Vaše raspoloženje prema Hrvatskoj
- morti
možda odem na more ove godine al to sigurno neće biti naše more...jednostavno mi nije privlačno...a u naših western komšija ima mjesta u pola jeftinijih,tako da...
...ma ništa od tih 100 €,to je šuplja priča,nekom novinaru nije išo poso pa se zakačio ovog što uopšte ne važi za nas bosance...pa kad bi oni to uveli,pa propala bi im lijepa njihova,njihovo primorje je krcato bosancima od juna do augusta...a sve se nema para...cccc
...ma ništa od tih 100 €,to je šuplja priča,nekom novinaru nije išo poso pa se zakačio ovog što uopšte ne važi za nas bosance...pa kad bi oni to uveli,pa propala bi im lijepa njihova,njihovo primorje je krcato bosancima od juna do augusta...a sve se nema para...cccc
-
stavrogin
mislim da je hrvatska zanimljiva lokacija za piromane. ja licno do sada nisam nista palio ali mislim da bi ovo mogao da mi bude novi hobi. ovoga ljeta, ako budem u prolazu, razmislicu da zapalim nesto, a i vama predlazem da o tome razmislite.
naime, ako ste nekada bili svjedok pozara u dalmaciji, prizor je zaista fantastican, nesto zaista spektakularno. nebo je jarko crveno pri zalasku sunca, pucketa borova suma a lagani vjetric siri crvenu furiju po obroncima biokova. ako je vatra dobra, duboko u noc, kao da nebo lije krv, ako je puno zvijezda kao iskre svjetlucaju uz muziku umirece sume, ples vatrse odslikava se na zvjezdama obasjanoj povrsini mora... romantika ziva,
a da ne govorimo tek kako su smjesni hrvati u svemu tome, ehehehehe....
naime, ako ste nekada bili svjedok pozara u dalmaciji, prizor je zaista fantastican, nesto zaista spektakularno. nebo je jarko crveno pri zalasku sunca, pucketa borova suma a lagani vjetric siri crvenu furiju po obroncima biokova. ako je vatra dobra, duboko u noc, kao da nebo lije krv, ako je puno zvijezda kao iskre svjetlucaju uz muziku umirece sume, ples vatrse odslikava se na zvjezdama obasjanoj povrsini mora... romantika ziva,
a da ne govorimo tek kako su smjesni hrvati u svemu tome, ehehehehe....
- Fair Life
Kretenluk !stavrogin wrote:mislim da je hrvatska zanimljiva lokacija za piromane. ja licno do sada nisam nista palio ali mislim da bi ovo mogao da mi bude novi hobi. ovoga ljeta, ako budem u prolazu, razmislicu da zapalim nesto, a i vama predlazem da o tome razmislite ...
Nemas muda za opasati se eksplozivom ? Taman da povjerujem da u BiH nema zagovornika terorizma, kad ti me zajeba.
Last edited by Fair Life on 16/06/2004 14:23, edited 1 time in total.