plain vanilla wrote:
@irvinx1
miki je institucija
sta je produkcija radila od njega..kako se poigravala s njim..nema ovdje takvih likova
a sad bih ti mogla napisati esej zasto ne volEm Duleta i Horvata ili Soraju, ali ne vidim smisao
Miki je bio glavni igrac produkcije u tri serijala... Pa lik je ulazio i izlazio kad mu se cefne. Ubacivali su ga samo da bi pobijedio i uzeo pare. Potpuno zasluzeno, i ja sam da on pobjedi, ali je i tada emotion radio scenarije kako je htjeo... Pored njega pozitivni ludjaci su mi bili Mumin i Dzan Karlo...
Sto se Horvata i DUleta tice, jesu proracunati, jesu cak i nezanimljivi, ali ne mislim da je bilo ko od njih toliko los da ga populacija gledatelja koji prate V.B. toliko srozava za svega par dana... Pa sta su jebote uradili sada sto je toliko sokantno... Soraja opet je imala ispada, ali i nekih sjajnih zakljucaka... Nista strasno...
Produkcija je manipulirala, to je i smisao televizije, narod je nasjeo po ko zna koji put. Ja im skidam kapu, sto kaze Ridjobrki "fascinantno je". Marijanina pobjeda je zasluzena, sa ili bez pomoci produkcije i dogovora sa njima... Odigrali su igru u velikoj tvornici zabave i to je to... Meni Marijana uz sve te preljube nije i nece ostati u nekom losem sjecanju...
I dobar je ovaj Veliki Brat, bez medju-nacionalnih tenzija, sa finim prijateljstvima (mozda su prividna, a mozda i ne) ukucana iz razlicitih krajeva bivse nam drzave... Citao sam komentare na nekim portalima i lijepo je vidjeti tu neku jugosferu ponovo, rijetko ko spominje naciju i nacionalnost... Evo, Brendon je pravo popularan u Hrvatskoj a Horvat u Srbiji...
Sve ostalo, manje bitno...