Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
-
DON_eARL
#8701 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Samo da pomenem, oni koji su kupili ovaj posljednji HB sa Batmanom i FEAR mogu dobiti još nekih zezancija ako su dali preko prosjeka već. Samo kliknite na link koji ste dobili u mailu. 
- Stjui
#8702 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Averus wrote: Ratne:
Battlefield 1942 je sad besplatan na Originu
Battlefield Heroes takođe
Timske (Capture the Flag, Domination, Deathmatch):
Team Fortress 2
Toliko od mene
hvala obojici na sugestijama. ajd probaću ovaj tf 2 ,a ako mi on ne bude pasao moraću da plaćam da igram dobar mp ,nema drugeRLewis wrote: moja preporuka A. Army PG, jos je u beta fazi, i nije bas kao cod ali ako naviknes igra razvaljuje, nakon promasenog 3 nastavka ova ce biti super, jos da napomenem potpuno free i uvijek ce biti
- Stjui
#8703 Re: Team Fortress 2 online - premium serveri Saigns.de
koliko max igrača u timovima? nije valjda da su samo po 3 kako se meni učinilo gledajući neki trailer na youtube-u ?dr.gog wrote:
TF 2 je najbolja i najzabavnija online pucačina koju sam igrao proteklih 10 godina.
- SmokingMan
#8704 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Mnogo dinamičniji nastavak AC za razliku od predhodnog...

- Šveđanin
#8705 Re: Team Fortress 2 online - premium serveri Saigns.de
Ja mislim ukupno 24,32.. davno sam igrao..Stjui wrote:koliko max igrača u timovima? nije valjda da su samo po 3 kako se meni učinilo gledajući neki trailer na youtube-u ?dr.gog wrote:
TF 2 je najbolja i najzabavnija online pucačina koju sam igrao proteklih 10 godina.
-
Mustang1
#8706 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Da nisi ti pomjesao igru sa fajlovima od kosarkaskog menadjera ?Herr Flick wrote:I nek neko kaže nije BUG![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Averus
#8707 Re: Team Fortress 2 online - premium serveri Saigns.de
Zavisi od serveraŠveđanin wrote:Ja mislim ukupno 24,32.. davno sam igrao..Stjui wrote:koliko max igrača u timovima? nije valjda da su samo po 3 kako se meni učinilo gledajući neki trailer na youtube-u ?dr.gog wrote:
Na nekima je "Highlander" mod gdje je max 9v9
Ali inace ih bude i preko 30
- Herr Flick
#8708 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Manager ćao
Ovo je fakat više prevršilo svaku mjeru.Hajd ovo sa sutevima i nekako,progutat ću ali da svaki put kad dam gol protivnik nije ni minuta prošla odmah 1:1 ili vodim 2:0 nakon 15 minuta 2:3 itd,itd..

EDIT:Najgori Football Manager ikada,ubjedljivo

EDIT:Najgori Football Manager ikada,ubjedljivo
- Averus
#8709 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igrajte ba manager mod na FIFA 14 
- SmokingMan
#8710 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nije samo problem kod Football Managera,več i sa FIFA Manager 14,recimo sada sam izbacio R.Madrid iz 1/8 finala EL (1:0:3:2),a ispadnem 5 dana kasnije u kupu Belgije od slabašnogVK Koortrijk-a,izgubim još par utakmica od slabijih ekipa,i eto te odmah na 5 mjesto,interesantno je da nikada prvoplasirani ne može da izgubi utakmicu,i mnogo je teško stići do prvog mjesta,o osvajanjima trofeja i da ne govorim.Herr Flick wrote:Manager ćao![]()
Ovo je fakat više prevršilo svaku mjeru.Hajd ovo sa sutevima i nekako,progutat ću ali da svaki put kad dam gol protivnik nije ni minuta prošla odmah 1:1 ili vodim 2:0 nakon 15 minuta 2:3 itd,itd..
