Evo najavljujem dolazak jedne mlade majke, koja inace nije clan foruma, ali je upoznata sa akcijom i vec odavno ima pripremljen paket.Pooll wrote:Jel ima neko ko je siguran da ce doci?![]()
Hajde ljudi trznite se!
- -Velika akcija sarajevo-x forumasa prikupljanje odjece- -
-
privremeni
- Pooll
eee superiska...privremeni wrote:Evo najavljujem dolazak jedne mlade majke, koja inace nije clan foruma, ali je upoznata sa akcijom i vec odavno ima pripremljen paket.Pooll wrote:Jel ima neko ko je siguran da ce doci?![]()
Hajde ljudi trznite se!
Nadam se da ce biti punoooooo forumasa
-
AlmaBL
Nije majkemi da vam sad kvarim temu, svaka vama cast za to sto radite, al brate jest komplikujete. Vi majkemi kao da pravite neboder a ne da nosite odjecu na neku lokaciju. Evo moje komsije su skoro napravile dzamiju dole u Banja Luci, sve sa donacijama, ocistili jednu cijelu opstinu (smece sto je ostalo od "izbjeglica") a svega mi nije ovoliko bilo komplikovane diskusije. Ponavljam ponovo, ne zelim svadu, niti omalovazavam vasu akciju, al saberite se ljudi. Eto ja sam samo jednom bila u Sarajevu, al koliko ste puta pitali za lokaciju itd,. mogla bi sama pronaci.... Pozdrav svima i nadam se da cete imati velik odziv za akciju...
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Draga Alma,AlmaBL wrote:Nije majkemi da vam sad kvarim temu, svaka vama cast za to sto radite, al brate jest komplikujete. Vi majkemi kao da pravite neboder a ne da nosite odjecu na neku lokaciju. Evo moje komsije su skoro napravile dzamiju dole u Banja Luci, sve sa donacijama, ocistili jednu cijelu opstinu (smece sto je ostalo od "izbjeglica") a svega mi nije ovoliko bilo komplikovane diskusije. Ponavljam ponovo, ne zelim svadu, niti omalovazavam vasu akciju, al saberite se ljudi. Eto ja sam samo jednom bila u Sarajevu, al koliko ste puta pitali za lokaciju itd,. mogla bi sama pronaci.... Pozdrav svima i nadam se da cete imati velik odziv za akciju...
ne zelim ni ja svadju ali ako ti izmejsaju ulice u BL, snaces se al u klincu
a stara poslovica kaze "tri put' mjeri, jednom sjeci" a druga kaze "ko pita, ne skita"
- Pooll
Samo ne znam kome ces ih datiivi wrote:... spremila sam dosta stvari ... al necu doci sutra, idem negdje, ne znam jos gdje, samo idem ... valjda da ce biti neki drugi dan kad cu sve ove stvari moci donjeti ...
Ali uvijek se moze naci neko kome trebaju...
- Ivy
Na području Unsko-sanskog kantona, prema podacima Pedagoškog zavoda, 144-ero djece ne ide u osnovnu školu zbog teške materijalne situacije porodice i nemogućnosti plaćanja prijevoza.
Najveći broj djece koja ne idu u osnovnu školu je na području Bužima, Velike Kladuše i Cazina. Bihać također ima nekoliko mališana koji su uskraćeni za osnovno obrazovanje.
Kantonalne vlasti prošle godine izdvojile su 50 000 KM za nabavku udžbenika i školskog pribora. No, očito je to bilo nedovoljno jer se broj djece koja ne idu u školu nije znatno smanjio, tvrde u Pedagoškom zavodu.
Ipak, nakon što je Ministarstvo obrazovanja USK-a osiguralo novac za prijevoz učenika, u školske klupe ih se vratilo 14.
-
mIRCerka
Bilo je super
:D:D
ukratko (bole me ruke od navijanja na utakmici ne mogu kucat) doslo nas je skoro pa 10, doneseno je svega i svacega, ZENE su to morale razvrstati odnjeli u Dom i igrali se razlaza....
drago mi je da sam upoznala neke od forumasa, i da sam vidjela neke poznate face (zili cvako pusa do neba)....
toliko od mene....
zaboravih reci, CLONE033, svaka cast!
ukratko (bole me ruke od navijanja na utakmici ne mogu kucat) doslo nas je skoro pa 10, doneseno je svega i svacega, ZENE su to morale razvrstati odnjeli u Dom i igrali se razlaza....
drago mi je da sam upoznala neke od forumasa, i da sam vidjela neke poznate face (zili cvako pusa do neba)....
toliko od mene....
zaboravih reci, CLONE033, svaka cast!
Last edited by mIRCerka on 30/10/2004 20:31, edited 1 time in total.
- Pooll
IvyyyyyyyyyyyIvy wrote:Samo 10? Ja sam kontala da ce bit vise... Anyway moj je otac trebao donijeti paket od mene i Pitt-a sa skolskim priborom? Jel to proslijedjeno?
Hvala
Ivy
Otac je bio... slikali smo pa ce ti tata poslati slibe
__
Dolazilo je i nekoliko ljudi koji su culi za akciju od nekoga.. ( jedna gospodja i dvije djevojke ). Sve u svemu skupljeno je prilicno odjece i skolskog pribora. Ovakve stvari treba organizovati cesce. Pozdrav
- Ivy
Super. Bas mi je drago da ste se fino proveli i druzili i odradili ovu akciju. Ja se jos jednom zahvaljujem Pitt-u na podrsci!Pooll wrote:IvyyyyyyyyyyyIvy wrote:Samo 10? Ja sam kontala da ce bit vise... Anyway moj je otac trebao donijeti paket od mene i Pitt-a sa skolskim priborom? Jel to proslijedjeno?
Hvala
Ivy![]()
Otac je bio... slikali smo pa ce ti tata poslati slibe
__
Dolazilo je i nekoliko ljudi koji su culi za akciju od nekoga.. ( jedna gospodja i dvije djevojke ). Sve u svemu skupljeno je prilicno odjece i skolskog pribora. Ovakve stvari treba organizovati cesce. Pozdrav
Ivy
-
The_Fluid
Da, bilo je lijepo, including wake-up coffee
hvala svima koji su se pojavili, shto ukljuchuje ne samo ljude sa foruma, identifikovane, nego i zhenu koja je doshla sa djetetom i djevojku, koji su ostali neidentifikovani.
Ivy&Pitt
vash paket je doshao i uredno je proslijedjen na adresu.
Sve skupa bilo je to fino jutarnje subotnje druzhenje, koje se zachinilo odnoshenjem prikupljene odjetje i shkolskog pribora.
Hvala svima koji su uchestvovali, i znanim i neznanim.
Ivy&Pitt
Sve skupa bilo je to fino jutarnje subotnje druzhenje, koje se zachinilo odnoshenjem prikupljene odjetje i shkolskog pribora.
-
mIRCerka
Bas sam seljak... Hvala i njima dvjemaThe_Fluid wrote:Da, bilo je lijepo, including wake-up coffee![]()
hvala svima koji su se pojavili, shto ukljuchuje ne samo ljude sa foruma, identifikovane, nego i zhenu koja je doshla sa djetetom i djevojku, koji su ostali neidentifikovani.
Ivy&Pitt