Vaša cijena???!!!!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

anais_nin

Post by anais_nin »

Qler wrote: golu, nagu, skinutu :D takvu da te vidim, a ponudit cu ti nesto konkretno, bit ces omamljena, a nije alkohol :D:D
znas onu temu o Oglasima??? :lol: :D e u toj rubricic garant ima neka koja bi jedva docekala da se skine za cenera :lol: :D ja ili djaba (iz jubavi naravno :D :D :D) ili za umjetnost (citaj: nerealno visok iznos :lol:)...

:lol: je l mi to nudis nakve ilegalne supstance cim alkohol nije u pitanju? :lol: :D
Murat Sabanovic

#27 Re: Vaša cijena???!!!!

Post by Murat Sabanovic »

anais_nin wrote:
Murat Sabanovic wrote: djabe ako je zensko fotograf....pa eto anisa ako hoces da me uslikas ,samo javi...odmah se skidam
samo reci kad i gdje :D a hocu li smijeti izlagati slike igdje ili? :D
radi snjima sta hoces ,napravi plakatu i okaci je nasred mostara
neka mostarke vide dasu
anais_nin

#28 Re: Vaša cijena???!!!!

Post by anais_nin »

Murat Sabanovic wrote:
anais_nin wrote:
Murat Sabanovic wrote: djabe ako je zensko fotograf....pa eto anisa ako hoces da me uslikas ,samo javi...odmah se skidam
samo reci kad i gdje :D a hocu li smijeti izlagati slike igdje ili? :D
neka mostarke vide dasu
ma ja sam prije mislila odraditi negdje decentnu izlozbu C/B fotki :D
Kurt_Kombajn

Post by Kurt_Kombajn »

Da li bi mi neko mogao objasniti kakva je umjetnost u tome da se vide sise, guzovi, itd.? koji trud, osim sminkanja i stiskanja dugmeta na foto aparatu je potreban? kakvo nadahnuce, koja bozanska inspiracija stoji iza toga? i da li uopste postoji ijedan muskarac koji sliku golog zenska posmatra kao umjetnost, a ne iskljucivo kao predlozak za drkanje???...i da li zene stvarno, iskreno vjeruju da je umjetnost skinuti se gola??...
Murat Sabanovic

#30 Re: Vaša cijena???!!!!

anais_nin wrote:
Murat Sabanovic wrote:
anais_nin wrote: samo reci kad i gdje :D a hocu li smijeti izlagati slike igdje ili? :D
neka mostarke vide dasu
ma ja sam prije mislila odraditi negdje decentnu izlozbu C/B fotki :D
e pa vazi moja slika ce samo ukrasiti izlozbu...
mozda ti kao fotograf a ja kao model planetarne licnosti postanemo...
nikad se ne zna
rumenko

Post by rumenko »

Gospodin Kombajn je postavio par interesantnih pitanja...zamolio bih anais za ili nekog drugog experta za analizu i informisanje nas obicnih smrtnika...
edu

Post by edu »

Kurt_Kombajn wrote:Da li bi mi neko mogao objasniti kakva je umjetnost u tome da se vide sise, guzovi, itd.? koji trud, osim sminkanja i stiskanja dugmeta na foto aparatu je potreban? kakvo nadahnuce, koja bozanska inspiracija stoji iza toga? i da li uopste postoji ijedan muskarac koji sliku golog zenska posmatra kao umjetnost, a ne iskljucivo kao predlozak za drkanje???...i da li zene stvarno, iskreno vjeruju da je umjetnost skinuti se gola??...
umjetnost je zdrmati dobru trebu.. :D :D ..i zato se s ponosom mogu svrstati medju umjetnike.. :D :D :D
bpsang

Post by bpsang »

Sad kad vam ova aktuelna vlast privali PDV
ne samo da ce te se slikati nego ce te i goli i bosi hodati :D :D :D
micika

Post by micika »

edu wrote:
Kurt_Kombajn wrote:Da li bi mi neko mogao objasniti kakva je umjetnost u tome da se vide sise, guzovi, itd.? koji trud, osim sminkanja i stiskanja dugmeta na foto aparatu je potreban? kakvo nadahnuce, koja bozanska inspiracija stoji iza toga? i da li uopste postoji ijedan muskarac koji sliku golog zenska posmatra kao umjetnost, a ne iskljucivo kao predlozak za drkanje???...i da li zene stvarno, iskreno vjeruju da je umjetnost skinuti se gola??...
umjetnost je zdrmati dobru trebu.. :D :D ..i zato se s ponosom mogu svrstati medju umjetnike.. :D :D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gdj li su ta umjetnicka djela koja si ti zdrmao :lol: :lol: :lol: :D :D ajme oplakah :lol:
Qler

Post by Qler »

anais_nin wrote:
Qler wrote: golu, nagu, skinutu :D takvu da te vidim, a ponudit cu ti nesto konkretno, bit ces omamljena, a nije alkohol :D:D
znas onu temu o Oglasima??? :lol: :D e u toj rubricic garant ima neka koja bi jedva docekala da se skine za cenera :lol: :D ja ili djaba (iz jubavi naravno :D :D :D) ili za umjetnost (citaj: nerealno visok iznos :lol:)...

