- -Velika akcija sarajevo-x forumasa prikupljanje odjece- -

Forum za humanitarne akcije.
Post Reply
privremeni

Post by privremeni »

Pooll wrote:Jel ima neko ko je siguran da ce doci? :roll:

Hajde ljudi trznite se! ;)
Evo najavljujem dolazak jedne mlade majke, koja inace nije clan foruma, ali je upoznata sa akcijom i vec odavno ima pripremljen paket.
Pooll

Post by Pooll »

privremeni wrote:
Pooll wrote:Jel ima neko ko je siguran da ce doci? :roll:

Hajde ljudi trznite se! ;)
Evo najavljujem dolazak jedne mlade majke, koja inace nije clan foruma, ali je upoznata sa akcijom i vec odavno ima pripremljen paket.
eee superiska... :)

Nadam se da ce biti punoooooo forumasa
AlmaBL

Post by AlmaBL »

Nije majkemi da vam sad kvarim temu, svaka vama cast za to sto radite, al brate jest komplikujete. Vi majkemi kao da pravite neboder a ne da nosite odjecu na neku lokaciju. Evo moje komsije su skoro napravile dzamiju dole u Banja Luci, sve sa donacijama, ocistili jednu cijelu opstinu (smece sto je ostalo od "izbjeglica") a svega mi nije ovoliko bilo komplikovane diskusije. Ponavljam ponovo, ne zelim svadu, niti omalovazavam vasu akciju, al saberite se ljudi. Eto ja sam samo jednom bila u Sarajevu, al koliko ste puta pitali za lokaciju itd,. mogla bi sama pronaci.... Pozdrav svima i nadam se da cete imati velik odziv za akciju...
Saian

Post by Saian »

majkemi svega :D mi neki ljudi bi se cesce trebali ujedati za jezik :-) :-) :D
Lisac

Post by Lisac »

halo dechko mojne podjebavat nego pomozi sugradjanki :D
clone033

Post by clone033 »

Jos jednom ponavljam za one koji jos ne znaju, to je "Club L", bivsi INDI, Gabelina 1. Engram to je Lions Club.
Molim Vas da dodjete na vrijeme radi postvanja dogovora sa Domom.
Hvala jos jednom svima Vama koji ste ovu akciju podrzali.
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

AlmaBL wrote:Nije majkemi da vam sad kvarim temu, svaka vama cast za to sto radite, al brate jest komplikujete. Vi majkemi kao da pravite neboder a ne da nosite odjecu na neku lokaciju. Evo moje komsije su skoro napravile dzamiju dole u Banja Luci, sve sa donacijama, ocistili jednu cijelu opstinu (smece sto je ostalo od "izbjeglica") a svega mi nije ovoliko bilo komplikovane diskusije. Ponavljam ponovo, ne zelim svadu, niti omalovazavam vasu akciju, al saberite se ljudi. Eto ja sam samo jednom bila u Sarajevu, al koliko ste puta pitali za lokaciju itd,. mogla bi sama pronaci.... Pozdrav svima i nadam se da cete imati velik odziv za akciju...
Draga Alma,
ne zelim ni ja svadju ali ako ti izmejsaju ulice u BL, snaces se al u klincu :D
a stara poslovica kaze "tri put' mjeri, jednom sjeci" a druga kaze "ko pita, ne skita" :D
Engram::X

Post by Engram::X »

clone033 wrote: Engram to je Lions Club.

:roll:
Jok, to je svemirski brod...
Pooll

Post by Pooll »

Hejjjj.... evo ja sam spreman... jeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ;)
ivi

Post by ivi »

... spremila sam dosta stvari ... al necu doci sutra, idem negdje, ne znam jos gdje, samo idem ... valjda da ce biti neki drugi dan kad cu sve ove stvari moci donjeti ...

8)
Pooll

Post by Pooll »

ivi wrote:... spremila sam dosta stvari ... al necu doci sutra, idem negdje, ne znam jos gdje, samo idem ... valjda da ce biti neki drugi dan kad cu sve ove stvari moci donjeti ...

8)
Samo ne znam kome ces ih dati :cry:

Ali uvijek se moze naci neko kome trebaju... ;)
Ivy

Post by Ivy »

Image
Na području Unsko-sanskog kantona, prema podacima Pedagoškog zavoda, 144-ero djece ne ide u osnovnu školu zbog teške materijalne situacije porodice i nemogućnosti plaćanja prijevoza.

Najveći broj djece koja ne idu u osnovnu školu je na području Bužima, Velike Kladuše i Cazina. Bihać također ima nekoliko mališana koji su uskraćeni za osnovno obrazovanje.

Kantonalne vlasti prošle godine izdvojile su 50 000 KM za nabavku udžbenika i školskog pribora. No, očito je to bilo nedovoljno jer se broj djece koja ne idu u školu nije znatno smanjio, tvrde u Pedagoškom zavodu.

