Vedran Bađun - avanturista ili prevarant

Rasprave na razne teme... Ako ne znate gdje poslati poruku, pošaljite je ovdje.

Moderators: Benq, O'zone

zemomak

#26 Re: Vedran Bađun - avanturista ili prevarant

Post by zemomak »

ja sam mislio da je on tamo u nekom poslu sa kokom, a videii i la čokolatita nako usput kao cover :D
So What!

#27 Re: Vedran Bađun - avanturista ili prevarant

Post by So What! »

cyprus wrote: 22/03/2021 00:19 Ja evo kontam kako je moguće da prvi put čujem za lika... Bukvalno ni načuo za njeg :D
Doslovno iz zezancije nedavno prijatelji i ja pratili Izvorna TV, kad tamo ni manje ni vise nego reklama za njegovu emisiju.

Recimo gostovao je na mnogo regionalnih podcasta i mnogo ljudi je upilo sate i sate njegovih prica, a postao je i jak meme materijal.

Fakat se ne radi o nekom anonimusu, vec je postao poprilicno poznat kao bijeli kvazi saman i avanturista, i svasta nesto jos.
mousstapha

#28 Re: Vedran Bađun - avanturista ili prevarant

Post by mousstapha »

Youtube i Podcasti ga ispromovisali. Zato i nije cudo sto postoje dva paralelna svijeta, jedan u kojem se sve o njemu zna i drugi izvan youtubea, gdje prvi put cujes za njega.

Iako je koristio i druge medije, on prevashodno jeste Youtuber i tako je stekao siru publiku. Za youtubere mi je nekako prirodno da ce u jednom trenutku ovako nesto napraviti. Jednostavno, previse se sve vrti oko brojeva pregleda, motiv postoji uvijek za vise. Kod njega je jos veci problem sto se sa tim nije znao nositi. Mozda da je iskreno sve objasnio, zadrzo bi onu publiku koja duze prati.
So What!

#29 Re: Vedran Bađun - avanturista ili prevarant

Post by So What! »

mousstapha wrote: 22/03/2021 11:01 Youtube i Podcasti ga ispromovisali. Zato i nije cudo sto postoje dva paralelna svijeta, jedan u kojem se sve o njemu zna i drugi izvan youtubea, gdje prvi put cujes za njega.

Iako je koristio i druge medije, on prevashodno jeste Youtuber i tako je stekao siru publiku. Za youtubere mi je nekako prirodno da ce u jednom trenutku ovako nesto napraviti. Jednostavno, previse se sve vrti oko brojeva pregleda, motiv postoji uvijek za vise. Kod njega je jos veci problem sto se sa tim nije znao nositi. Mozda da je iskreno sve objasnio, zadrzo bi onu publiku koja duze prati.
Ja lično sam više pratio podcaste, u suštini naša nacija je uvijek volila podcaste, sjetimo se samo Centralnog Zatvora pa oni u to vrijeme da su imali YouTube kanal to bi danas bilo zlato.
dječak sa šibicama

#30 Re: Vedran Bađun - avanturista ili prevarant

Post by dječak sa šibicama »

meni je ovaj intervju zanimljiv, nas covjek
YouAreMyDestiny

#31 Re: Vedran Bađun - avanturista ili prevarant

Post by YouAreMyDestiny »

Ali moglo se skontati da laže po nekim stvarima. Recimo snimao je to u džungli mobitelom, a bio je tamo nekoliko sedmica. Pa gdje ga je punio, zabio u drvo? :lol: Ili na njemu bijela, ispeglana majica, a provlačio se kojekuda... :mrgreen: Ma bilo je toga, otpustio se previše, mislio svi retardi, pa niko nikad neće shvatiti da on snima oko hotela.
doox

#32 Re: Vedran Bađun - avanturista ili prevarant

Post by doox »

Badun je raskrinkan davno.... Bio je kanal vedran lazun, ljudi sve secirali, provaljen pa nakon toga ukinuo komentare, likove i broj subova na kanalu. Počeo pucati, priča gluposti.... Ima Facebook grupa kotrljani balegari, pa koga zanima.... Tamo ga žestoko "kotrljaju", inače fejker....
Kyuss

#33 Re: Vedran Bađun - avanturista ili prevarant

Post by Kyuss »

Ne pratim te podcaste i slicne sheme, pa nisam ni znao za lika dok mi jednom nije slucajno izbacilo neki isjecak gdje prica o nekom nozu, koji kao nikad se ne ostri, a uvijek ostar ko britva, probija blok motora i slicna sranja. Mislio da je neka parodija, na kraju tako i ispade.
A inace sad ga je ekipa uhvatila na zub opako, trolaju ga na najjace :D
Nije da nije zasluzio.

P.S. vele koliko mulja i laze, da mu je i ta cokolatita vjerovatno shemale :D
Entropio
Vozim: njemackog premiuma
Horoskop: TDI

#34 Re: Vedran Bađun - avanturista ili prevarant

Post by Entropio »

Zao mi ga nekako.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#35 Re: Vedran Bađun - avanturista ili prevarant

Post by _BataZiv_0809 »

Meni je onaj Andrej Maricic cool mada i on malo zavrce o opasnostima Latinske Amerike i sav je u fazonu evo rizikovat cu takav sam, volim :lol:

Sto kaze @dječak sa šibicama samo da snimas Latinsku Ameriku to je Evropljaninu i Balkancu zanimljivo. Meni koji je obozavam pogotovo. Sta glumis Mister Noa kog klinca :-)
orbita12

#36 Re: Vedran Bađun - avanturista ili prevarant

Post by orbita12 »

Meni je Jurica Galic Juka dobar , ali šteta nema puno pregleda , on se više fokusira na historiju ,drevne civilizacije i slično
N.N.

#37 Re: Vedran Bađun - avanturista ili prevarant

Post by N.N. »

Namagarcili ga i uzeli mu sve stranice i profile. Jos objavljuju sve i svasta, razgovore i tipkanja...mada, zaom`ga je, zaom` :D

Koliko sam upratio Vedrana, bezazlen je njegov rad bio. Lagao malo, jebat ga. I raja sto je slala pare za putovanja, pa hodao je, nije da nije. Sto su to bili rezervati a ne dzngle, jebat ga... :-D
Cherry-Cherry

#38 Re: Vedran Bađun - avanturista ili prevarant

Post by Cherry-Cherry »

Koji blam. Što ljudima treba to, da tako lažu?
Post Reply