"Veliki brat" na TV-Pink
Moderator: _BataZiv_0809
-
King_Bosna
gledo sam malo veceras,vrijedaju edina na nacionalnoj
-
Svemirski_Jebach
momka znam licno i to dugo...ekstra je momak, raja i to. Hajd nek mu je sa srecom...mozda i ubode sta.King_Bosna wrote:gledo sam malo veceras,vrijedaju edina na nacionalnoj
-
fildjan
ja pratim iskreno i ok je
a sinoc su dobili vino i narokali se pa su malo iskrice letjele. uglavnom pjevali su srbi neke svoje ratne pjesme sto je edinu zasmetalo i posvadjao se sa nikolom(tip crnogorac,voli da provocira), potom je edin otisao u ispovedaonicu
i reko burazeru
da ga on vrijedja. Edin je otisao nakon toga na spavanje pa je onda ona sa sikama
(daliborka iz prijedora,maserka) dosla da ga smiri no nikola je uletio u sobu i slusajte provale: " Pa edine ako mi s tobom mozemo da pjevamo POLJEM SE SIRI MIRIS LJILJANA(on misli da je to nasa ratna
) mozes i ti sa nama nasu"! na to ce ti edin :" ne mozes ti shvatiti ja sam izgubio mnogo familije u ratu"! nikola:" pa i ja sam"! Edin kupi svoju posteljinu i govori mu da se od veceras jedno drugom ne obracaju!
tog momka strasno postujem,jer ja ne bih mogla izdrzati. znate jos nesta na sajtu nema nista oko toga
! sto li boze 
- Haris033
I ja sam sinoc to gledao i da sam na Edinovom mjestu, izasao bih sto prije iz te kuce te se zaputio prema Bosni...fildjan wrote:ja pratim iskreno i ok jea sinoc su dobili vino i narokali se pa su malo iskrice letjele. uglavnom pjevali su srbi neke svoje ratne pjesme sto je edinu zasmetalo i posvadjao se sa nikolom(tip crnogorac,voli da provocira), potom je edin otisao u ispovedaonicu
i reko burazeru
da ga on vrijedja. Edin je otisao nakon toga na spavanje pa je onda ona sa sikama
(daliborka iz prijedora,maserka) dosla da ga smiri no nikola je uletio u sobu i slusajte provale: " Pa edine ako mi s tobom mozemo da pjevamo POLJEM SE SIRI MIRIS LJILJANA(on misli da je to nasa ratna
) mozes i ti sa nama nasu"! na to ce ti edin :" ne mozes ti shvatiti ja sam izgubio mnogo familije u ratu"! nikola:" pa i ja sam"! Edin kupi svoju posteljinu i govori mu da se od veceras jedno drugom ne obracaju!
tog momka strasno postujem,jer ja ne bih mogla izdrzati. znate jos nesta na sajtu nema nista oko toga
! sto li boze
Razlog vise je i taj sto su svi ukucani (dok je ovaj bio u WC-u) pjevali "Od topole do topole...".
Vjerujem da ce se poslije ovoga opet skupiti oni navijaci-cetnici...
-
fildjan
zao mi momka i nisu svi pjevali. nije dragana i ja mislim ivan! ma jbg to sto je tip uradio je bljak! i ne vidim poentu te pjesme. kakav mentalni sklop mora biti ili treba biti poremecen pa da to pjeva
i onog nikolu treba prvo izbaciti. mislim ja nisam nacionalista i stvarno ne gledam ime ni vjeru ali imaju neke granice koje su nam namecene i da bi funkcjonisali moramo ih se pridrzavati 
- DobroJutroKolumbo
Povodom tog incidenta koji sam sinoc gledao, jutros sam odlucio da obidjem par Srbijanskih foruma na "zadatu temu" i ostao sam ,zaprepasten!!! Ali pozitivno zaprepasten , pa mogu slobodno reci da jedno 50% ucesnika na tim forumima koji su Srbi po nacionalnosti brani Edina a osudjuje Nikolu...Naravno ima i onih koji ovog prvog pljuju uvijek je bilo takvih i biti ce!!!
Ali sve u svemu, Srbijo sazrijevas!!! Hvala Bogu, da ima normalnih ljudi, pa i ja sam kad vidim da ima takvih u Srbiji, sazrijem u BiH!!!
I Edine mojne plakat, nemoj da brukas Bosance...
Ali sve u svemu, Srbijo sazrijevas!!! Hvala Bogu, da ima normalnih ljudi, pa i ja sam kad vidim da ima takvih u Srbiji, sazrijem u BiH!!!
-
latinalover
Rodrigo_de_Triana wrote:Povodom tog incidenta koji sam sinoc gledao, jutros sam odlucio da obidjem par Srbijanskih foruma na "zadatu temu" i ostao sam ,zaprepasten!!! Ali pozitivno zaprepasten , pa mogu slobodno reci da jedno 50% ucesnika na tim forumima koji su Srbi po nacionalnosti brani Edina a osudjuje Nikolu...Naravno ima i onih koji ovog prvog pljuju uvijek je bilo takvih i biti ce!!!
haj nam daj linkove foruma da se i mi pozitivno zaprepastimo
- DobroJutroKolumbo
http://www.emotion.co.yu/forum/viewforum.php?f=12
Ima ih jos...ali eto ti od oficijelnog...ali citaj sve na temu desavanja...vidjeces da ima "normalnih"dosta...A onaj Nikola inace Crnogorac ,sinoc je popljuvao i Crnogorce pa su i Crnogorci popizdili...
