Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mislim da treba istom mjerom odgovoriti i uvesti novcanu naknadu.
Ali finta je kao oni hoce da zabrane dolazak kokuza i vikendasa na Jadran iz BiH a 90% vikendasa su hercegovci koji vec imaju hrvatski pasos i kojim netreba 100 eura.
Sad treba uvesti za sve sa Hrvatskim pasosem koji ulaze u Bih da po danu boravka pokazu 100 eura.
Prijedlog molim lijepo saslusati?Ove godine svi na granicu sa rvatskom prema dalmaciji i izvaditi cune i popisati se ali obavezno preko crte,a zatim baciti po jedan kamen preko crte.Mogli bi da podnesemo zahtijev evropskoj uniji i svijetskoj zajednici i da nam se vrati ta dalmacija jel nam je pripadal cijelokupno.Mi njima rentali obalu na jedno vrijem a oni kao i obicno hoce da otmu sad, e nemoze-dalmacija je sastavni dio svijetske priznate BOSNE I HERCEGOVINE, i zato nemojte da serete ustase da ne bi mi dosli po svoje?Seronje ustaske,nacisti i fasisti-treba ih sve podaviti u moru.
Ne vidim ništa zamamno u uriniranju po kamenim površinama. Osim toga, ako se već urinira zašto bi samo muškarci to radili. Nekako bi lijepša slika bila kad bi urinirale i dame. A to sa bacanjem kamenčića, jel to neki hercegovačko - indijanski običaj? Ne kontam? Bacimo im kamenčić i šta?
mrmot wrote:Ne vidim ništa zamamno u uriniranju po kamenim površinama. Osim toga, ako se već urinira zašto bi samo muškarci to radili. Nekako bi lijepša slika bila kad bi urinirale i dame. A to sa bacanjem kamenčića, jel to neki hercegovačko - indijanski običaj? Ne kontam? Bacimo im kamenčić i šta?
E buraz nigdje ti veze ova fora?! Ako bas pitas to ti je ono bilo kad su idijanci napali bih i sad prvo su otisli u bosnu medjutim tamo ugledase medvjede kako karaju bukve naravno pobjegli ljudi i spustise se kod nas i ostavise nam taj obicaj
Jadran je stvrno iznimka Sredozemlja. Krasan Ali ako vec putujem...onda hocu "vidit' svita"..a ne meni najblize, najslicnije, najbliskije.
Jedno je kad imas kucu na moru, ali ako vec nemas..sta's u Hrvatskoj, svako ljeto?
Spanjolska nije skupa. Hrana i pice...puno jeftinije neg' u Hrvatskoj. I Turska je jeftina. I Egipat. I Maroko je za vidit'. Pa Ceska..sa njezinim carobnim gradovima i palacama. Madjarska.
Meni je ipak najljepse u Hrvatskoj, cisto je, cijene su ipak koliko toliko pristupacne, moze se naci za svakoga ponesto, a ja zaista smatram da su ljudi tamo jako ljubazni. Licno, ne biljezim ni jedno lose iskustvo u Hrvatskoj a tamo sam ljetovala najmanje 50 puta. I opet cu. Jednostavno osjecam se lijepo i komotno, nikad nisam fasovala nikakvu bolescuru ni alergiju.
Vingo, ljeti odem najmanje 2 puta na more, a na more idem od svoje prve godine. Izgleda da ti matematika nije neka jaca strana.
A to sto se sprdaju, njihova stvar. Oni koji me znaju sigurno se ne sprdaju. A malo me njih na forumu poznaje. Dakle, ni logika ti nije bas jaca strana.
No, tema je Hrvatska i lijepo Jadransko more, a ne ja, pa se drzi teme.
I fino reci ti nama gdje ti ljetujes? Hrvatska ili nesto drugo?
"Ovogodišnji turistički rezultat iznenađujuće je loš - u Istri i na Kvarneru čak je 32 posto gostiju manje, a u Dalmaciji je zabilježen 18-postotni podbačaj..."
TURIZAM U prva dva tjedna u lipnju gostiju od 15 do 27 posto manje nego u istom razdoblju lani
Ovogodišnji turistički rezultat iznenađujuće je loš u Istri i na Kvarneru čak 32 posto gostiju manje, a u Dalmaciji 18-postotni podbačaj. Oseka turista u lipnju se očekivala, ali ne i to da će ih duž obale biti nepunih 160.000, odnosno oko 60.000 manje nego u isto vrijeme lani. U prvih je pet mjeseci ove godine ostvareno 11 posto više noćenja nego u istom razdoblju lani (ukupno 4,6 milijuna noćenja), no brojke su krenule silazno i prije negoli je počeo EP u Portugalu, za koji se znalo da će ukrasti dio gostiju.
Mičić: Nije panika
Moramo imati na umu da ove lipanjske rezultate uspoređujemo s onima u lipnju 2003. kada je bio blagdan Duhova, koji donese puno gostiju, pa je takav rezultat teško dosegnuti. Ove je godine blagdan Duhova proslavljen u svibnju pa smo u tom mjesecu ostvarili rast u odnosu na lanjski svibanj gotovo koliko iznose i ovi minusi kazao je Zdenko Mičić, državni tajnik za turizam. Nešto je individualnih gostiju zasigurno pokolebala kiša, a nešto, uistinu i Europsko prvenstvo u nogometu. Ali ovo je tek jedno razdoblje u sezoni i ne treba širiti paniku. Sačekajmo barem kraj lipnja.
Čelni čovjek Ministarstva mora, turizma, prometa i razvitka za turizam propituje i strategiju ulaganja hotelskih kuća. To u pravilu prati dizanje cijena. Pitanje je jesu li svi vlasnici našli pravu mjeru.
Osim mađarskih turista, gostiju je iz bivših istočnoeuropskih zemalja manje. Dalo bi se zaključiti da oni ne dolaze zbog cijena, a još nisu nadomješteni boljestojećim gostima iz zapadnoeuropskih zemalja kaže državni tajnik za turizam Mičić.
Hotelijeri su, inače, za ovu sezonu dignuli cijene u prosjeku od sedam do deset posto.
BECHO wrote:Vidi Ere Skutora sto je raspilio, tabijasus jedan! Jes vidio bola sero sto se zeleni ona Neretva, ocemo i nju iselit u Egipat i Tursku?
Cuj skutora ma ako sam ja skutor onda si ti albanac!
Cuj sto se zeleni neretva hahah bolan nije je nitko bojio pa da se zeleni!
To je rijeka znas ono sto tece kroz mostar dje se raja kupaju pa onda izadju sledjenih jaja
A prijedlog ti nije los , gorit ce iz mostara do egipta neretvom