1. Glupo ti je poredjenje. Srebrenica nema veze sa vehabijama, ni oni sa Srebrenicom.vonBosnae wrote:Selamun alejkum,
Da podsjetim neke da ovo nije SERBIAN CAFFE vec sarajevo-x.
Ovoliko mrznje i poziva na linc nisam primjetio ni kad je bilo obiljezavanje godisnjice stradanja srebrenickih Bosnjaka.
Ocito da nesto ovdje smrdi.
Ili ima puno forumasa sa mjestom boravka u manjem bh entitetu tj.neosunecenih ili su neki pomahnitali.
Nikad nisam cuo da je neki momak kako vi kazete sa bradom i malo kracim hlacama nekog verbalno a kamoli fizicki ugrozio.
Barem je takva situacija u mojoj Krajini.
Momaka.o kojima govorite u Krajini ima puno i ja ih kao Musliman smatram svojom bracom.
Molim dragog Boga da se i meni smiluje pa da i ja klanjam svih 5 vakat namaza redovno,da postim citav ramzan,da dajem zekat,da zivim normalnim porodicnim zivotom.Amin
Ako je pridrzavanje islamskih fundamenata radikalizam e onda ja zelim biti radikal.
SELAM
2. U ISLAMU nema nista na SILU, ili ja KAO I OBICNO ne znam da citam.
3. Ako mislis da si bolji covjek od nekog Aleksandra ili Milana samo zato sto si obrezan/osunecen, onda su ti umjesto koze skratili ono malo mozga sto si imao!
4. Nemoj moliti Allaha da klanjas, vec ugasi kompjuter (uljepsaj nam dan) i idi klanjaj...
5. Ne znam kakve su tvoje vehabije u krajini, ali ovdje se ne pridrzavaju fuundamenata Islama, vec se vracaju na onaj stepen zivota kakv je bio za vrijeme Objave....
6. Vidjecemo kakav ces biti kada ti kcerka dovede takvog kuci....