![]()
EDIT:Najgori Football Manager ikada,ubjedljivo![]()
Eo igrača koji igraju,tu su neki posuđeni igrači (Pogba,Morata na dvije sezone,Seferovic x1),poslao sam na kaljenje u A.Villu malog Zolotića (kojeg sam naknadno kreirao u editoru),početni lvl 71,nakon dvije sezone na posudbi dostigao je 79.lvl i košta skoro 30.M€,mimo njega imam nekih 7 igrača na posudbi koje ću prodati.

Last edited by SmokingMan on 15/11/2013 16:44, edited 1 time in total.
-
Bosnian Dragon1
#8711 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
e ovako se treba postupati sa consoleshit
a moze i ovako :
a moze i ovako :
- typeOnegative
#8712 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Stjui wrote:Averus wrote: Ratne:
Battlefield 1942 je sad besplatan na Originu
Battlefield Heroes takođe
Timske (Capture the Flag, Domination, Deathmatch):
Team Fortress 2
Toliko od menehvala obojici na sugestijama. ajd probaću ovaj tf 2 ,a ako mi on ne bude pasao moraću da plaćam da igram dobar mp ,nema drugeRLewis wrote: moja preporuka A. Army PG, jos je u beta fazi, i nije bas kao cod ali ako naviknes igra razvaljuje, nakon promasenog 3 nastavka ova ce biti super, jos da napomenem potpuno free i uvijek ce biti
Probaj Warface, poprilicno dobra free online pucacina (bazirana je na CryEngine-u)...idi na link dole skini plugin , instaliraj (da te ne zbuni pokrece se iz browsera)
http://www.warface.com/
- arnes_king
#8713 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Joj Boze ljubomore i djecijeg fan boy ponasanja cccBosnian Dragon1 wrote:e ovako se treba postupati sa consoleshit
a moze i ovako :
Mislim na Bosnian Dragon1, ne znam sto se toliko zamaras konzolama ako je za tebe shit, nemoj ih koristit i rijesen problem
- agent_zero
#8714 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nekad večeras ili sutra bi trebao veliki patch za pes 2014 da stigne. Ubačeno je preko 800 faca, kao i poboljšanja u gameplayu, online modu itd.
-
Bosnian Dragon1
#8715 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma ovo sam ja maksuz za tebe postavio jer sam znao da ces se javit:D, a osim toga ovo je tema "vase voljene PC igre", tako da nema mjesta za konzolearnes_king wrote:Joj Boze ljubomore i djecijeg fan boy ponasanja cccBosnian Dragon1 wrote:e ovako se treba postupati sa consoleshit
a moze i ovako :
Mislim na Bosnian Dragon1, ne znam sto se toliko zamaras konzolama ako je za tebe shit, nemoj ih koristit i rijesen problem
- arnes_king
#8716 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Lol pa ko pise u ovoj temi o konzolama, ja ili ti? I vidi se da si dijete kad si to "maksuz" zbog mene napisao
meni ni u korist ni protiv 
A za mene su igre igre bez obzira na platformu i volim u ovoj temi citati zato sto dosta ljudi ima koji pisu dobre stvari i stvari koje me interesuju za te iste igre, bez obzira sto ja igram na drugoj platformi ..
Nego bezveze spamamo pa tako da je bolje opet on-topic
A za mene su igre igre bez obzira na platformu i volim u ovoj temi citati zato sto dosta ljudi ima koji pisu dobre stvari i stvari koje me interesuju za te iste igre, bez obzira sto ja igram na drugoj platformi ..
-
Bosnian Dragon1
#8717 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
zato sto se ti uvijek palis kad neko spomene konzolu, i da, vracamo se na on-topicarnes_king wrote:Lol pa ko pise u ovoj temi o konzolama, ja ili ti? I vidi se da si dijete kad si to "maksuz" zbog mene napisaomeni ni u korist ni protiv
- Averus
#8718 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Zvaću vam Čmolju. Liječite komplekse u PP.
