Ma ljudi cuju/procitaju "JRPG" i odmah no-no
Ne znaju sta propustaju, pogotovo kod ovih novih, pogotovo Final Fantasy Remake (7/10) i Rebirth (100000/10)
Ko jednom upozna Tifu Lockhart, Esquie i Monoka, sve mu bude jasno
Moderator: Benq
Ma ljudi cuju/procitaju "JRPG" i odmah no-no
Slušaj, ako je nekom Resident Evil serijal primjer vrhunske priče, onda njemu E33 definitivno nije za preporuke.
nikad se ne zna.Tito_i_Partija wrote: ↑18/04/2026 00:29Slušaj, ako je nekom Resident Evil serijal primjer vrhunske priče, onda njemu E33 definitivno nije za preporuke.Chmoljo wrote: ↑17/04/2026 02:55štaeTito_i_Partija wrote: ↑17/04/2026 00:13
![]()
Ovo nije više fanboy-izam, ovo je prešlo u čisti fanatizam i radikalizam.![]()
hoće čovjek priču
![]()
E sva bih ti povjerovao, ali to nikad
To je meni jos jedna igra koju sam iz treceg pokusaja probao (kao dijete) i ostala mi je do danas na vrhu liste omiljenih. Jedna od najboljih prica svih vremena (iako u originalu malo neozbiljno prezentovana)
Znam da sam instalirao, upalio, i samo da spavam gasio. 42h u tri dana igrao
Uteftericu. Ja sam trenutno na Subnautica Below zero.Tito_i_Partija wrote: ↑18/04/2026 15:22 @Chmoljo Igram Banishers i kontam cijelo vrijeme kako je se igra ubila za tebe. Dobra priča u interesantnom New World setingu, kamara izbora u moralnom sivilu sa posljedicama, i poprilično lagan combat. Vuče mi pofino na Witcher 3 iz aspekta istraživanja slučaja i traženja tragova. Baš fina AA igra.
Probaj kad stigneš, mislim da je super za tebe.
Sta li je Ubi spremio sa ovim ?Assassin’s Creed Black Flag Resynced
April 23.
Igram onaj besplatni Redsec battle royale, nije lose. Ima li kakvih popusta za citavu igru, cijena je malo kriticna?Bosnian Dragon1 wrote: ↑17/04/2026 11:17 Napokon dobre vijesti za Battlefield 6, dolazi server browser, persistent servers, golmud i grand bazar remaster, naval combat