VEHABIJE NA ASVALTU

Post Reply
salihh

#226 Re: VEHABIJE NA ASVALTU

Post by salihh »

VjecitiStudent wrote:
salihh wrote: i islamofobi, hajde odmorite malo, fakat mi se pocinje dizati kosa na glavi od vas
Jel onaj ko ne voli turbo-folk, samim tim i mrzitelj sveukupne muzike?
ja znam da ti volis turbo folk, ne brini
VjecitiStudent

#227 Re: VEHABIJE NA ASVALTU

Post by VjecitiStudent »

salihh wrote: mirci, naravno da ne opravdavam udaranje bilo koga, pa tako ni zena... ali ti kao zena mozda ne znas da ste vi zene 1000 puta prgavije od muskaraca... valjda sto ne ocekujete da bi neko mogao i nogom udariti
Jasta, sve je to prgav zenski islamofob, pa treba odmah nogom, dobro je jos i prosla.
Compact

#228 Re: VEHABIJE NA ASVALTU

Post by Compact »

pici wrote:
Compact wrote:Obraćam se Q fanovima!
Nema Q festa i gotovo!!!! A što se tiče džamije u Banja Luci, paaaa šta da kažem!? Koliko sam informisan, ona se gradi, polako ali sigurno, dok za Q nisam siguran da će ga biti ikada! Ovo društvo to neće nikada prihvatiti. Imali smo Vučka, mega zvijezde (Dugme, Merlin, Hari, Čola, ...), Oskara, i još mnogo toga lijepog, a nismo to guzicom zaslužili!!! I imaćemo oped aBd! Nemojte se praviti borci za ljudska prava, a kada vam ne prođe onda vrijeđate na sve strane i poredite ljude sa bradama sa četnicima. Znam neke od njih koji hodaju kao roboti (koliko ima željaza u njihovom tijelu, što od gelera i metaka, što od željeznih proteza)! To sigurno nisu dobili tipkajući po tastaturama. Što kaže jedan forumaš maloprije, odvadite malo!
Sto rece jednom Sahbaz u rijetkim trenutcima dok je bio trijezan "Mojne Tisra dok voz zvizdi"....haj zivjeli odohkan mahmurat jos malo :mrgreen:
Jako inteligentan lik.
VjecitiStudent

#229 Re: VEHABIJE NA ASVALTU

Post by VjecitiStudent »

salihh wrote:
VjecitiStudent wrote:
salihh wrote: i islamofobi, hajde odmorite malo, fakat mi se pocinje dizati kosa na glavi od vas
Jel onaj ko ne voli turbo-folk, samim tim i mrzitelj sveukupne muzike?
ja znam da ti volis turbo folk, ne brini
De odgovori na pitanje ili ako bas treba prevod:
'da li biti protiv agresivnih vehabija == islamofob' ????
salihh

#230 Re: VEHABIJE NA ASVALTU

Post by salihh »

VjecitiStudent wrote:...

sine, ovdje ja ispitujem :lol: :D
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#231 Re: VEHABIJE NA ASVALTU

Post by pici »

Compact wrote:
pici wrote:
Compact wrote:Obraćam se Q fanovima!
Nema Q festa i gotovo!!!! A što se tiče džamije u Banja Luci, paaaa šta da kažem!? Koliko sam informisan, ona se gradi, polako ali sigurno, dok za Q nisam siguran da će ga biti ikada! Ovo društvo to neće nikada prihvatiti. Imali smo Vučka, mega zvijezde (Dugme, Merlin, Hari, Čola, ...), Oskara, i još mnogo toga lijepog, a nismo to guzicom zaslužili!!! I imaćemo oped aBd! Nemojte se praviti borci za ljudska prava, a kada vam ne prođe onda vrijeđate na sve strane i poredite ljude sa bradama sa četnicima. Znam neke od njih koji hodaju kao roboti (koliko ima željaza u njihovom tijelu, što od gelera i metaka, što od željeznih proteza)! To sigurno nisu dobili tipkajući po tastaturama. Što kaže jedan forumaš maloprije, odvadite malo!
Sto rece jednom Sahbaz u rijetkim trenutcima dok je bio trijezan "Mojne Tisra dok voz zvizdi"....haj zivjeli odohkan mahmurat jos malo :mrgreen:
Jako inteligentan lik.
za tebe Don kavaljero enfendi picibeg :mrgreen:
Compact

#232 Re: VEHABIJE NA ASVALTU

Post by Compact »

salihh wrote:

