Velika Kladuša
Moderator: Chloe
- Edin H.
#26 Re: Velika Kladuša
U suru Kendiću 

- Chloe
- Photo mod
- Chloe
- Photo mod
- Chloe
- Photo mod
#29 Re: Velika Kladuša
Idu promjene, laganini ...
Izložba likovnih djela kladuških slikara povodom Dana općine Velika Kladuša

Moja raja ...
Najslađi događaj uz tortu za rođendan Općine Velika Kladuša

A ovo je historijski momenat:
U povodu obilježavanja Dana Općine Velika Kladuša položeni vijenci na spomen obilježjima
U povodu obilježavanja Dana općine Velika Kladuša, danas su položeni vijenci na nekoliko značajnih lokacija: u Gradskom parku, haremu Gradske džamije, ispred Centra za kulturu i obrazovanje „Zuhdija Žalić“ te na mezarju Dubrave.
Vijence su položile delegacije predvođene općinskim načelnikom Borisom Horvatom i predsjedavajućim Općinskog vijeća Asimom Veladžićem, kao i predstavnici klubova koji participiraju u Općinskom vijeću. Obilježavanju su prisustvovali i predstavnici svih političkih stranaka koje čine aktuelni saziv Općinskog vijeća, zaposlenici općinskog organa uprave te brojni građani.
- Harem gradske džamije - Šehidsko turbe
- Dubrave - mezarje poginulih pripadnika tzv. APZB

Izložba likovnih djela kladuških slikara povodom Dana općine Velika Kladuša

Moja raja ...

Najslađi događaj uz tortu za rođendan Općine Velika Kladuša

A ovo je historijski momenat:
U povodu obilježavanja Dana Općine Velika Kladuša položeni vijenci na spomen obilježjima
U povodu obilježavanja Dana općine Velika Kladuša, danas su položeni vijenci na nekoliko značajnih lokacija: u Gradskom parku, haremu Gradske džamije, ispred Centra za kulturu i obrazovanje „Zuhdija Žalić“ te na mezarju Dubrave.
Vijence su položile delegacije predvođene općinskim načelnikom Borisom Horvatom i predsjedavajućim Općinskog vijeća Asimom Veladžićem, kao i predstavnici klubova koji participiraju u Općinskom vijeću. Obilježavanju su prisustvovali i predstavnici svih političkih stranaka koje čine aktuelni saziv Općinskog vijeća, zaposlenici općinskog organa uprave te brojni građani.
- Harem gradske džamije - Šehidsko turbe
- Dubrave - mezarje poginulih pripadnika tzv. APZB
- Chloe
- Photo mod
#30 Re: Velika Kladuša
Svečano obilježen 23. februar – Dan općine Velika Kladuša

https://www.radiovkladusa.ba/svecano-ob ... a-kladusa/

- teskeredzic_22
- Location: Nije patriotizam kada zakačiš zastavu na profil već kad baciš smeće u kontejner !
#31 Re: Velika Kladuša
ČestitamChloe wrote: ↑23/02/2025 13:49SpoilerShowSvečano obilježen 23. februar – Dan općine Velika Kladuša
![]()

Bio sam u Todorovu u ponedeljak (ne i u V.Kladuši).
- Chloe
- Photo mod
#32 Re: Velika Kladuša
Hvaaalaaaa ... Trebalo je dočekati da se ovako obilježi rođendan moje općine. Pomalo žalim što sam bila odsutna, ali svakako ide Dan nezavisnosti BiH, što je puno veće za službeno obilježavanje, posebno za VK.teskeredzic_22 wrote: ↑23/02/2025 13:51ČestitamChloe wrote: ↑23/02/2025 13:49SpoilerShowSvečano obilježen 23. februar – Dan općine Velika Kladuša
![]()
![]()
Bio sam u Todorovu u ponedeljak (ne i u V.Kladuši).
Ma šta ćeš u Todorovu ..

- teskeredzic_22
- Location: Nije patriotizam kada zakačiš zastavu na profil već kad baciš smeće u kontejner !
- Chloe
- Photo mod
#34 Re: Velika Kladuša
Pretpostavila sam da je posao ... i skontaaalaa, obzirom na posao koji radiš ( koliko sam pohvatala) ....
Alibegiću si bio "gosT"

- teskeredzic_22
#35 Re: Velika Kladuša
Prezime ne znam fakatChloe wrote: ↑24/02/2025 07:31Pretpostavila sam da je posao ... i skontaaalaa, obzirom na posao koji radiš ( koliko sam pohvatala) ....
Alibegiću si bio "gosT"jel tako?
![]()

Ali sam se iznenadio samom historijom mjesta jer sam guglao naveče u Banja Luci

-
#36 Re: Velika Kladuša
Ah Todorovo, Donji Purići, Šumatac, Donja Lučka, Pećigrad...
Šta sam puta gore bio posljednje dvije godine, jednom ili dva puta mjesečno do VK.
Šta sam puta gore bio posljednje dvije godine, jednom ili dva puta mjesečno do VK.

- Chloe
- Photo mod