Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BAN___KAI wrote: ↑22/02/2024 14:32
Haha fkt. Ponekad gledam gameplay starih igrica tipa Contra, Mario i bilo bi mi sad nemoguce da prekucam igru
Najvise bih volio da ima vise igara tipa Nier Automata. To je za mene perfekcija Svakom bi preporucio samo sto mnogo kontaju kad dodju do kraja da je to kraj igre a nije ni 10%
Potpis za Nier Automata. Hidden gem
Ja prvi put prekucao prije 4 godina i zavrsio onaj prvi ending. Negdje procitao da ima vise ending i ja se brate sjebao kako sam mogao prestati igrati nakon prvog ending pa opet igrao i ovaj put dosao do pravog ending.
Meni je action cak i bolje nego Devil May Cry a muzika je fenomenalna, pogoto onaj soundtrack sa Dancer-Singer bossom
BAN___KAI wrote: ↑22/02/2024 14:54
Ali te platformer igre su fkt preteske
Ja iz nostalgije kupio Spyro i Crash bandicoot na steamu. Igrao i jedno i drugo po sat vremena i odustao. Jebao im sve po spisku
Zao mi bilo sto nisam igrao kad su tek izasle, pa mislio nadoknaditi hahaha
Najveca tajna univerzuma je kako sam ikad uspio zavrsiti Donkey Kong i Mario World na SNESu
Jao šta sam sati i dana stukao u Crash. Ali to je bilo na PS, one trke. Napušimo se kao zvjerke i odvalimo Crash cijelu noć na 2 televizora. Koja je to špica bila jebote, one banane i bombe postavljamo jedni drugim, raketama se gađamo, prejaka igra.
Bio neki sale skoro, uzmem Jedi Survivor za 35 eura, kontam morali su ga ispeglat za godinu dana. Jesu vraga, i dalje je neoptimizirano smece kakvo je i bilo. Dva crasha za dva sata, stutter je nepodnosljiv, svaki put kad ga pokrenem radi jebeni shader compilation. Igra kao igra je super, ok mi je glavni lik, gameplay, level dizajn. Ali dzaba ti sve kad je optmizacija nula, nisam duzan trpit onakav stutter, pogotovo u igri baziranoj na refleksima. Uninstall. Refund.
Ja iz nostalgije kupio Spyro i Crash bandicoot na steamu. Igrao i jedno i drugo po sat vremena i odustao. Jebao im sve po spisku
Najveca tajna univerzuma je kako sam ikad uspio zavrsiti Donkey Kong i Mario World na SNESu
Joj mislim da sam najvise i vremena provodio igrajuci Spyro. Cak se i moj stari navukao na to pa meni nije dao igrati. Sjecam se da sam skupio sve one kristale
Joj mislim da sam najvise i vremena provodio igrajuci Spyro. Cak se i moj stari navukao na to pa meni nije dao igrati. Sjecam se da sam skupio sve one kristale
Ja sam i ko klinac na PS-u i ko matorac na PC-u kompletirao trilogiju 100%. Meni baš gušt bio ganjati svaki kristal i jaja
Ja sam i ko klinac na PS-u i ko matorac na PC-u kompletirao trilogiju 100%. Meni baš gušt bio ganjati svaki kristal i jaja
hahah fina dobra vremena. Znam da sam uvijek budio u 7 prije skole i najvise volio igrati Megamana i Digimon world neki A ona Alone in the Dark je bila previse strasna
Ni jedno, ni drugo. Remaster igre iz 2002. Isti tretman kakav je AoE2 dobio sa Definitive Edition. Onda ce vjerojatno koristiti ovaj novi remaster kao platformu za nove ekspanzije, jer isto rade sa AoE2 trenutno.
ferratilis wrote: ↑22/02/2024 23:32
Bio neki sale skoro, uzmem Jedi Survivor za 35 eura, kontam morali su ga ispeglat za godinu dana. Jesu vraga, i dalje je neoptimizirano smece kakvo je i bilo. Dva crasha za dva sata, stutter je nepodnosljiv, svaki put kad ga pokrenem radi jebeni shader compilation. Igra kao igra je super, ok mi je glavni lik, gameplay, level dizajn. Ali dzaba ti sve kad je optmizacija nula, nisam duzan trpit onakav stutter, pogotovo u igri baziranoj na refleksima. Uninstall. Refund.
lol, baš sam prije dva dana gled'o da kupim i odustanem (i na gledanje me navratio neki Reddit thread), hvala na info
a Crash, prošle godine sam nakuc'o svaki platinasti ključ u trici, ona mi je jedina i igriva, ostali smoriše jer su 10x teži
ferratilis wrote: ↑22/02/2024 23:32
Čudno. Ja sam tu igru prešao sa RX 580. Većinu vremena sam imao dobre performanse izuzev Koboha. Na tom planetu je znao pasti fps poprilično i to u par navrata.
Ako ti je NVIDIA grafička onda možeš skinuti sa Nexusove stranice frame generation mod. Pogledaj na YouTubeu malo o tome.