Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Inače, iako sam navijač Zrinjskiog, moram reći da su se ove sezone susjedi jako dobro organizirali u navijačkom smislu , a i u rezultatskom smislu.
nadam se da će te izboriti opstanak ove sezone .
Inače, iako sam navijač Zrinjskiog, moram reći da su se ove sezone susjedi jako dobro organizirali u navijačkom smislu , a i u rezultatskom smislu.
Jesmo care kako nismo ... i susjedi su dugo vremena povikivali velež mostar ...
A bosu gore ... jesi care našao poređenje svaka ti čast porediš jednog umjetnika i grupu sa jednom institucjom-pokretom u čijoj je izgradnji učestvovalo nekoliko generacija i na hiljade pojedinaca..
Brini se ti za vas, jer zna se koji klub ima perspektivu, a koji ce otici onako kako je i dosao. Kad cucne HDZ, cucnuce i Zrinjski, a mi srecom ne zavisimo ni od jedne politicke opcije. Mi smo samo RODJENI.
Ljudi su rasli i uz pjesme Riblje corbe, uzivali u filmovima Nemanje Kusturice, odusevljavali se Neletu Karajlicu... trebali i njih vratiti u nase zivote?
Velez je Velez.Sa ili bez zvijezde ljudi ce ga voljeti, ali da je danas poslije svega zaista potrebna na grbu...nije
Toliko.
Forza Velez
Drug moj, Velez sa petokrakom i Velez bez petokrake nisu nikako dvije iste stvari. Zato je petokraka i vracena kako bi se Velez vratio sebi i neka nam je Rodjeni jos dugo godina nose na grudima. Velez je radi te petokrake dva puta unistavan i pokusavalo ga se ubiti. Ona je vise od jednog obicnog grba, ona je nesto sveto na crvenom dresu i izglasana je voljom i na inicijativu navijaca kluba, a ne bilo koje politicke opcije, i to je odluka bila JEDNOGLASNA, a na skupstini je bilo prisutno vise od 150 ljudi.
zrinjski nikad u drugu ligu neće, vi to dobro znate pa vas je strah a što se budućnosti tiče vrijeme će pokazati, u zadnjih pet sezona velež tri puta mijenjao grb na dresu eto politike u stvari njima je krivo što nijedan hrvat iz hercegovine ne navija za njih a i bošnjaka dosta ima što sada za želju navijaju u mostaru, bez obzira na velež
pike22 wrote:zrinjski nikad u drugu ligu neće, vi to dobro znate pa vas je strah a što se budućnosti tiče vrijeme će pokazati, u zadnjih pet sezona velež tri puta mijenjao grb na dresu eto politike u stvari njima je krivo što nijedan hrvat iz hercegovine ne navija za njih a i bošnjaka dosta ima što sada za želju navijaju u mostaru, bez obzira na velež
neka, bolje i za zelju nego za zrinjski a uz to ne znam na koje hrvate i iz kojeg dijela hercegovine mislis, ocigledno nisi nikad bio na tribinama red army-ija sto se nacionalnosti tice mi ti svi znamo samo jednu boju = crvenu velez do groba
bos wrote:Poslije Sarajeva meni najdrazi klub i iskreno se radujem ovim dobrim rezultatima Veleza, iako ona komunisticka zvijezda tacno bode oci i stvara pogresnu sliku o Mostaru i mostarcima...
Ti si jedan od onih instant nacionalista kojima je drazi cetnik nego komunista.
vidim gube živce pojedini navijači veleža ali ipak mislim da to nije navijač nego frustrirani pojedinac, a njegovo predavanje na ovom forumu može izazvat samo jedno a to je suosjećanje snjim, predlažem da ga se zaposli u zemaljski muzej tamo i pripada
Pike i ero su legende hahahahahahaah ... ako imaju 25+ barem su 20 puta isli da bodre Velež a ako imaju ispod, da navijaju za Zrinjski su ih opet ucili oni koji su navijali za Velež...
chinese_water wrote:Pike i ero su legende hahahahahahaah ... ako imaju 25+ barem su 20 puta isli da bodre Velež a ako imaju ispod, da navijaju za Zrinjski su ih opet ucili oni koji su navijali za Velež...
Ma stipu ih bola kriza identiteta .... ne znaju niti kojoj zemlji pripadaju a kamoli koji je njihov tim .......
Jebiga kako mi uvijek i na radonsnim temam se nademo da se za nesto zakinemo, al hajde ima nas svakakih. Navijac zelje sam od rodenjai sarajlija(nek se zna), tako da crvena boja mi ne lezi nesto posebno, ali moram priznati da me je velez prijatno iznenadio svojom igrom, dragomi je sto se vratio u premier ligu gdje mu je uvijek bilo i mjesto, samo jos da se pod bijeli brijeg vrati. Za vracanje zvijezde svaka cast, jer ako svako put kad donisimo odluke prvo stavimo naciju a ne pamet ili srce sta ce biti od nas. U svakom slucaju SVAKA CAST VELEŽ, mislim da se svima mala nekako vec za ova tri kola podvuko pod kozu, BRAVO, barem je jedan veliki BIH klub na pravom putu.
chinese_water wrote:Pike i ero su legende hahahahahahaah ... ako imaju 25+ barem su 20 puta isli da bodre Velež a ako imaju ispod, da navijaju za Zrinjski su ih opet ucili oni koji su navijali za Velež...
Ma stipu ih bola kriza identiteta .... ne znaju niti kojoj zemlji pripadaju a kamoli koji je njihov tim .......
Nego evo dođe i ova tekma sa Zrinjskim ...šta reći bit će to dosadna utakmica bez žara kako na terenu tako i ,na vjerovatno skoro praznim, tribinama .....
stranac2 wrote:Nego evo dođe i ova tekma sa Zrinjskim ...šta reći bit će to dosadna utakmica bez žara kako na terenu tako i ,na vjerovatno skoro praznim, tribinama .....
bos wrote:Poslije Sarajeva meni najdrazi klub i iskreno se radujem ovim dobrim rezultatima Veleza, iako ona komunisticka zvijezda tacno bode oci i stvara pogresnu sliku o Mostaru i mostarcima...
Ti si jedan od onih instant nacionalista kojima je drazi cetnik nego komunista.
Daj ba nemoj tako covjeka maltretirat...Inace ja razumijem Velez 100%, jer Velez bez petokrake je ko Sarajvo bez fesa ili ko Zeljo bez lokomotive, a Zrinjski bez ugrozenosti