Sledeci izazov:62 tone tezak tenk M1 Abrams

Moderator: Benq

damali Ninja wrote:jel ovo eurotruck simulator 2?
E moj brate, jedna igra noviji naslovi su od 85-135 KM, a dobra graficka karta je 400+.celava_dlaka wrote:Te pare na konzoli sto potrosis na org. igru na kompu ustedis za novi dioVertig0 wrote:Luksuz su zadnjih 10tak godina.
Em sto su 100+KM, em sto PC moras konstantno nadogradjivati da bi mogao igrati kako treba.
Isplatnije uzet konzolu i cao.
oriđiđi ili dupljak?Herr Flick wrote:damali Ninja wrote:jel ovo eurotruck simulator 2?
Orginal,steam verzijaChmoljo wrote:oriđiđi ili dupljak?Herr Flick wrote:damali Ninja wrote:jel ovo eurotruck simulator 2?
Ja sam uzeo kad je bila akcija 7,5 €,a trenutno cijena je 20 € bez dlc-a koji kosta 10€.Doduse ja sam taj dlc skinuo s neta,pa nisam lud da za dlc dajem 10 eurica kad ima dzabniChmoljo wrote:mene je dupljak zezo, pa je brzo bio pobrisanmožda i nabavim oridžinal

Hrulj wrote:
Najbolja igra za sve
podsjeca na twisted metal, probacu ovoŠveđanin wrote:Izašlo prije par dana, jel probao neko?
Gas Guzzlers Extreme

Mene opet na ovo podsjeća:l33t wrote:podsjeca na twisted metal, probacu ovoŠveđanin wrote:Izašlo prije par dana, jel probao neko?
Gas Guzzlers Extreme
Dani mladosti !!! SPECIAL!leet wrote:
![]()
Guzzlerse su napravili Hrvati
a mene to podsjeca na:un1ted wrote:Dani mladosti !!! SPECIAL!leet wrote:
![]()
Guzzlerse su napravili Hrvati![]()
![]()

2nd offense jači!un1ted wrote:Dani mladosti !!! SPECIAL!leet wrote:
![]()
Guzzlerse su napravili Hrvati![]()
![]()
Do osme divizije pa me triput izbaci jednom na samom početku i dvaput dok sam vodio. Nakon toga ispadnem iz osme evo opet devetu. Ma ludiloMustang1 wrote:Ko igra ultimate team .. Dokle ste ?