:lol: :lol: :lol: Pade stari :lol: :lol: :lol:
luciferino

#233 Re: VEHABIJE NA ASVALTU

Post by luciferino »

salihh wrote:
mIRCerka wrote:
salihh wrote:drug asfaltirani, kod nas se kaze asfalt...
nejse

ne zelim mnogo o vehabijama, mislim da tu nema velikog problema... veci problem su ovi zapjenusani protivnici vehabizma (ocigledno rade pod instrukcijama, a u korist obavjestajnih sluzbi, raznih nvo itd.)
ja koliko znam novinare su namlatili huligani, ne vehabije, a da su trojica i uhapseni - to je koliko ja znam o tome

i islamofobi, hajde odmorite malo, fakat mi se pocinje dizati kosa na glavi od vas
da li si ti vidio slike BRACE kako nogama udaraju ZENE*??????
mirci, naravno da ne opravdavam udaranje bilo koga, pa tako ni zena... ali ti kao zena mozda ne znas da ste vi zene 1000 puta prgavije od muskaraca... valjda sto ne ocekujete da bi neko mogao i nogom udariti
i onda se cude odakle pederi :roll:
pa ko bi se s prgavicama natezo, a jos ti zakon brani da je obuzdash ko stoku, ha ja.
Kneesaa

#234 Re: VEHABIJE NA ASVALTU

Post by Kneesaa »

salihh wrote:[mirci, naravno da ne opravdavam udaranje bilo koga, pa tako ni zena... ali ti kao zena mozda ne znas da ste vi zene 1000 puta prgavije od muskaraca... valjda sto ne ocekujete da bi neko mogao i nogom udariti
cudi me da si jos uvijek ziv na ovom forumu. vrlo vjerodostojne analize prgavosti, a tek opravdanje za nasilje...
tvoja sopstvena intelektualna gimnastika?

ako imas ovakve osnovne stavove o nasilju, onda ne treba ni citati tvoje postove - vec te jednostavno - pa'pa' cakani!!
pici
Grijem se na: Ženske gHuzove
Vozim: Trajvan
Horoskop: Djevac

#235 Re: VEHABIJE NA ASVALTU

Post by pici »

luciferino wrote:
pa ko bi se s prgavicama natezo, a jos ti zakon brani da je obuzdash ko stoku, ha ja.

sreca pa ne rastu bambusi u BiH inace bi nahebali svi :mrgreen: al ovo nahebali bukvalno :mrgreen:
salihh

#236 Re: VEHABIJE NA ASVALTU

Post by salihh »

Kneesaa wrote:
salihh wrote:[mirci, naravno da ne opravdavam udaranje bilo koga, pa tako ni zena... ali ti kao zena mozda ne znas da ste vi zene 1000 puta prgavije od muskaraca... valjda sto ne ocekujete da bi neko mogao i nogom udariti
cudi me da si jos uvijek ziv na ovom forumu. vrlo vjerodostojne analize prgavosti, a tek opravdanje za nasilje...
tvoja sopstvena intelektualna gimnastika?

ako imas ovakve osnovne stavove o nasilju, onda ne treba ni citati tvoje postove - vec te jednostavno - pa'pa' cakani!!
rasti, rasti, moj zeleni bore..... :wink:
VjecitiStudent

#237 Re: VEHABIJE NA ASVALTU

Post by VjecitiStudent »

Compact wrote:
salihh wrote:

:lol: :lol: :lol: Pade stari :lol: :lol: :lol:
Udbasku genetiku je tesko pobrisati, samo nek je batina u ruci, pa kako god.
Risto Kuglarić

#238 Re: VEHABIJE NA ASVALTU

Post by Risto Kuglarić »

luciferino wrote:
salihh wrote:
mirci, naravno da ne opravdavam udaranje bilo koga, pa tako ni zena... ali ti kao zena mozda ne znas da ste vi zene 1000 puta prgavije od muskaraca... valjda sto ne ocekujete da bi neko mogao i nogom udariti
:lol: :lol: :lol: fakat nezgodno, mirci, postavi se ti u njihov položaj :D
Compact

#239 Re: VEHABIJE NA ASVALTU

Post by Compact »

iguman wrote:
Compact wrote:Savjet: Prihvati se i ti batine, možda nekad i završiš fakultet. Do sada, kako ti ide bez palije, teško se nešemu možeš nadati!
Batina je iz raja izasla :D

