , sjebale su ga i one bombe :-)

Volvo je masina , opasno mi je zapeo za oko :D
Kramar ih uvozi vec neko vrijeme i prodaju se, i cijenom izgledaju povoljno. Ima ih i na cesti a prije samo kad dodje dijaspora. S60 prava mjera :wink:

Za bombe nisam bas upratio sta je bilo :)
ado-šampion

#202 Re: Veliki servis golf VI

Post by ado-šampion »

Ja znam dva covjeka meni prilicno bliska koji su kupili S60ke u zadnjih 3-4 mjeseca u Kramaru. Jbg auto ima cijenu na nivou konfekcije u toj klasi i jeftiniji je 5-10 hiljada od direktnih konkurenata, ocigledno vrijedi. I plus nije popularno kod lopova.
amar1994

#203 Re: Veliki servis golf VI

Post by amar1994 »

:thumbup:
condy wrote: Kramar ih uvozi vec neko vrijeme i prodaju se, i cijenom izgledaju povoljno. Ima ih i na cesti a prije samo kad dodje dijaspora. S60 prava mjera :wink:

Za bombe nisam bas upratio sta je bilo :)
:) :thumbup:

https://www.klix.ba/vijesti/crna-hronik ... /170818039
Ned071

#204 Re: Veliki servis golf VI

Post by Ned071 »

imam prijatelja koji radi sa auto dijelovima. naravno, najveci dio posla obavlja preko ljubuskog jer haman svi dijelovi dolaze odatle. kaze da kramar mjesecno u tri salona proda 300 auta. nek je 500 maraka zarade po autu, a nije, vise je, to je cifra jbt... jel tacno ili nije ne znam, al ne sumnjam u to. ova bomba je reket, nista drugo
condy

#205 Re: Veliki servis golf VI

Post by condy »

Ned071 wrote:imam prijatelja koji radi sa auto dijelovima. naravno, najveci dio posla obavlja preko ljubuskog jer haman svi dijelovi dolaze odatle. kaze da kramar mjesecno u tri salona proda 300 auta. nek je 500 maraka zarade po autu, a nije, vise je, to je cifra jbt... jel tacno ili nije ne znam, al ne sumnjam u to. ova bomba je reket, nista drugo
Kramar zna raditi. Ali ti ljubušaci imaju smisla za biznis. Imaju predstavništva većih kompanija, geografski su na dobrom položaju, za biznis na veliko, blizu Hr. Ljubuški je u vukojebini, do kojeg kad dolaziš prolaziš kroz izgorenu i spaljenu zemlju od vrućine, kamenjar a svega čega se dohvate prolazi im zbog blizine Hr, i većih firmi koji tu imaju sjedišta za BiH. Grad je dosta uređen, i vidi se da imaju lovu. Pogledaj onaj vodopad Kravice.Od njega su napravili turističku atrakcija a ništa posebno. Preko ljeta puno, arapa ima na sve strane, a do njega doći užas, stari put od Mostara do Čitluka ne daj bože da stane auto pa prema Ljubuškom pa negdje na pola puta između Čitluka i Ljubuškog, taman kad se prođe Kramar. Imaju i VW ovlašteni servis, i salon, odma uz Kramara, i drugih salona, a oko njih nema ništa,..svi dolaze sa strane i njima pare ostavljaju. Vodopadi ništa posebno, neuređeno, zemlja loše za kupanje, voda nije bistra, još sad naplaćuju / strancima :D / ulaz. Jedino za uslikat i otić. Pogotovo ljeti kad ona rijeka se stanji, slabiji vodopadi ali parking im pun ko šibica, cvjeta biznis na plus 40 stepeni. Kad nekog oće lova :D
Post Reply