Zašto tebi rođendan čestitaju? Kakav uspjeh je tu ostvaren da ti ga itko ima čestitat?Slavko2 wrote:Ma da. Berluskoni je placao kuravama mnogo više. To nije razlog za čestitanje. Ne govorim o novcu. Nego koje je postignuće pobjeda u Velikom bratu. U čemu su oni pobijedili, koja je to vještina. Znam kad gledam sprint na 100 m da je čovjek pobjedio jer je brz, za što ovdje treba da se čestita?
Veliki Brat 3
Moderator: anex
-
cancel
#1126 Re: Veliki Brat 3
- irvinx1
#1127 Re: Veliki Brat 3
Moguce da si u pravu u vezi Mare i Nemesa, ali me ne bi iznenadilo i da je malo drukcija prica... Nemes je inteligentan lik, ali nije bas pametan, a Marijana je takva kakva je... Stas nije svako ssavrsen...Creasy wrote:irvinx1 wrote:Pa vjerovatno su ga zadrzali gore![]()
Da se ne lazemo Horvat se najvise nadao pobjedi, a i vise bi volio da je pobjedio Dusko... on mu je jaran...
Da je Dusko pobijedio, ja vise nikad ne bih gledao ni minut VB... Ne mogu da vjerujem da je neko mogao glasiti za onakvog delegata, zato i mislim da je namjesteno. Tipicna seljacka prica, ja nemam, pa treba da pobijedim...![]()
Maloprije sam gledao intervju sa Marijanom koji se snimljen sinoc nakon zavrsetka u kojem ona kaze da je i dalje zaljubljena u Nemesa... Mislim da je i Nemes u nju, ali su mu roditelji (kakvi crni prijatelji) nabili na nos sve sto je uradio u kuci i natjerali ga da onako javno prekine sve sa Marijanom.
Dusko je klasicno seljacki lukav, nista vise... svako bira svoj nacin borbe do pobjede.
- plejka2
#1128 Re: Veliki Brat 3
Treba ove bratove,farme ukinut al prvo spanske,turske i ostale sapunice.Gubi raja vrijeme u zivotu na gluposti
I forum bi ja ukino,internet,sve
Vazduh bi vam ukino
I forum bi ja ukino,internet,sve
Vazduh bi vam ukino
- irvinx1
#1129 Re: Veliki Brat 3
Al si nebitan i fejkplejka2 wrote:Treba ove bratove,farme ukinut al prvo spanske,turske i ostale sapunice.Gubi raja vrijeme u zivotu na gluposti![]()
I forum bi ja ukino,internet,sve![]()
Vazduh bi vam ukino
- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#1130 Re: Veliki Brat 3
sve je to preformans-by Dule 
- plejka2
#1131 Re: Veliki Brat 3
Samo lagano sve cu vam zavrnut
- Alhemicarkaa
#1132 Re: Veliki Brat 3
ma ja, svi bi smo se mi prijavili i radili sve isto što i ukućani rade kad bi bili sigurni da ćemo osvojiti glavnu nagradu. Ovako, kad treba riskirati, i budalasati se ni za šta, pri tome žrtvovati svoja tri mjeseca niko neće, lakše je biti kući i postavljati moralne vertikale uz obavezne epitete tipa ku.rva, i ja to ne bih nikad.plain vanilla wrote:jesmo moralna drzava
nama ne treba ni sud, ni policija ni zatvor
najbolji smo
- Creasy
#1133 Re: Veliki Brat 3
irvinx1 wrote:Moguce da si u pravu u vezi Mare i Nemesa, ali me ne bi iznenadilo i da je malo drukcija prica... Nemes je inteligentan lik, ali nije bas pametan, a Marijana je takva kakva je... Stas nije svako ssavrsen...Creasy wrote:irvinx1 wrote:Pa vjerovatno su ga zadrzali gore![]()
Da se ne lazemo Horvat se najvise nadao pobjedi, a i vise bi volio da je pobjedio Dusko... on mu je jaran...
Da je Dusko pobijedio, ja vise nikad ne bih gledao ni minut VB... Ne mogu da vjerujem da je neko mogao glasiti za onakvog delegata, zato i mislim da je namjesteno. Tipicna seljacka prica, ja nemam, pa treba da pobijedim...![]()
Maloprije sam gledao intervju sa Marijanom koji se snimljen sinoc nakon zavrsetka u kojem ona kaze da je i dalje zaljubljena u Nemesa... Mislim da je i Nemes u nju, ali su mu roditelji (kakvi crni prijatelji) nabili na nos sve sto je uradio u kuci i natjerali ga da onako javno prekine sve sa Marijanom.
Dusko je klasicno seljacki lukav, nista vise... svako bira svoj nacin borbe do pobjede.