Ima ih jos...ali eto ti od oficijelnog...ali citaj sve na temu desavanja...vidjeces da ima "normalnih"dosta...A onaj Nikola inace Crnogorac ,sinoc je popljuvao i Crnogorce pa su i Crnogorci popizdili...
-
beco5
#37 veliki
Jako fino su dočekali Edina.To je fala što mi njihove četničke pjevače
dočekujemo kulturno i punimo im sale ,Aqve .Što smo bolji oni su sve gori,neznaju da im to možemo svakindanom to vratiti a naročito horde
zla i ostali.Kad nevole muslimane nek vrate Sandjak gdje je nedavno bio.
Kao što vraćaju Kosovo.
dočekujemo kulturno i punimo im sale ,Aqve .Što smo bolji oni su sve gori,neznaju da im to možemo svakindanom to vratiti a naročito horde
zla i ostali.Kad nevole muslimane nek vrate Sandjak gdje je nedavno bio.
Kao što vraćaju Kosovo.
-
beco5
#38 Veliki
Što neće crnogorci popizditi .To je znak da su došli pameti kad su se od
tamo njih osamostalili. Da im nebi muslimana nikad se nebi vratili svoju
državu
tamo njih osamostalili. Da im nebi muslimana nikad se nebi vratili svoju
državu
-
dennis26
Dragana je bila jedna od najgorih, samo oni to nisu pokazali na PINK-ufildjan wrote:zao mi momka i nisu svi pjevali. nije dragana i ja mislim ivan! ma jbg to sto je tip uradio je bljak! i ne vidim poentu te pjesme. kakav mentalni sklop mora biti ili treba biti poremecen pa da to pjevai onog nikolu treba prvo izbaciti. mislim ja nisam nacionalista i stvarno ne gledam ime ni vjeru ali imaju neke granice koje su nam namecene i da bi funkcjonisali moramo ih se pridrzavati
koga zanima evo nek pogleda u cjelosti sta se desavalo
http://rapidshare.com/files/3508019/a1.avi.html
-
silence_is_sexy
stvarno sam alergican na ovaj vid zabave - al ovo je urnebes... 
http://www.metacafe.com/watch/285768/fall/

- alphonse kauders
Lova? Novo iskustvo? Da se metne, a sva raja da te vidi?lul wrote:ma koji k...c taj dečko traži tamo to meni ne ide u glavu,ali fakat.jeli može neko objasniti kakav mentalni sklop moraš imati da se prijaviš na to sranje???ja stvarno ne kontam.
P.S.daleko od toga da sam nacionalista ali.........
Ne znam, 'ebi ga, kad ideš u Srbiju možeš vala i očekivati da ćeš češće naletjeti na čete (ja mislim da su jednog već i izbacili iz kuće).
Čitam ove komentare sa njihovog foruma i ima ljudi koje pjesme "od Topole" i "poljem se širi miris ljiljana" stavljaju na isti level
A, btw. zar nije ona Dragana ga jedina branila i rekla kako ga razumije, jer se svačega nagledao u ratu?
-
koop
ne gledam ovo smece, al' procitah ovo, pa posjetih i ovaj link koji si postirao. Ja ne kontam, jesmo li bili na istom forumu? Ja sto sam vidio, 99,9% go cetnik. jedna osoba kontru puca, 1-2 izgubljenih liberala (svak cast, ali brane ga vodjeni pogresnim motivima), a ovo ostalo, dike ravnogorske. Fuj.Rodrigo_de_Triana wrote:http://www.emotion.co.yu/forum/viewforum.php?f=12
Koji k**** gledate ovo zatupljivanje.
-
ekspertski
Nije ovo baš zaglupljivanje. Vodi računa da je ova emisija veoma popularna u čitavom regionu, a to je prilika da se preko nje promovišu i neke političke ideje! Veliki je to propagandni šou!koop wrote:Koji k**** gledate ovo zatupljivanje.
- Saian
oplakah i moram reci da se malo stidim zbog togasilence_is_sexy wrote:stvarno sam alergican na ovaj vid zabave - al ovo je urnebes...
![]()
-
shin
Saian wrote:oplakah i moram reci da se malo stidim zbog togasilence_is_sexy wrote:stvarno sam alergican na ovaj vid zabave - al ovo je urnebes...
![]()
![]()
![]()
OWNED
- GandalfSivi
Evo i ja suzu pustih, a i stomak me zaboli...Saian wrote:oplakah i moram reci da se malo stidim zbog togasilence_is_sexy wrote:stvarno sam alergican na ovaj vid zabave - al ovo je urnebes...
![]()
![]()
![]()
- Salko sto je u vodu skako
najpametnije je ne gledati te gluposti...
-
lalemali
ne samo da ne treba gledati te gluposti, vec bi bilo najbolje da se pink pokupi iz bosne.
i to ne samo zbog ovakvih emisija. pink je produzena ruka velikosrpske politike. to mi je od samog pocetka bilo jasno.
ali sta se moze. po ovoj zemlji sere ko kako hoce.
pink je fuj!!
i to ne samo zbog ovakvih emisija. pink je produzena ruka velikosrpske politike. to mi je od samog pocetka bilo jasno.
ali sta se moze. po ovoj zemlji sere ko kako hoce.
pink je fuj!!