Večera za dvoje :)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- Gothic princess
#76 Re: Večera za dvoje :)
je li može šporet na loženje umjesto kamina ? 
-
Gospoda Ministarka
#77 Re: Večera za dvoje :)
A on lozi, i sjedi pored sporeta na maloj stoliciciGothic princess wrote:je li može šporet na loženje umjesto kamina ?
-
dječak sa šibicama
#78 Re: Večera za dvoje :)
Nista ne razumijete, ako ce se valjutati ispred kamina, to znaci da ima dnevnu sobu ko igraliste za kosarku, sto ce ga reci, bogat covjek!
Ili je u pitanju kuca u planini, ali isto velicine male dvorane Skenderija.
U tom slucaju, vecera dolazi helikopterom, iz Pariza.
Ili je u pitanju kuca u planini, ali isto velicine male dvorane Skenderija.
U tom slucaju, vecera dolazi helikopterom, iz Pariza.
-
dječak sa šibicama
#79 Re: Večera za dvoje :)
Mala sjekirica, cjepka za potpalu mekana drva, puse u vatru, psuje sve zivo jer vatra nece da prihvati, ti mu kazes "mozda nema cuga", on uzvraca "ma daj ne petljaj se, vidis da je otvoren cug", "dobro dobro, ostavljam te da se sam sa tim izboris", on je jos vise nervozan, salje te po jos potpale, ti mu govoris da je mokro, on kaze nije, ti kazes jeste, on tvrdoglav, romantika.Gospoda Ministarka wrote:A on lozi, i sjedi pored sporeta na maloj stoliciciGothic princess wrote:je li može šporet na loženje umjesto kamina ?. Najocajnija slika muskarca koju mogu zamisliti.
- Gothic princess
#80 Re: Večera za dvoje :)
ma kakvih sve očajnih slika ima, ta je još i dobraGospoda Ministarka wrote:A on lozi, i sjedi pored sporeta na maloj stoliciciGothic princess wrote:je li može šporet na loženje umjesto kamina ?. Najocajnija slika muskarca koju mogu zamisliti.
jok. on naloži dok ja spavam, da se probudim u toplom.Mala sjekirica, cjepka za potpalu mekana drva, puse u vatru, psuje sve zivo jer vatra nece da prihvati, ti mu kazes "mozda nema cuga", on uzvraca "ma daj ne petljaj se, vidis da je otvoren cug", "dobro dobro, ostavljam te da se sam sa tim izboris", on je jos vise nervozan, salje te po jos potpale, ti mu govoris da je mokro, on kaze nije, ti kazes jeste, on tvrdoglav, romantika.
- zonna
#81 Re: Večera za dvoje :)
dječak sa šibicama wrote:Mala sjekirica, cjepka za potpalu mekana drva, puse u vatru, psuje sve zivo jer vatra nece da prihvati, ti mu kazes "mozda nema cuga", on uzvraca "ma daj ne petljaj se, vidis da je otvoren cug", "dobro dobro, ostavljam te da se sam sa tim izboris", on je jos vise nervozan, salje te po jos potpale, ti mu govoris da je mokro, on kaze nije, ti kazes jeste, on tvrdoglav, romantika.Gospoda Ministarka wrote:A on lozi, i sjedi pored sporeta na maloj stoliciciGothic princess wrote:je li može šporet na loženje umjesto kamina ?. Najocajnija slika muskarca koju mogu zamisliti.
kad si vec kod romantike, zaboravljas najromanticnije
-
Gospoda Ministarka
#82 Re: Večera za dvoje :)
- Gothic princess
#83 Re: Večera za dvoje :)
pa u Bosni više ljudi ima šporet na loženje nego kamin
a što se romantike tiče, najveće dno, odnosno dno dna su latice od ruže po krevetu. mislim stvarno..

a što se romantike tiče, najveće dno, odnosno dno dna su latice od ruže po krevetu. mislim stvarno..
-
drekalica28
#84 Re: Večera za dvoje :)
Gothic princess wrote:pa u Bosni više ljudi ima šporet na loženje nego kamin![]()
a što se romantike tiče, najveće dno, odnosno dno dna su latice od ruže po krevetu. mislim stvarno..![]()
![]()
a što majke ti?
- ema_
#85 Re: Večera za dvoje :)
Gospoda Ministarka wrote:Vecera za dvoje, on u boksericama, ja samo u njegovoj majci, skupa pravimo veceru i pijemo pivu... We are so good together
Edit, nedavni mi je za Ramazan pripremio iftar iznenadenjamoram li reci da je bio strasan napor obuzdati se da ga citavog izljubim.
Ovo je baš filmska scena
- Gothic princess
#86 Re: Večera za dvoje :)
Ajde prvo što je otrcano i isprano, kao u najjeftinijim ljubavnim romanima s trafike, ili u jeftinim ljubavnim filmovima žlj produkcije, nego je što neko reče, suviše dirktna poruka. Još pogotovo ako latice od ruža idu od stola prema krevetu... kao Palčić i Palčica sa mrvicama hljeba...drekalica28 wrote:Gothic princess wrote:pa u Bosni više ljudi ima šporet na loženje nego kamin![]()
a što se romantike tiče, najveće dno, odnosno dno dna su latice od ruže po krevetu. mislim stvarno..![]()
![]()
![]()
![]()
a što majke ti?
- ljubav_aha
#87 Re: Večera za dvoje :)
kod nas radi kamin,plus centrlano grijanje,kamin je dobar u hladnim nocima ,ali samo za temperaturu u dnevnom boravku,inace,niko se ne grije iskljucivo na kaminMa.Le.Na wrote:nemam pojma ..ja ne sjedim nasuprot kaminaradet wrote:Koja je to pristojna udaljenost i gdje ima takav kamin?
-
drekalica28
#88 Re: Večera za dvoje :)
Mislim da ovakva gesta zapravo zavisi od prilike za koju se upriličava.Gothic princess wrote: Ajde prvo što je otrcano i isprano, kao u najjeftinijim ljubavnim romanima s trafike, ili u jeftinim ljubavnim filmovima žlj produkcije, nego je što neko reče, suviše dirktna poruka. Još pogotovo ako latice od ruža idu od stola prema krevetu... kao Palčić i Palčica sa mrvicama hljeba...
Za par u kojem momak i djevojka možda još nisu bili toliko intimni jedno sa drugim...latice mogu biti odviše direktne.
Dok recimo za par koji se npr. nije dugo vidio...to može ipak biti mala slatka romantična gesta.
A opet...ukusi, želje i potrebe variraju od osobe do osobe.
-
Gospoda Ministarka
#89 Re: Večera za dvoje :)
Kad ga dugo nisam vidjela, zadnje sto mi je padalo na pamet su latice ruza po krevetu

