Večera za dvoje :)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Gothic princess

#76 Re: Večera za dvoje :)

Post by Gothic princess »

je li može šporet na loženje umjesto kamina ? :mrgreen:
Gospoda Ministarka

#77 Re: Večera za dvoje :)

Post by Gospoda Ministarka »

Gothic princess wrote:je li može šporet na loženje umjesto kamina ? :mrgreen:
A on lozi, i sjedi pored sporeta na maloj stolicici :D . Najocajnija slika muskarca koju mogu zamisliti. :lol:
dječak sa šibicama

#78 Re: Večera za dvoje :)

Post by dječak sa šibicama »

Nista ne razumijete, ako ce se valjutati ispred kamina, to znaci da ima dnevnu sobu ko igraliste za kosarku, sto ce ga reci, bogat covjek! :D

Ili je u pitanju kuca u planini, ali isto velicine male dvorane Skenderija.

U tom slucaju, vecera dolazi helikopterom, iz Pariza.
dječak sa šibicama

#79 Re: Večera za dvoje :)

Gospoda Ministarka wrote:
A on lozi, i sjedi pored sporeta na maloj stolicici :D . Najocajnija slika muskarca koju mogu zamisliti. :lol:
Mala sjekirica, cjepka za potpalu mekana drva, puse u vatru, psuje sve zivo jer vatra nece da prihvati, ti mu kazes "mozda nema cuga", on uzvraca "ma daj ne petljaj se, vidis da je otvoren cug", "dobro dobro, ostavljam te da se sam sa tim izboris", on je jos vise nervozan, salje te po jos potpale, ti mu govoris da je mokro, on kaze nije, ti kazes jeste, on tvrdoglav, romantika.
Gothic princess

#80 Re: Večera za dvoje :)

ma kakvih sve očajnih slika ima, ta je još i dobra :mrgreen:
Mala sjekirica, cjepka za potpalu mekana drva, puse u vatru, psuje sve zivo jer vatra nece da prihvati, ti mu kazes "mozda nema cuga", on uzvraca "ma daj ne petljaj se, vidis da je otvoren cug", "dobro dobro, ostavljam te da se sam sa tim izboris", on je jos vise nervozan, salje te po jos potpale, ti mu govoris da je mokro, on kaze nije, ti kazes jeste, on tvrdoglav, romantika.
jok. on naloži dok ja spavam, da se probudim u toplom. :)
zonna

#81 Re: Večera za dvoje :)

Post by zonna »

dječak sa šibicama wrote:
:lol: :lol:
kad si vec kod romantike, zaboravljas najromanticnije :mrgreen: kada puse u vatru a ono malo pepela izduva iz sporeta pa sve po sebi onako... pa onda dim koji se vraca u prostoriju i od kojeg oboje pocnu kasljati... onako bas seksipilno... :skoljka:
Gospoda Ministarka

#82 Re: Večera za dvoje :)

:lol: Sto ste se primili tog sporeta :lol: :lol:
Gothic princess

#83 Re: Večera za dvoje :)

pa u Bosni više ljudi ima šporet na loženje nego kamin :mrgreen:

a što se romantike tiče, najveće dno, odnosno dno dna su latice od ruže po krevetu. mislim stvarno.. :roll: :roll: :roll:
drekalica28

#84 Re: Večera za dvoje :)

Post by drekalica28 »

Gothic princess wrote:pa u Bosni više ljudi ima šporet na loženje nego kamin :mrgreen:

a što se romantike tiče, najveće dno, odnosno dno dna su latice od ruže po krevetu. mislim stvarno.. :roll: :roll: :roll:

a što majke ti? :)
ema_

#85 Re: Večera za dvoje :)

Post by ema_ »

Gospoda Ministarka wrote:Vecera za dvoje, on u boksericama, ja samo u njegovoj majci, skupa pravimo veceru i pijemo pivu... We are so good together :-D

Edit, nedavni mi je za Ramazan pripremio iftar iznenadenja :lol: moram li reci da je bio strasan napor obuzdati se da ga citavog izljubim. :D

Ovo je baš filmska scena :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Gothic princess

#86 Re: Večera za dvoje :)

drekalica28 wrote:
Gothic princess wrote:pa u Bosni više ljudi ima šporet na loženje nego kamin :mrgreen:

a što majke ti? :)
Ajde prvo što je otrcano i isprano, kao u najjeftinijim ljubavnim romanima s trafike, ili u jeftinim ljubavnim filmovima žlj produkcije, nego je što neko reče, suviše dirktna poruka. Još pogotovo ako latice od ruža idu od stola prema krevetu... kao Palčić i Palčica sa mrvicama hljeba... :roll:
ljubav_aha

#87 Re: Večera za dvoje :)

Post by ljubav_aha »

Ma.Le.Na wrote:
radet wrote:Koja je to pristojna udaljenost i gdje ima takav kamin?
nemam pojma ..ja ne sjedim nasuprot kamina :D
kod nas radi kamin,plus centrlano grijanje,kamin je dobar u hladnim nocima ,ali samo za temperaturu u dnevnom boravku,inace,niko se ne grije iskljucivo na kamin :D :lol:
drekalica28

#88 Re: Večera za dvoje :)

Post by drekalica28 »