Ipak, nakon što je Ministarstvo obrazovanja USK-a osiguralo novac za prijevoz učenika, u školske klupe ih se vratilo 14.
Pooll

Post by Pooll »

Forumasi, nadam se da ste ustali i da ste spremni za pohod :P

;)
Pooll

Post by Pooll »

hej... ljudi :P

Evo mene prvi :D sad udjoh u kucu, sve je proslo u najboljem redu... bas sam ponosan na nas ;)
pitt

Post by pitt »

De pisi malo kako je bilo :D
zili

Post by zili »

super je sve prošlo, brzo i ekspeditivno, štaviše evropski :D

a ja sam po prvi put upoznala ovoliko forumaša odjednom. jupiii!!!!

Sad moramo smisliti sljedeću akciju. Ja predlažem slikovnice/knjige za djecu.
Ivy

Post by Ivy »

pitt wrote:De pisi malo kako je bilo :D
Nista ne govore moj pitt-u. Ja se nadala kad dodjem na forum da ce vec bit 10 stranica ispisanih, ono nista...haj docarajte nam malo!

Ivy
mIRCerka

Post by mIRCerka »

Bilo je super :D:D:D

ukratko (bole me ruke od navijanja na utakmici ne mogu kucat) doslo nas je skoro pa 10, doneseno je svega i svacega, ZENE su to morale razvrstati odnjeli u Dom i igrali se razlaza....

drago mi je da sam upoznala neke od forumasa, i da sam vidjela neke poznate face (zili cvako pusa do neba)....

toliko od mene....

zaboravih reci, CLONE033, svaka cast!
Last edited by mIRCerka on 30/10/2004 20:31, edited 1 time in total.
Lace

Post by Lace »

jao ljubavi :lol: zato vise ne idem na coporativna okupljanja...i da sam imala sta da doniram poslala bih po nekom...

drago mi je da je akcija uspjela :)
Ivy

Post by Ivy »

Samo 10? Ja sam kontala da ce bit vise... Anyway moj je otac trebao donijeti paket od mene i Pitt-a sa skolskim priborom? Jel to proslijedjeno?

Hvala
Ivy
debela

Post by debela »

jeste ivy, paket je proslijedjen.
Pooll

Post by Pooll »

Ivy wrote:Samo 10? Ja sam kontala da ce bit vise... Anyway moj je otac trebao donijeti paket od mene i Pitt-a sa skolskim priborom? Jel to proslijedjeno?

Hvala
Ivy
Ivyyyyyyyyyyy :P

Otac je bio... slikali smo pa ce ti tata poslati slibe :P

__

Dolazilo je i nekoliko ljudi koji su culi za akciju od nekoga.. ( jedna gospodja i dvije djevojke ). Sve u svemu skupljeno je prilicno odjece i skolskog pribora. Ovakve stvari treba organizovati cesce. Pozdrav ;)
Ivy

Post by Ivy »

Pooll wrote:
Ivy wrote:Samo 10? Ja sam kontala da ce bit vise... Anyway moj je otac trebao donijeti paket od mene i Pitt-a sa skolskim priborom? Jel to proslijedjeno?

Hvala
Ivy
Ivyyyyyyyyyyy :P

Otac je bio... slikali smo pa ce ti tata poslati slibe :P

__

Dolazilo je i nekoliko ljudi koji su culi za akciju od nekoga.. ( jedna gospodja i dvije djevojke ). Sve u svemu skupljeno je prilicno odjece i skolskog pribora. Ovakve stvari treba organizovati cesce. Pozdrav ;)
Super. Bas mi je drago da ste se fino proveli i druzili i odradili ovu akciju. Ja se jos jednom zahvaljujem Pitt-u na podrsci!

Ivy :D
The_Fluid

Post by The_Fluid »

Da, bilo je lijepo, including wake-up coffee :) ;) hvala svima koji su se pojavili, shto ukljuchuje ne samo ljude sa foruma, identifikovane, nego i zhenu koja je doshla sa djetetom i djevojku, koji su ostali neidentifikovani.

Ivy&Pitt
vash paket je doshao i uredno je proslijedjen na adresu.

Sve skupa bilo je to fino jutarnje subotnje druzhenje, koje se zachinilo odnoshenjem prikupljene odjetje i shkolskog pribora.

Hvala svima koji su uchestvovali, i znanim i neznanim. :)
mIRCerka

Post by mIRCerka »

The_Fluid wrote:Da, bilo je lijepo, including wake-up coffee :) ;) hvala svima koji su se pojavili, shto ukljuchuje ne samo ljude sa foruma, identifikovane, nego i zhenu koja je doshla sa djetetom i djevojku, koji su ostali neidentifikovani.

Ivy&Pitt
vash paket je doshao i uredno je proslijedjen na adresu.

Sve skupa bilo je to fino jutarnje subotnje druzhenje, koje se zachinilo odnoshenjem prikupljene odjetje i shkolskog pribora.

Hvala svima koji su uchestvovali, i znanim i neznanim. :)
Bas sam seljak... Hvala i njima dvjema :D Sorry, prenos...
Post Reply