- wewa
#90 Re: Večera za dvoje :)
kakva sam suptilna, ja bih odmah pitala: ko ce ovo usisat'?

-
drekalica28
#91 Re: Večera za dvoje :)
Latice vidiš nakon onog sexa u hodniku, sa vrata što bi se reklo.Gospoda Ministarka wrote:Kad ga dugo nisam vidjela, zadnje sto mi je padalo na pamet su latice ruza po krevetu![]()
-
Gospoda Ministarka
#92 Re: Večera za dvoje :)
drekalica28 wrote:Latice vidiš nakon onog sexa u hodniku, sa vrata što bi se reklo.Gospoda Ministarka wrote:Kad ga dugo nisam vidjela, zadnje sto mi je padalo na pamet su latice ruza po krevetu![]()
Tako vec moze.
- Not My Idea
#93 Re: Večera za dvoje :)
wewa wrote:kakva sam suptilna, ja bih odmah pitala: ko ce ovo usisat'?![]()
-
♥ Julianna ♥
#94 Re: Večera za dvoje :)
Ahhh ma kakve latice, kad su ljepše monete neke stabilne valute u apoenima?drekalica28 wrote:Mislim da ovakva gesta zapravo zavisi od prilike za koju se upriličava.Gothic princess wrote: Ajde prvo što je otrcano i isprano, kao u najjeftinijim ljubavnim romanima s trafike, ili u jeftinim ljubavnim filmovima žlj produkcije, nego je što neko reče, suviše dirktna poruka. Još pogotovo ako latice od ruža idu od stola prema krevetu... kao Palčić i Palčica sa mrvicama hljeba...![]()
Za par u kojem momak i djevojka možda još nisu bili toliko intimni jedno sa drugim...latice mogu biti odviše direktne.
Dok recimo za par koji se npr. nije dugo vidio...to može ipak biti mala slatka romantična gesta.![]()
A opet...ukusi, želje i potrebe variraju od osobe do osobe.
-
dječak sa šibicama
#95 Re: Večera za dvoje :)
Imam ja kamin Alfa Vranje, sa onim stakalcima, ali ga ne palim nikada, ko ce se sa tim zezati.
Osim u posebnim situacijama, ali rijetke su

Osim u posebnim situacijama, ali rijetke su
-
drekalica28
#96 Re: Večera za dvoje :)
E jbg Julianna♥ Julianna ♥ wrote: Ahhh ma kakve latice, kad su ljepše monete neke stabilne valute u apoenima?
Ljepše mirišu.
-
Poskočica
#97 Re: Večera za dvoje :)
Kakve su to posebne situacije?dječak sa šibicama wrote:Imam ja kamin Alfa Vranje, sa onim stakalcima, ali ga ne palim nikada, ko ce se sa tim zezati.
Osim u posebnim situacijama, ali rijetke su![]()
-
dječak sa šibicama
#98 Re: Večera za dvoje :)
Pa ono kad pogasis sva svjetla, vatra gori u kaminu i obasjava sobu, draga je u cvrstom zagrljaju i tako dalje i tako dalje, da ne crtamPoskočica wrote:Kakve su to posebne situacije?dječak sa šibicama wrote:Imam ja kamin Alfa Vranje, sa onim stakalcima, ali ga ne palim nikada, ko ce se sa tim zezati.
Osim u posebnim situacijama, ali rijetke su![]()
-
Poskočica
#99 Re: Večera za dvoje :)
Djevojke teže takvoj ili sličnoj romantici, međutim situacija je mnogo drugačija. Puno je bolji osjećaj kad imaš pored sebe osobu čije riječi su melem za uši, čiji zagrljaj je zaista uvjeravajući i kad znaš da sve što tog trenutka učinite ima imperativ i za neke druge dane. Romantika je samo popratno dejstvo za podizanje adrenalina, spuštanje tenzija i putanja ka kratkoročnom ili dugoročnom cilju 
-
dječak sa šibicama
#100 Re: Večera za dvoje :)
Pa to je sustina, a ja samo opisujem formu.Poskočica wrote:Djevojke teže takvoj ili sličnoj romantici, međutim situacija je mnogo drugačija. Puno je bolji osjećaj kad imaš pored sebe osobu čije riječi su melem za uši, čiji zagrljaj je zaista uvjeravajući i kad znaš da sve što tog trenutka učinite ima imperativ i za neke druge dane. Romantika je samo popratno dejstvo za podizanje adrenalina, spuštanje tenzija i putanja ka kratkoročnom ili dugoročnom cilju
Nekada je i ona bitna.
Cisto eto, zato