Pa i medvjed u cirkusu tancuje ko balerina zahvaljujuci batini :D a da nece covjeku pomoci :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hoćemo batine, hoćemo batine, ......
melac

#240 Re: VEHABIJE NA ASVALTU

Post by melac »

Ima zakon pa neka radi svoj posao. Ljudi pozivaju, a ti se odazovi ili nemoj. Jehove godinama vode agresivnu kampanju pokrštavanja muslimana, a kojih je istih među njihovim redovima 80 %!!! Koliko vidim iz tvog posta da nisi musliman, ali to ti ne daje za pravo da nekom osporavaš pravo na misionarski rad!!! Iz poštovanja prema muslimanima trebao bih malo da ušutiš, ovdje Vam je bolje nego muslimanima. Možete pričati šta god hoćete, a ja kada bih rekao da sam protiv "Krstaških ratova" bio bih proglašen fašistom.[/quote]

Ma oni ne pozivaju, oni utjerivaju, to je problem.
Ne bi ti nitko rekao da si fašista, i ja sam protiv krstaških ratova i mislim da je to veliko zlo koje je naneseno ljudskom rodu od strane Katoličke Crkve i inih.
I nije misionarski rad kada to silom utjeruješ, pogotove ako je to navedeno i u Kur'anu.
Pasiflora

#241 Re: VEHABIJE NA ASVALTU

Post by Pasiflora »

[quote="salihh"] (ocigledno rade pod instrukcijama, a u korist obavjestajnih sluzbi, raznih nvo itd.)quote)

Sve mogu podnijeti, ali od ove konstrukcije mi dodje da povratim rucak od prekjucer: ikonicastopovracampuuuuuuuno
Last edited by Pasiflora on 02/10/2008 13:17, edited 1 time in total.
popajic

#242 Re: VEHABIJE NA ASVALTU

Post by popajic »

@Salih(sa 2h),
...ali ti kao zena mozda ne znas da ste vi zene 1000 puta prgavije od muskaraca... valjda sto ne ocekujete da bi neko mogao i nogom udariti
a "muskarcine" hrabro,kad one ne ocekuju-udri! Aferim!
ne zelim mnogo o vehabijama, mislim da tu nema velikog problema... veci problem su ovi zapjenusani protivnici vehabizma (
"zapjenusani protivnici vehabizma" su dobili po glavi NE zato sto su napadali vehabije nego zato sto su vehabije umislile da su dirigenti pa svi mi moramo igrati i pjevati pod njihovom dirigentskom palicom.
Nikakve veze to nema sa islamom kao ni sa islamofobijom.
iguman

#243 Re: VEHABIJE NA ASVALTU

Post by iguman »

melac wrote:Ima zakon pa neka radi svoj posao. Ljudi pozivaju, a ti se odazovi ili nemoj. Jehove godinama vode agresivnu kampanju pokrštavanja muslimana, a kojih je istih među njihovim redovima 80 %!!! Koliko vidim iz tvog posta da nisi musliman, ali to ti ne daje za pravo da nekom osporavaš pravo na misionarski rad!!! Iz poštovanja prema muslimanima trebao bih malo da ušutiš, ovdje Vam je bolje nego muslimanima. Možete pričati šta god hoćete, a ja kada bih rekao da sam protiv "Krstaških ratova" bio bih proglašen fašistom.
Ne bi ti nitko rekao da si fašista, i ja sam protiv krstaških ratova i mislim da je to veliko zlo koje je naneseno ljudskom rodu od strane Katoličke Crkve i inih.
I nije misionarski rad kada to silom utjeruješ, pogotove ako je to navedeno i u Kur'anu.[/quote]

Molim te da vjerski rat pokrenut od strane Vatikana ne nezivas Krstaski nego pravim imenom KRIZARSKI.

Unaprijed danke Deutschland :D
melac

#244 Re: VEHABIJE NA ASVALTU

Post by melac »

iguman wrote:
melac wrote:Ima zakon pa neka radi svoj posao. Ljudi pozivaju, a ti se odazovi ili nemoj. Jehove godinama vode agresivnu kampanju pokrštavanja muslimana, a kojih je istih među njihovim redovima 80 %!!! Koliko vidim iz tvog posta da nisi musliman, ali to ti ne daje za pravo da nekom osporavaš pravo na misionarski rad!!! Iz poštovanja prema muslimanima trebao bih malo da ušutiš, ovdje Vam je bolje nego muslimanima. Možete pričati šta god hoćete, a ja kada bih rekao da sam protiv "Krstaških ratova" bio bih proglašen fašistom.
I nije misionarski rad kada to silom utjeruješ, pogotove ako je to navedeno i u Kur'anu.