A kakva ti mislis da je prica? Eto sad ispade po Nemesu (navodno) da je Marijana sve glumila... Bas sam joj gledao facu sinoc i mislim da se ono ne moze odglumiti. Ona ga stvarno voli i povrijedilo ju je ono njegovo jadno izlaganje. Upoznao sam dosta "glumica" u zivotu, ali ako je Marijana 106 dana glumila ljubav (svjesno sebi rasturajuci porodicu), onda je Holivud mjera za nju.
-
cancel
#1134 Re: Veliki Brat 3
Hm, krivo postavljanje teza prijatelju. Horvat cijeli Big Brother priželjkuje da ga guzica boli zbog Nemeša, no mislim da mu je to tek sinoć pošlo za rukom kad se riješio Marijane ...Alhemicarkaa wrote:Nego, na kakvu crnu Nemešovu stranu je Horvat stao, baš je Horvatu i do Nemeša i do Marijane i do njihove ljubavi, boli ga guzica za njih.

- plain vanilla
#1135 Re: Veliki Brat 3
Mari je najveci strah bio izaci iz kuce..Sve vrijeme Nemes ju je hrabrio, obecavao da nece biti sama, cak je kao htio napustiti kucu kad je ona jednom bila nominirana...Kad ju je sinoc onako ispalio..znao je koliko ce ju to pogoditi..Ona se tek malo pribrala kad je vidjela oca.Nije ocekivala da ce iko njen doci.
A Horvat je glumio toliko dana..i cim je izlegao, prestao je glumiti. Ljudski je bilo cestitati nekome ko ti je kuhao i prao za tobom 2 mjeseca
A Horvat je glumio toliko dana..i cim je izlegao, prestao je glumiti. Ljudski je bilo cestitati nekome ko ti je kuhao i prao za tobom 2 mjeseca
- irvinx1
#1136 Re: Veliki Brat 3
cancel wrote:
Hm, krivo postavljanje teza prijatelju. Horvat cijeli Big Brother priželjkuje da ga guzica boli zbog Nemeša, no mislim da mu je to tek sinoć pošlo za rukom kad se riješio Marijane ...
@ Creasy
Zato i kazem da je takva... Niko ne kaze da je glumila bilo sta u kuci.
- irvinx1
#1137 Re: Veliki Brat 3
A sta je tacno glumio?plain vanilla wrote:
- plain vanilla
#1138 Re: Veliki Brat 3
Glumio je dobricu koja se ne zamjera nikome, kako nema taktiku za pobjedu, kako misli da nece pobijediti,..svi su mu bili fini, dobri, dragi..Ni s kim se nije svadjao, nikome suprotstavljao..Maru je grlio pola sata prije nego je izasla kao pobjednica, jer tako triba.irvinx1 wrote:A sta je tacno glumio?plain vanilla wrote:
Cim je izasao, skontao je da vise ne mora glumiti
- afannedim
#1139 Re: Veliki Brat 3
Kakav je ovaj nemeš pakaš njega treba uhvatit u kuću mjeset i j...t ga u š...k dok necrkne. Ja jada
- Creasy
#1140 Re: Veliki Brat 3
Ja nisam bas redovno pratio, al' ne mogu da vjerujem da je neko u stanju 3 ipo mjeseca glumiti dobricu... pogotovo u onako teskim uslovima u kuci, izolovan od ostatka svijeta... Npr. ja bih vjerovatno vec drugi dan nekog stociro ili bi mene neko... 
- plejka2
#1141 Re: Veliki Brat 3
Pa sto decko se zaljubio nije vidio kako lepsa polovina flertuje sa drugim,sve dok nije izasao.afannedim wrote:Kakav je ovaj nemeš pakaš njega treba uhvatit u kuću mjeset i j...t ga u š...k dok necrkne. Ja jada
- irvinx1
#1142 Re: Veliki Brat 3
Ne slazem se, on je Nemesa i u kuci isticao za prijatelja... Sad, logicno je da ostanes sa Nemesom tamo....plain vanilla wrote:
Glumio je dobricu koja se ne zamjera nikome, kako nema taktiku za pobjedu, kako misli da nece pobijediti,..svi su mu bili fini, dobri, dragi..Ni s kim se nije svadjao, nikome suprotstavljao..Maru je grlio pola sata prije nego je izasla kao pobjednica, jer tako triba.
Suprostavio se Nirmalu, a kad se iznervira izderao bi se i na Duska i na ostale...
Da li je toliko fin koliko je bio tamo, ne znam i ne mogu da sudim, ali on i u intervju poslije ispadanja a i postupkom sa nemesom nije uradio nista sto pretjerano odudara od njegovog ponasanja u kuci...