-
mali_balon
#8719 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Sta je ba ovo, skidam ovaj COD 5 dana sad mi nesta izbacuje da prvjerim sta je kod mene 32bita ili 64bita, kod mene win 7 32, sta sad, hajd strucnjaci jel moze moja masina podnijeti ovu igricu ili da je brisem, crack odradjen ali nista se ne desava
- SmokingMan
#8720 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
To je prvobitni problem sa RAM-om,jer je podešen na minimum 6GB,ali je već izašao fix.Igra ništa posebno,grafika malo bolja nego na COD 4.mali_balon wrote:Sta je ba ovo, skidam ovaj COD 5 dana sad mi nesta izbacuje da prvjerim sta je kod mene 32bita ili 64bita, kod mene win 7 32, sta sad, hajd strucnjaci jel moze moja masina podnijeti ovu igricu ili da je brisem, crack odradjen ali nista se ne desava
-
mali_balon
#8721 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Gdje, sta, kako, da saletim taj fix.z1xter wrote:To je prvobitni problem sa RAM-om,jer je podešen na minimum 6GB,ali je već izašao fix.Igra ništa posebno,grafika malo bolja nego na COD 4.mali_balon wrote:Sta je ba ovo, skidam ovaj COD 5 dana sad mi nesta izbacuje da prvjerim sta je kod mene 32bita ili 64bita, kod mene win 7 32, sta sad, hajd strucnjaci jel moze moja masina podnijeti ovu igricu ili da je brisem, crack odradjen ali nista se ne desava
- rajv0sa
#8722 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Jao nickaBosnian Dragon1 wrote:zato sto se ti uvijek palis kad neko spomene konzolu, i da, vracamo se na on-topicarnes_king wrote:Lol pa ko pise u ovoj temi o konzolama, ja ili ti? I vidi se da si dijete kad si to "maksuz" zbog mene napisaomeni ni u korist ni protiv
- szlava
#8723 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Evo ima Need for Speed Rivals samo sto skida 18kb/s , 8.85GB nece do nove godine skinuti 
- agent_zero
#8724 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Izašao pes 2014 patch za ps3 i xbox360. Za pc izlazi u ponedjeljak.
Veličina 1,3gb. Oni koji su probali kažu da je igra preporođena, mnoge stvari su popravljenje
The new PES 2014 DLC will include over 800 faces, updated kits and more. A game update with additions to online play and gameplay fixes is also set to be released on the same date.
Gameplay:
Manual Control fixes: R2 Shot, first time actions (shot, header etc), yellow bar
Goalkeepers: Better reactions to initial save
L1 Lob Shot Fix
Gameplay slowdown in final 3rd: Change made to make as smooth as possible
Shooting: Refinements of slowdown to help/have positive impact
Catch-up refined, feeling of sudden catch-up removed
BAL player stats decline fixed
x2 speed implemented when substituted in BAL
Gameplan cursor speed made faster
User online block list increased
3 player on same team controller bug fixed
Kit fixes:
Barcelona away, Inter home, Motherwell GK
Sponsors added for Almeria, Elche and Villarreal
Veličina 1,3gb. Oni koji su probali kažu da je igra preporođena, mnoge stvari su popravljenje
The new PES 2014 DLC will include over 800 faces, updated kits and more. A game update with additions to online play and gameplay fixes is also set to be released on the same date.
Gameplay:
Manual Control fixes: R2 Shot, first time actions (shot, header etc), yellow bar
Goalkeepers: Better reactions to initial save
L1 Lob Shot Fix
Gameplay slowdown in final 3rd: Change made to make as smooth as possible
Shooting: Refinements of slowdown to help/have positive impact
Catch-up refined, feeling of sudden catch-up removed
BAL player stats decline fixed
x2 speed implemented when substituted in BAL
Gameplan cursor speed made faster
User online block list increased
3 player on same team controller bug fixed
Kit fixes:
Barcelona away, Inter home, Motherwell GK
Sponsors added for Almeria, Elche and Villarreal
-
T-pain
#8725 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ima al' za XBOXszlava wrote:Evo ima Need for Speed Rivals samo sto skida 18kb/s , 8.85GB nece do nove godine skinuti