Molim te da vjerski rat pokrenut od strane Vatikana ne nezivas Krstaski nego pravim imenom KRIZARSKI.

Unaprijed danke Deutschland :D[/quote]

U dure. :D
Ali u biti je isto.
Compact

#245 Re: VEHABIJE NA ASVALTU

Post by Compact »

Odjavljujem se sa ove teme. Ovo nigdje ne vodi. Jedni Hajro, drugi Bajro. Kada malo bolje skontam, valja nama svima živjeti zajedno!!! Možda i naša djeca jedan dan, kako kaže Zlatko, dođu kući sa kratkim pantolama! Haj u zdravlje.
iguman

#246 Re: VEHABIJE NA ASVALTU

Post by iguman »

melac wrote:
iguman wrote:

Unaprijed danke Deutschland :D
U dure. :D
Ali u biti je isto.[/quote]

Ma ni blizu :D nidje veze :D
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

#247 Re: VEHABIJE NA ASVALTU

Post by mIRCerka »

salihh wrote:
mIRCerka wrote:
salihh wrote:drug asfaltirani, kod nas se kaze asfalt...
nejse

ne zelim mnogo o vehabijama, mislim da tu nema velikog problema... veci problem su ovi zapjenusani protivnici vehabizma (ocigledno rade pod instrukcijama, a u korist obavjestajnih sluzbi, raznih nvo itd.)
ja koliko znam novinare su namlatili huligani, ne vehabije, a da su trojica i uhapseni - to je koliko ja znam o tome

i islamofobi, hajde odmorite malo, fakat mi se pocinje dizati kosa na glavi od vas
da li si ti vidio slike BRACE kako nogama udaraju ZENE*??????
Ja sam odmah rekla da cete potegnuti pricu o Islamofobiji....da je QFest u BL, pa hajd...al u Sarajevu?!?!?!
To je supljak, i to pravo tezak supljak.

Nemoj skretati pricu na islam i fobiju, ovdje svi imaju fobiju od ZVIJERI koje su u stanju NOGAMA sutati DJEVOJKE koje idu na izlozbu...

Znas, iskreno, shega mi pravo...Nasli se neki da brane Q Fest, i onda namaraju POSJETIOCE festivala... da li ste ijednog homoseksualca zakacili? Ijednu lezbejku? Ili ste bili tako hrabri pa ste krenuli na one sto ne fulaju niti jednu izlozbu u ovom gradu???

Na veliku zalost mnogih, Sarajevo je prkno od grada i svak svakoga zna...
Ispostavilo se da Tishinu znam jos od prije saXa, bas iz situacija kao sto su recimo "predavanja o ljudskim pravima" koje je organizovao NDC u Sarajevu... dvije pretucene djevojke takodjer znam, jednu upoznala preko Dosta drugu upoznala na onome gdje nijednog BRATA ne vidjeh u akciji - KORPA DOBROTE (pretrazi forum). I mogu s punim pravom reci NOGA SE OSUSILA DABOGDA ONOJ ZVIJERI SA SLIKE STO IH UDARA! I ne imao lijeka! :x
iguman

#248 Re: VEHABIJE NA ASVALTU

Post by iguman »

Compact wrote:
iguman wrote:
Compact wrote:Savjet: Prihvati se i ti batine, možda nekad i završiš fakultet. Do sada, kako ti ide bez palije, teško se nešemu možeš nadati!
Batina je iz raja izasla :D

Pa i medvjed u cirkusu tancuje ko balerina zahvaljujuci batini :D a da nece covjeku pomoci :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Hoćemo batine, hoćemo batine, ......

Dobice te batine, dobice te batine.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Abacija

#249 Re: VEHABIJE NA ASVALTU

Post by Abacija »

Meni su haos ovi sto su protiv lezbejki, a najvise vole upravo "takve" filmove... :-)
Stari

#250 Re: VEHABIJE NA ASVALTU

Post by Stari »

@Mircie

Kad su u pitanju kletve u vezi nogu onih koji sutiraju zenske posjetioce umjetnickih izlozbi ja se u boga ne bih uzdavao ...nego lijepo ...kuni ga, ali ne bogom ...recimo CIA-om, NATO-om i ostalima ...oni ce njima poodsjecati noge ...prije ili kasnije.
Post Reply