čovjek sa bradom koji klanja i još savjetuje djecu da klanjaju ti nije dovoljan dokaz?Hadzi Lojo wrote:Prvo dokazi koji su to sumnjivi tipovi sa sumnjivim biografijama, a ne risto djogo propagandu sijati.insomnia78 wrote:A jel ih vode likovi sumnjivih biografija i vehabije?Hadzi Lojo wrote:Ovakvih igralista za djecu i odrasle po EU zemljama u svakom malo vecem parku imas. Pentranje po drvecu sa raznim osiguranjima, a do toga ono gadjanje paitnball puskama. U Belgiji pored svakog turistickog kampa imas tako nesto.
Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!
-
brisanjegranica
#476 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!
-
almir90
#477 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!
Hajd ba šta ste zapjenili, bolje da se ovako uče nego da igraju Counter-Strike. 
- Kejn
#478 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!
@brisanjegranica
Vidi njega još aktivan na ovoj temi. Zar ti nisi do sad u Siriji?
Da nisi možda prsluk zaboravio ponjet?
Vidi njega još aktivan na ovoj temi. Zar ti nisi do sad u Siriji?
-
brisanjegranica
#479 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!
tipično četničko trolanje. nisam ništa drugo ni očekivao.Kejn wrote:@brisanjegranica
Vidi njega još aktivan na ovoj temi. Zar ti nisi do sad u Siriji?![]()
vidi ih poslije namaza, preporučujem neku jaču dozu apaurina ili lexaurina.

- Kejn
#480 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!
brisanjegranica wrote:tipično četničko trolanje. nisam ništa drugo ni očekivao.Kejn wrote:@brisanjegranica
Vidi njega još aktivan na ovoj temi. Zar ti nisi do sad u Siriji?![]()
Da nisi možda prsluk zaboravio ponjet?![]()
vidi ih poslije namaza, preporučujem neku jaču dozu apaurina ili lexaurina.

Pa naravno indoktriniraj ih dok su mali i ranjivi. Niko normalan neće povjerovati vašim budalaštinama sa 18 godina kada je dovoljno mudar da kritički razmišlja. Jedino ako nije bivši narkoman i alkoholičar pošto vam 90 % pristalica čine navedeni.
Vidim da dovlaičte pojačanja iz Magreba što dovoljno govori odakle vaš uticaj dolazi sa kojim namjerama. Istim onim namjerama koje je Beograd i Zagreb imao kada vas je propuštao sa pasošima dok jedan metak nije uspio proći.
- insomnia78
-
brisanjegranica
#482 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!
djecu se uči od malih nogu da klanjaju i na to ih se privikava. znaš, prošlo je ono vrijeme komunizma kad su hodže samo mlatile lovu za nerad, doduše i danas to isto mnogi od njih rade, uzimaju lovu za nerad i javašluk, dok se veliki dio omladio drogira, alkoholizira, kocka, moralno propada. ali njima to nije bitno, bitno je da legne plata na vrijeme, i da ima dovoljno dodatne zarade, od neuke svjetine od hatmi, četeresnica, mevluda.Pa naravno indoktriniraj ih dok su mali i ranjivi. Niko normalan neće povjerovati vašim budalaštinama sa 18 godina kada je dovoljno mudar da kritički razmišlja. Jedino ako nije bivši narkoman i alkoholičar pošto vam 90 % pristalica čine navedeni.
Vidim da dovlaičte pojačanja iz Magreba što dovoljno govori odakle vaš uticaj dolazi sa kojim namjerama. Istim onim namjerama koje je Beograd i Zagreb imao kada vas je propuštao sa pasošima dok jedan metak nije uspio proći.
pazi, ja rezumijem da je tebi odraslom u komunizmu, kome je džamijski enterijer bio stran koliko i prostor recimo Bijele kuće ili Stejtdepartmenta, čudno da se djeca uče vjeri od 6-7-8 godine, to sve čudno i neobično jer ste navikli odrastati do 18-te kad vam onda niko nije mogao isprati mozak, (osim pionirstvom, pionirskom zakletvom, crvenom maramom, kapicom i petokrakom) pa ste kao već zrele, pametne, formirane ličnosti samo slavili tita, partiju, JNA, druga Savu Kovačevića i išli na hadž na Sutjesku, ali moraš shvatiti da je to vrijeme danas daleko iza, a da ovi ljudi koje IZ-ca i sama opstruiše rade upravo po smjernicma vjere.
tipično balijsko rezonovanje. ''ta će on meni pametovat, do jučer u kanalu ležo''Jedino ako nije bivši narkoman i alkoholičar pošto vam 90 % pristalica čine navedeni.
izvući nekoga iz kandži alkoholizma, narkomanije, kocke i izliječiti ga te učiniti ga korisnim članom prvo njegovoj porodici te korisnim i dobrim članom društvene zajednice je svakako ogroman uspjeh.
da znate išta o vjeri, znali biste da su prvi muslimani odnosno mnogi od njh, gle tog velikog čuda,
dakle, ovdje se preskače jedna faza, pa umjesto da ljude pozivaju u vjeru i da ih vjerski odgajaju, nakon što su godine proveli u drogi, kriminalu, alkoholu,kocki i ostalom nemoralu, kreće se od ''malih nogu'' tj djetinstva, a sve kako bi se svo to zlo u startu spriječilo pa tako da bi sve manje bilo tih za koje tvrdiš da su sa droge skinuti i u džamiju uvedeni.
- animals
#483 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!
Strasno je kako se djeca na nekim prostorima uce da budu poslusna i
da pripadaju stadu..ne samo muslimanska u Bosni...
vec i Srpska i Hrvatska..Balkan, hoces li ikad iz kaljuze izaci..
da pripadaju stadu..ne samo muslimanska u Bosni...
vec i Srpska i Hrvatska..Balkan, hoces li ikad iz kaljuze izaci..
- Kejn
#484 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!
Pa dobro vi ih skidate sa ranih nogu sa droga kako bi vam mogli Šehiditi u Siriji ili Iraku.... Što je najgore ovi će nam se raznositi pred nosevima.
- insomnia78
#485 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!
“Kad sam imao sedam godina
O vrat mi stavili crvenu maramu
Gadno je stezalo, ja se davio,
Pa još i danas imam traumu.
Nisu ih učili,nego dresirali
Nisu im pomogli,nego trenirali
Nisu ih štitili,nego zarobili
Nisu ih vodili,nego zavodili”
-
almir90
#486 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!
Sve go ćafir na temu.

