190 giga, ma hajte molim vas.

Moderator: Benq
Odradio tako, uspio sam ranked otkljucat , danas mi je konekcija ekstra bila, ko mlijeko radilo ,bas sam dobrih trka odvozio, uradio sam i danasnji trial iz prve iz winter season, podero drivatare 3-0.ferratilis wrote: ↑08/08/2024 11:36Probaj quickplay adventure dok ne otkljucaBosnian Dragon1 wrote: ↑08/08/2024 11:14 A ranked adventure mi je zakljucan, evo sta mi trazi . Gdje da kliknem da odradim ovaj level 3
Ne mozes, to vise ne radi
Aha, a sta se dobivalo inace
Samo pogresni odgovori.
Oj brt da je vise hoces zavrsitiBosnian Dragon1 wrote: ↑10/08/2024 10:13 @ferratilis kako zaraditi forzhathon poene u fh4 mimo ovih daily challenge. Dva puta mi se samo pojavilo forzhathon live event i nikad vise, kako to fercera? Ima li jos nacina da zaradis te poene
Nece je nikad zavrsit, jer je sandbox, nema kraja.Chmoljo wrote: ↑10/08/2024 10:17Oj brt da je vise hoces zavrsitiBosnian Dragon1 wrote: ↑10/08/2024 10:13 @ferratilis kako zaraditi forzhathon poene u fh4 mimo ovih daily challenge. Dva puta mi se samo pojavilo forzhathon live event i nikad vise, kako to fercera? Ima li jos nacina da zaradis te poene![]()
Dragon Age: The Veilguard won't let you control your companions because you can't handle it: "This is a much higher actions-per-minute game"
"It wasn't actually adding to the experience"
Meni ultimate poceo drift na lijevom analogu nakon nepuna dva mjeseca. Vratio, razmislit cu da li cu uzeti ponovo isti. Steta jer je fakat top, materijali su vrhunskikorisnik_ca wrote: ↑13/08/2024 19:03Dobra opcija je i 8bitdo - Pro2 ili Ultimate, zavısno od toga sta preferiras i koliko para zelis potrositi.