Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Pa ljudi prvo varaju sebe u vezama koje nisu ono sto bi trebale da budu. Onda varaju te pogresno odabrane partnere i na srecu jednog dana sve se to zavrsi.
Ne vjerujem u pricu da se moze prevariti " neko ", obicno varamo samo sami sebe.
Byanka wrote: cudno sto li sam znala reakcije
Mene bi veci blam bio da sam slagala i rekla da nisam
Postujem. Ja mislim da najmanje jedno 20-30 % ozenjenih/udatih imaju sexualne odnose van svoga braka. Hvala na odgovoru na moj prijedlog, i to postujem. Ja probam, pa gdje ubodem-ubodem.
Byanka wrote: cudno sto li sam znala reakcije
Mene bi veci blam bio da sam slagala i rekla da nisam
Postujem. Ja mislim da najmanje jedno 20-30 % ozenjenih/udatih imaju sexualne odnose van svoga braka. Hvala na odgovoru na moj prijedlog, i to postujem. Ja probam, pa gdje ubodem-ubodem.
ama svako je iskren onoliko koliko misli da mu nece naskoditi, meni je vaznije da to budem prema sebi
a vezano za temu, ljudi ne ulaze samo u sexualne odnose van braka ili veze, ulaze i u emotivne, zato ja ne bi primitivizovala temu i svodila je na puku ***acinu. Suvise cesta pojava je da su ljudi nezadovoljni svojim vezama, pitanje je ko ce to sebi do kraja i priznati. A varanje je samo jedan o labirinata u koje upadamo zbog nezadovoljstva vezom.