Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Byanka wrote:ama svako je iskren onoliko koliko misli da mu nece naskoditi, meni je vaznije da to budem prema sebi
a vezano za temu, ljudi ne ulaze samo u sexualne odnose van braka ili veze, ulaze i u emotivne, zato ja ne bi primitivizovala temu i svodila je na puku ***acinu. Suvise cesta pojava je da su ljudi nezadovoljni svojim vezama, pitanje je ko ce to sebi do kraja i priznati. A varanje je samo jedan o labirinata u koje upadamo zbog nezadovoljstva vezom.
ja se slazem s ovim, mislim da je varanje samo posljedica nekog nezadovoljstva. Iskreno, desilo mi se par puta da prevarim, ali se nisam vracala. Moja zelja za drugim je samo signal...
Mislim da nisu svi iskreni ili je ovo "mnogo posten" forum... Znam ljude koji redovno varaju, a ovamo "za rucicu" stalnu curu...
Hm mozda otvorim novu anketu " da li ostajete u vezi,iako vam je sex sa partnerom los"
etf_freak wrote:svi varaju, koji imaju priliku, osim kad volite partnera, ne znam samo zasto se ovdje svi pravite nevinasca..
Slazem se u potpunosti...na ovaj ili onaj nacin svi varaju...ali kada nekoga bas volis onda ti to i ne pada na pamet... ali je najgore poslije raskida kada pocnes misliti " E sto potrosih vrijeme, sto sam bio budala pa nisam:)... vecina tada pocinje varati