- plain vanilla
#1143 Re: Veliki Brat 3
Uvijek je on kao volio i Maru, a nije joj cestitao pobjedi..ostao je zagrljen s Nemesomirvinx1 wrote:Ne slazem se, on je Nemesa i u kuci isticao za prijatelja... Sad, logicno je da ostanes sa Nemesom tamo....plain vanilla wrote:
Glumio je dobricu koja se ne zamjera nikome, kako nema taktiku za pobjedu, kako misli da nece pobijediti,..svi su mu bili fini, dobri, dragi..Ni s kim se nije svadjao, nikome suprotstavljao..Maru je grlio pola sata prije nego je izasla kao pobjednica, jer tako triba.
Suprostavio se Nirmalu, a kad se iznervira izderao bi se i na Duska i na ostale...
Da li je toliko fin koliko je bio tamo, ne znam i ne mogu da sudim, ali on i u intervju poslije ispadanja a i postupkom sa nemesom nije uradio nista sto pretjerano odudara od njegovog ponasanja u kuci...
- irvinx1
#1144 Re: Veliki Brat 3
A stavi se u njegovu poziciju, veliki je pritisak, tek je izasao i bez kontakta je sa svijetom, vjerovatno su mu tamo Slavivca, Milan, Nemes napricali svasta nesto. Plus vidio je onaj snimak Nemesa kako je otkacio Marijanu... Konfuzna situacija...plain vanilla wrote:Uvijek je on kao volio i Maru, a nije joj cestitao pobjedi..ostao je zagrljen s Nemesomirvinx1 wrote:Ne slazem se, on je Nemesa i u kuci isticao za prijatelja... Sad, logicno je da ostanes sa Nemesom tamo....plain vanilla wrote:
- plain vanilla
#1145 Re: Veliki Brat 3
mah, meni je to dno
zato je Brendon kraljica
zato je Brendon kraljica
- Neddd
#1146 Re: Veliki Brat 3
Ma ovaj VB 4 je ispao katastrofa na kraju,Maarijana pobijediLa fujjjj ako se na osnovu onakvog ponasanja dobija 100 000 eura , to meni lici kao na sex za novac
samo sto u ovom slucaju su gledaoci platili taj sex jer od nihovih glasova i ide lova ha ja,a Nemes uzivao boli ga briga i sad lagano pere obraz od svega ! 
- astrid
#1147 Re: Veliki Brat 3
I oni koji su bili cijeli serijal protiv nje(glasači),sinoć su glasali za nju upravo zbog toga što si navela.Klasičan linč ,licemjerstvo i ljigavostEmilly5 wrote:Prokomentarisala sam na portalu, pa da i ovdje.
Marijana je pobijedila zbog inata, prkosa ljudi koji nisu mogli gledati ovaj linc veceras, ovo cipelarenje zene koja je na dnu od strane ljigavih beskicmenjaka koji su se nasli sada komentarisati nesto, kada je zena u rasulu, kada nema mogucnost ili snagu da odgovori, a dok su bili s njom u kuci, ni progovorili nisu, ma kakvi, vec su zderali hranu koju ima je ona spremala i glumili nekakve kume i stosta. Malog Edipa necu ni komentarisati, koji luzer. I svaka cast Brendonu, ljudini, jedinom koji je stao u njenu odbrano od ostalih lesinara. Bravo tata ZMK, bravo voditeljica Tonka.
Ona ako je svojimn ponšanjem nekome naškodila to je bila samo ona sama.....
"
.. svaka cast Brendonu, ljudini, jedinom koji je stao u njenu odbrano od ostalih lesinara. Bravo tata ZMK, bravo voditeljica Tonka."
- opa22
#1148 Re: Veliki Brat 3
ma da a zasto nije moja druga omiljena ukucanka sinoc bila na Kosotnjaku pa di mi je Tonka nestala? 
-
Slavko2
#1149 Re: Veliki Brat 3
Čestitanje rođendana, blagdana i slično spada u dio kulture ili bonton. Moje pitanje nije bilo zašto se čestita nešto što se čestita. Pitanje se odnosilo na sadržaj discipline u kojoj je netko pobijedio?! Ne ramumijem disciplinu veliki brat, trčanje da, kviz da, ali veliki brat ne. Što čini sadržaj te discipline na kojoj mi čestitamo pobjedniku?cancel wrote:Zašto tebi rođendan čestitaju? Kakav uspjeh je tu ostvaren da ti ga itko ima čestitat?Slavko2 wrote:Ma da. Berluskoni je placao kuravama mnogo više. To nije razlog za čestitanje. Ne govorim o novcu. Nego koje je postignuće pobjeda u Velikom bratu. U čemu su oni pobijedili, koja je to vještina. Znam kad gledam sprint na 100 m da je čovjek pobjedio jer je brz, za što ovdje treba da se čestita?
- Not My Idea
#1150 Re: Veliki Brat 3
cancel wrote: Hm, krivo postavljanje teza prijatelju. Horvat cijeli Big Brother priželjkuje da ga guzica boli zbog Nemeša, no mislim da mu je to tek sinoć pošlo za rukom kad se riješio Marijane ...
ja sam vec na 29.stranici rekla nesto slicno