-
brisanjegranica
#487 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!
medijska halabuka kao u slučaju onog airsoft kluba iz Cazina. nažalost zatvoriše ga drugovi i sarajevski FGR-ovci u saradnji sa hercegovačkim uzp-ovcima i genocidaškim četaljskim hordama, isto tako će zatvoriti i Asker.
gledati vas koliko pEnite, a sva vam se moć i utjecaj svodi na pEnu oko usta. NENADJEBIVO

gledati vas koliko pEnite, a sva vam se moć i utjecaj svodi na pEnu oko usta. NENADJEBIVO
- Haris.ba
#488 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!
Glaj radikala...insomnia78 wrote:“Kad sam imao sedam godina

- insomnia78
#489 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!
One sad drogiraTe leze u kanalu
-
brisanjegranica
#490 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!
kad smo kod raznih ovisnosti, ove bih proleterke rado navuko.
kad se vrate sa Tjentišta, priča se da su drugarski otišle sanirat ono klizište
kad se vrate sa Tjentišta, priča se da su drugarski otišle sanirat ono klizište
-
jahh
#491 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!
Nakon silnih potvora - kampovi, vojne obuke, terorizam, Naser Oric itd., u banana drzavi nece niko odgovarati, nazalost. Stisala se prica, covjek u FUP-u bio na isptivanju, sve regularno, i sad nikom nista?
Na dobru stranu, u klub doslo 5-6 novih ljudi, 'besplatna' reklama bila.
Na dobru stranu, u klub doslo 5-6 novih ljudi, 'besplatna' reklama bila.
- Maraschino
#492 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!
Mora se naci prica ''pandan'' Srbskoj casti.
Tajne sluzbe susjeda rade i nedeljom.
- rajv0sa
#493 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!
brisanjegranice neumoran hahahah, valja opravdat donacije saudijskih humanitarnih organizacija
-
kiligonzales
#494 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!
To je nikakav dokazbrisanjegranica wrote:
čovjek sa bradom koji klanja i još savjetuje djecu da klanjaju ti nije dovoljan dokaz?
- Haris.ba
#495 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!
Ključajte vrata....

