jedna wrote:black wrote:tako i ja, nefuram shminku..pored razgovora i sms-a vishe mi i nesluzhijedna wrote: Inače, mobitele kupujem samo kad krepaju
nema mi veće grehote neg dat pare za mobitel. nikad nisam kupila neki skuplji od 200 KM-ova. i nema mi veće budalaštinje nego kad neko da 500-600, il hiljadarku za mobitel i onda mi vazi kako je kamera vaka-naka, tolko i tolko megapiksela, a za pola od tog iznosa može kupiti kamericu da glava boli. još kad taj neko nema ni mjesečne plate u tom iznosu - to mi je vrhunac snobizma i preseravanja.
Ali ne služi svakome mobitel za iste stvari, nekome ne treba za više od razgovora a nekome treba. Ja lično svaku funkciju koju mi mobitel ima sm iskoristio. Muško sam i ne nosim torbu da imam gdje staviti digitalni fotoaparat tako da hoću mobitel sa dobrom kamerom koji mi je uvijek uz mene kada god mi zatreba i zato radije neću ni kupovati digitalni fotoaparat, slike sa mobitela su mi ok, koristio sam ga za slikanje i kada sam putovao.
Koristim i wi-fi koji je super stvar, posebno kada si na putu, nađeš negdje free signal pošaljem mail, poruku preko bh mobile portala, javim se preko facebook-a, malo surfam itd, uštedim pare što bi potrošio da šaljem poruke da se javljam, da zovem i sl.
GPS sam koristio kada sam negdje išao autom i stvarno me je super služio, nije precizan kao pravi GPS za auto ali je podnošljivo, dovoljno da znam kuda trebam ići, gdje skrenuti itd.
Dakle, neko mobitel koristi za više od razgovora
I meni nikada nije žao dati pare za mobitel ako ima sve što meni treba, trenutni sam platio oko 600, više mi je grehota davati pare na odjeću i slične stvari.

Bas je bila cool u to vrijeme.