ne bi sad glumio veceru za dvoje iz zgodne zene ili nekog drugog romanticnog filma
kupio bi picu postavio dekicu u veliki park moze sa ili bez svijece uzivao u njenom prisustvu
treba mi samo djevojka koja bi na to pristala
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
sto ti je ljubavJaranica wrote:Zove mene dragi na ''romanticnu'' veceru... Inace, ja i kuhanje dva razlicita svijeta, ali hajde on ce kuhati... Stigla ja, kaze evo samo sto nije... Zabavim oko TV-a, kad govori on - zatvori oci dok sve iznesem. Hajd'... ... ... Lupka, hoda, tamo, vamo, kaze mozes pogledati...
Otvorim oci, kad imam sta vidjeti... Ispred mene stoji od tijesta napravljen veliki k..![]()
![]()
![]()
Uspravio ga, izvajao i jos malo zagorio. (Unutra je hrenovka, a okolo tijesto).
Sta me rekoh snaslo![]()
....podjemo se mi smijati, suza suzu goni....i tako do iznemoglosti...
Na kraju ispade da je to bila zajbancija, on donese pravu veceru...ali da ne zaboravim da je i ''doticni'' bio pojeden.![]()
![]()
![]()
![]()
Jao koji kralj, hahahah!Jaranica wrote:Zove mene dragi na ''romanticnu'' veceru... Inace, ja i kuhanje dva razlicita svijeta, ali hajde on ce kuhati... Stigla ja, kaze evo samo sto nije... Zabavim oko TV-a, kad govori on - zatvori oci dok sve iznesem. Hajd'... ... ... Lupka, hoda, tamo, vamo, kaze mozes pogledati...
Otvorim oci, kad imam sta vidjeti... Ispred mene stoji od tijesta napravljen veliki k..![]()
![]()
![]()
Sta me rekoh snaslo![]()
Na kraju ispade da je to bila zajbancija, on donese pravu veceru...ali da ne zaboravim da je i ''doticni'' bio pojeden.![]()
![]()
![]()
![]()
Eborg wrote:Jao koji kralj, hahahah!Jaranica wrote:Zove mene dragi na ''romanticnu'' veceru... Inace, ja i kuhanje dva razlicita svijeta, ali hajde on ce kuhati... Stigla ja, kaze evo samo sto nije... Zabavim oko TV-a, kad govori on - zatvori oci dok sve iznesem. Hajd'... ... ... Lupka, hoda, tamo, vamo, kaze mozes pogledati...
![]()
![]()
Sta me rekoh snaslo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Morala sam napisatiljubav_aha wrote:Eborg wrote:Jao koji kralj, hahahah!Jaranica wrote:Zove mene dragi na ''romanticnu'' veceru... Inace, ja i kuhanje dva razlicita svijeta, ali hajde on ce kuhati... Stigla ja, kaze evo samo sto nije... Zabavim oko TV-a, kad govori on - zatvori oci dok sve iznesem. Hajd'... ... ... Lupka, hoda, tamo, vamo, kaze mozes pogledati...
![]()
![]()
Sta me rekoh snaslo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gothic princess wrote:Kad je u pitanju prava osoba, onda je sve romantično. Sa nekim je i čokoladna bananica romantična.
Gospoda Ministarka wrote:Vecera za dvoje, on u boksericama, ja samo u njegovoj majci, skupa pravimo veceru i pijemo pivu... We are so good together
i kazes La vita è bellaGospoda Ministarka wrote:Vecera za dvoje, on u boksericama, ja samo u njegovoj majci, skupa pravimo veceru i pijemo pivu... We are so good together
Gospoda Ministarka wrote:Vecera za dvoje, on u boksericama, ja samo u njegovoj majci, skupa pravimo veceru i pijemo pivu... We are so good together
Edit, nedavni mi je za Ramazan pripremio iftar iznenadenjamoram li reci da je bio strasan napor obuzdati se da ga citavog izljubim.
prvo niko ne sjedi nasuprot kaminu na podu ko u filmovima...nego na kaucu koji je okrenut kaminu i na pristojnoj udaljenostiradet wrote:A zašto je kamin toliko romantičan svima? Ko je jednom sjedio preko puta naloženog kamina zna da je to skoro pa ne moguće od temperature koja se tamo razvija.
nemam pojma ..ja ne sjedim nasuprot kaminaradet wrote:Koja je to pristojna udaljenost i gdje ima takav kamin?
ček, ček sekund....ja sam sjedila tik uz kamin.Ma.Le.Na wrote:prvo niko ne sjedi nasuprot kaminu na podu ko u filmovima...nego na kaucu koji je okrenut kaminu i na pristojnoj udaljenostiradet wrote:A zašto je kamin toliko romantičan svima? Ko je jednom sjedio preko puta naloženog kamina zna da je to skoro pa ne moguće od temperature koja se tamo razvija.
a drugo...oni koji izvaljuju da sjede tik pored kamina - lazu
ach sooooooooooMa.Le.Na wrote:tisu ne kvari mi koncepciju![]()
![]()