-
kiligonzales
#496 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!
Radi youtube i mediji, agencije li-la. Ovi moraju baciti ublehu da izvade istetovirane ljubitelje Arkanovaca i kriminalce i poistovjete ih sa zlatnim ljiljanima i casnim borcima poput Bilala Dervisica.Maraschino wrote:Mora se naci prica ''pandan'' Srbskoj casti.
Da ne nosi bradu i da je obrijan ko Dr. Enes Karic nikad mu prigovorili nebi pa da su i s puskama i u uniformama hodali po pomenutom snimku udruzenja. Isto tako je i sa nekim drugim clanovima Askera.
Djeca guraju gume jednaka su djeci SPOK koja nosaju uniforme i pucaju iz replika oruzja, a bome i djeci sa zadnjih snimaka koji koriste vatreno oruzje.
-
kiligonzales
#497 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!
Jel ovo iz nekog spota Nives Celzijus?Haris.ba wrote:Glaj radikala...insomnia78 wrote:“Kad sam imao sedam godina
-
kiligonzales
#498 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!
Ovaj put im je gloc glocbrisanjegranica wrote:medijska halabuka kao u slučaju onog airsoft kluba iz Cazina. nažalost zatvoriše ga drugovi i sarajevski FGR-ovci u saradnji sa hercegovačkim uzp-ovcima i genocidaškim četaljskim hordama, isto tako će zatvoriti i Asker.![]()
gledati vas koliko pEnite, a sva vam se moć i utjecaj svodi na pEnu oko usta. NENADJEBIVO![]()
Macku o rep mogu to okaciti...
-
kiligonzales
#499 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!
To su Bosnjaci koji su o Islamu ucili van BiH, obicno u zemljama odakle i potice. Mladez sa snimka cine upravo djeca ljudi koji su okupljeni oko tih Bosnjaka. To sto ih mi nazivamo kako ih nazivamo, to je nasa greska, a ne njihova. Sto im ti ne pridjes da ti malo usade ideje, ako ih smatras indokrinatorima?Kejn wrote:Nažalost Bošnjaci nemaju ni dan danas razvijenu nacionalnu svijest, te zbog toga svaka šuša može doći sa strane i oblikovati našu mladež po uputama koje dolaze iz inostranstva. Umjesto da se kulturne i narodno prosvjetne institucije pa čak i naša IZ pozabavi odgojem omladine mi (npr. evo ovakvi neodgovorni roditelji) dajemo svoju djecu ovim Vehabijskim misionarima na indoktrinaciju.
I šta god neko mislio o IZ ona je važan element identiteta Bošnjaka i ona je jedna od prepreka ovoj navali Vehabizma. Zato je pod stalnim napadima ovih Bradonja jer im je jedna od prepreka u ovladavanju Bošnjacima. Opstanak ovakve IZ je od krucijalne važnosti za opstanak našeg naroda na ovim prostorima i njegovog nesmetanog razvoja.
IZ je prepreka mnogo cemu, samo u IZ sjede na usima i na povodcu su SDA stranke, a bome ima tu i povodaca tudjih uticaja, prvo neka ravnaju stanje od sebe jer stanje u IZ nije dobro. Iako je volim, IZ ne radi nista na urusavanju nepravednog sistema koji se stvorio oko njene uloge u drustvu. Kada bi radili na mladima, kako bi trebali, davno bi mnogi progledali.
-
kiligonzales
#500 Re: Vehabijsko-teroristički kamp u Tešnju!
Suplja prica. Prvo se trebas upoznati sa pojedincima oko Askera i njihovom ulogom u prethodnom ratu u BiH da bi ih mogao tako kvalifikovati jer su to mahom bivsi borci Armije BiH, heroji i zlatni ljiljani. Oni su ostali tu gdje jesu kao prva prepreka cetnickim bradama koje su sijale svoju ideologiju, pa ovima koji su sijali tekfir ideologiju. Bilal Dervisic je prvi pozvao na aktivan otpor tekfirskim ucenjima koji su i IZ nazivali kojekakvim imenima, a ljude odvodila na strana ratista, prije nego je IZ BiH usla u obracun sa silnim paradzematima, od ovih ljudi je dobila podrsku. Oni nikada nisu prestajali da klanjaju iza imama IZ, iako od iste najbolje ni sami nisu bili prihvaceni.Kejn wrote:Pa dobro vi ih skidate sa ranih nogu sa droga kako bi vam mogli Šehiditi u Siriji ili Iraku.... Što je najgore ovi će nam se raznositi pred nosevima.