... automobilimatigris wrote:sto su se djecarci raskokodakali o najmilijim im![]()
Velicina, duzina...?
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
- horns&drums
- Location: Quaff a cup to the dead already and hooray for the next to die
Penis ljubomora kod zena? Ono, u mog veci nego u tvog, kako znas majkutijebemkurvuuu pa se pocupaju
:D:D:D:D:D:D:D:D
-
silentbob
anais_nin wrote:horns&drums wrote:Penis ljubomora kod zena? Ono, u mog veci nego u tvog, kako znas majkutijebemkurvuuu pa se pocupaju:D:D:D:D:D:D:D:D
![]()
![]()
jest jest takve smo ti mi....i goreeeeeeeeeeeeeeee
jeste,jeste.....i goreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee i doleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
-
u Fatime vise Jajca
penis je dugacak koliki vam je razmak izmedju vrha palca i vrha kaziprsta..
mozda
primjer:skupite saku i pruzite palac i kaziprst tako da dobijete "pistolj" .meni bar stima mjera...
primjer:skupite saku i pruzite palac i kaziprst tako da dobijete "pistolj" .meni bar stima mjera...
-
sweety
mislim da tu nema nikakvog pravila ma koliko ljudi izmisljali,pricali,experimentisali ili slicno...
nazalost se samo moze doci samo na jedan nacin do saznanja o velicini... inace bi vecina djevojaka sebi trazile decka po skroz drugacijim kriterijama a nebi im bili vazni dosadasnji pincipi i zahtjevi...
jeste da kruze razne teorije ali to je sve bull-shit
nazalost se samo moze doci samo na jedan nacin do saznanja o velicini... inace bi vecina djevojaka sebi trazile decka po skroz drugacijim kriterijama a nebi im bili vazni dosadasnji pincipi i zahtjevi...
jeste da kruze razne teorije ali to je sve bull-shit
-
Cokoladna_Visnja
Ljudi, hvala na postovima, bas ste me nasmijali. 
Vazno je da ste vi dobra raja i da shvatate ovo ko dobru zezanciju.
Au revoir...
Vazno je da ste vi dobra raja i da shvatate ovo ko dobru zezanciju.
Au revoir...
- Chopper_Horrace
silentbob wrote:ameri istrazivali i dokazali da je duzina kaziprsta proporcionalna duzini cune
HAHAHABome ja jos uvijek nisam vidio nekog tamnoputog sa ogromnim kaziprstom a oni su poznati kao rasa koja ima najduze cune hahaha
ili bome kazi prsto od nekih 20 cm hahahah zanimljiv sam ti ja bukvalac
-
silentbob
u opustenom stanju konju jedanChopper_Horrace wrote:silentbob wrote:ameri istrazivali i dokazali da je duzina kaziprsta proporcionalna duzini cune
HAHAHABome ja jos uvijek nisam vidio nekog tamnoputog sa ogromnim kaziprstom a oni su poznati kao rasa koja ima najduze cune hahaha
ili bome kazi prsto od nekih 20 cm hahahah zanimljiv sam ti ja bukvalac![]()
- Fair Life
#48 Re: Velicina, duzina...?
flora.sa wrote:ja sigurno nisam odavleeeeeCokoladna_Visnja wrote:Okej...oduvijek me zanima ona 'teorija' o muskarcu i njegovom ponosu; naime, radi se o onoj prici da momci koji imaju velike, snazne ruke ili dugacke prste imaju...
Istina ili opsta glupost?![]()
![]()
nisam sigurna da sam čula za tu teoriju, ili jesam ali nisam sigurna da li je to to što ja mislim, pa bih voljela da mi uvaženi forumashi pobliže pojasne definiciju po kojoj muškarci koji imaju duge prste imaju...kakav...
![]()
![]()
![]()
![]()

-
Svemirski_Jebach
nakon provedenih mjerenja na sebi nedvojbeno utvrdio da je ova teorija netačna.silentbob wrote:ameri istrazivali i dokazali da je duzina kaziprsta proporcionalna duzini cune
Čuna je veća od kažiprsta, a ja baš imam dugačke prste