Gothic princess wrote: Ajde prvo što je otrcano i isprano, kao u najjeftinijim ljubavnim romanima s trafike, ili u jeftinim ljubavnim filmovima žlj produkcije, nego je što neko reče, suviše dirktna poruka. Još pogotovo ako latice od ruža idu od stola prema krevetu... kao Palčić i Palčica sa mrvicama hljeba... :roll:
Mislim da ovakva gesta zapravo zavisi od prilike za koju se upriličava. :)
Za par u kojem momak i djevojka možda još nisu bili toliko intimni jedno sa drugim...latice mogu biti odviše direktne.
Dok recimo za par koji se npr. nije dugo vidio...to može ipak biti mala slatka romantična gesta. ;-)
A opet...ukusi, želje i potrebe variraju od osobe do osobe. :)
Gospoda Ministarka

#89 Re: Večera za dvoje :)

Kad ga dugo nisam vidjela, zadnje sto mi je padalo na pamet su latice ruza po krevetu :lol: :D
wewa

#90 Re: Večera za dvoje :)

Post by wewa »

kakva sam suptilna, ja bih odmah pitala: ko ce ovo usisat'? :roll: :D
drekalica28

#91 Re: Večera za dvoje :)

Post by drekalica28 »

Gospoda Ministarka wrote:Kad ga dugo nisam vidjela, zadnje sto mi je padalo na pamet su latice ruza po krevetu :lol: :D
Latice vidiš nakon onog sexa u hodniku, sa vrata što bi se reklo. :D
Gospoda Ministarka

#92 Re: Večera za dvoje :)

drekalica28 wrote:
Gospoda Ministarka wrote:Kad ga dugo nisam vidjela, zadnje sto mi je padalo na pamet su latice ruza po krevetu :lol: :D
Latice vidiš nakon onog sexa u hodniku, sa vrata što bi se reklo. :D
Tako vec moze. :evil:
Not My Idea

#93 Re: Večera za dvoje :)

Post by Not My Idea »

wewa wrote:kakva sam suptilna, ja bih odmah pitala: ko ce ovo usisat'? :roll: :D

:lol: oca mi, ista sam...bila bi ko ovaj :angry:
♥ Julianna ♥

#94 Re: Večera za dvoje :)

Post by ♥ Julianna ♥ »

drekalica28 wrote:
Gothic princess wrote: Ajde prvo što je otrcano i isprano, kao u najjeftinijim ljubavnim romanima s trafike, ili u jeftinim ljubavnim filmovima žlj produkcije, nego je što neko reče, suviše dirktna poruka. Još pogotovo ako latice od ruža idu od stola prema krevetu... kao Palčić i Palčica sa mrvicama hljeba... :roll:
Mislim da ovakva gesta zapravo zavisi od prilike za koju se upriličava. :)
Za par u kojem momak i djevojka možda još nisu bili toliko intimni jedno sa drugim...latice mogu biti odviše direktne.
Dok recimo za par koji se npr. nije dugo vidio...to može ipak biti mala slatka romantična gesta. ;-)
A opet...ukusi, želje i potrebe variraju od osobe do osobe. :)
Ahhh ma kakve latice, kad su ljepše monete neke stabilne valute u apoenima? :-D
dječak sa šibicama

#95 Re: Večera za dvoje :)

Imam ja kamin Alfa Vranje, sa onim stakalcima, ali ga ne palim nikada, ko ce se sa tim zezati.

Osim u posebnim situacijama, ali rijetke su :roll: :D
drekalica28

#96 Re: Večera za dvoje :)

Post by drekalica28 »

♥ Julianna ♥ wrote: Ahhh ma kakve latice, kad su ljepše monete neke stabilne valute u apoenima? :-D
E jbg Julianna :oops: .....meni su nešto latice draže. :oops:
Ljepše mirišu. :D
Poskočica

#97 Re: Večera za dvoje :)

Post by Poskočica »

dječak sa šibicama wrote:Imam ja kamin Alfa Vranje, sa onim stakalcima, ali ga ne palim nikada, ko ce se sa tim zezati.

Kakve su to posebne situacije? ;)
dječak sa šibicama

#98 Re: Večera za dvoje :)

Poskočica wrote:
dječak sa šibicama wrote:Imam ja kamin Alfa Vranje, sa onim stakalcima, ali ga ne palim nikada, ko ce se sa tim zezati.

Kakve su to posebne situacije? ;)
Pa ono kad pogasis sva svjetla, vatra gori u kaminu i obasjava sobu, draga je u cvrstom zagrljaju i tako dalje i tako dalje, da ne crtam :D
Poskočica

#99 Re: Večera za dvoje :)

Post by Poskočica »

Djevojke teže takvoj ili sličnoj romantici, međutim situacija je mnogo drugačija. Puno je bolji osjećaj kad imaš pored sebe osobu čije riječi su melem za uši, čiji zagrljaj je zaista uvjeravajući i kad znaš da sve što tog trenutka učinite ima imperativ i za neke druge dane. Romantika je samo popratno dejstvo za podizanje adrenalina, spuštanje tenzija i putanja ka kratkoročnom ili dugoročnom cilju ;)
dječak sa šibicama

#100 Re: Večera za dvoje :)

Poskočica wrote:Djevojke teže takvoj ili sličnoj romantici, međutim situacija je mnogo drugačija. Puno je bolji osjećaj kad imaš pored sebe osobu čije riječi su melem za uši, čiji zagrljaj je zaista uvjeravajući i kad znaš da sve što tog trenutka učinite ima imperativ i za neke druge dane. Romantika je samo popratno dejstvo za podizanje adrenalina, spuštanje tenzija i putanja ka kratkoročnom ili dugoročnom cilju ;)
Pa to je sustina, a ja samo opisujem formu.

Nekada je i ona bitna.

Cisto eto, zato :D
Post Reply