:lol: je l mi to nudis nakve ilegalne supstance cim alkohol nije u pitanju? :lol: :D
kad vidis pitat ces jel legalno :D:D:D

jooooj edu sto ti ga mici spusti :D:D:D:D:D oplakah :D:D:D
micika

Post by micika »

Qler wrote:
anais_nin wrote:

kad vidis pitat ces jel legalno :D:D:D

jooooj edu sto ti ga mici spusti :D:D:D:D:D oplakah :D:D:D
Ja sam mu barem spustila :lol: :lol: :lol: a tvoj se nikad i ne dize pa se nema sta ni spustit :lol: :lol: :lol: :D
anais_nin

Post by anais_nin »

po meni su u pitanju nijanse....sve moze biti uradjeno s ukusom, decentno, ili vulgarno, bezvezno, prostacki...izvini meni konture golog ljudskog tijela NISU asocijacija SAMO na sex...nekad nisu UOPSTE asocijacija na sex....e sad kako VECINA ljudi na planeti to posmatra je vec druga prica....

ista ova diskusija postoji i po pitanju pozorista i filma...ono skinuti se ili ne...istina je cesce se zene skidaju...ali nekad to skidanje ima smislu u kontekstu price....e to sto ce neki lik otici u pozoriste pa drkati na tu curu, to stvarno nije moj problem....

i zasto prozivas samo zene? zar se muskarci ne skidaju? i u cemu je razlika? u drustveno nametnom nacinu percipiranje datog skidanja??

npr.

meni je ovo umjetnost:

Image
anais_nin

Post by anais_nin »

i ovo je umjetnost...

Image
anais_nin

Post by anais_nin »

Qler wrote: kad vidis pitat ces jel legalno :D:D:D
moze li se to kako patentirat? :D da se business od toga napravi? :D
Drumer

Post by Drumer »

anais_nin wrote:
Drumer wrote: Ja bih se bez problema sliko za nekih milion dolara. Taman da se mogu penzionisat.. :D
dobro da znam ako ikad dobijem na lotu :D
Ma nije problem za tebe. :D
anais_nin

Post by anais_nin »

Drumer wrote:
anais_nin wrote:
Drumer wrote: Ja bih se bez problema sliko za nekih milion dolara. Taman da se mogu penzionisat.. :D
dobro da znam ako ikad dobijem na lotu :D
Ma nije problem za tebe. :D
:D :D :D :D znaci to je fiksna cijena za druge....a za mene posebno :D
Murat Sabanovic

anais_nin wrote:
meni je ovo umjetnost:

Image
auuuuu sto me ova slika pogodi

ovo je ljepota vidjeti i ona druga nije losa ali ova je uhhhhhhh
bug

Post by bug »

perke evo jos :D umjetnika k'o sto si :D ti :D:D
photo

Post by photo »

problem je stoi kod nas ljudi akt ne vide kao umjetnost, vec kao fotku ili sliku golog tijela. cure se boje da ce zavrsiti kao alisa sisic, ili se stide samih sebe, pa se boje pokazivati drugima. s druge strane, kada dodje ljeto, samo sto gole ne hodaju gradom. ogranicen nacin razmisljanja je glavni problem ljudi u bih.

na zapadu je akt priznat vid umjetnosti. uostalom, svaki student bilo koje akademije umjetnosti se uci da je ljudsko tijelo predmet umjetnosti i da ga se ne treba stiditi ni sakrivati.

ja placam 100 km zenskim modelima za dva sata fotografisanja aktova, pa ih je tako tesko naci.

sta ces, svaka bi da se je.. ali da joj ne udje....
MOSALJOZE

#45 Re: Vaša cijena???!!!!

Post by MOSALJOZE »

:meza1: :sabur: :komi:
seoBIH

#46 Re: Vaša cijena???!!!!

Post by seoBIH »

MOSALJOZE wrote::meza1: :sabur: :komi:
Fali postova odnosno klikova pa se dizu mrtve teme? :D
Anestezija

#47 Re: Vaša cijena???!!!!

Post by Anestezija »