Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
taman, ona ga otjera u mp3 i on onda ima razlog da sve kaze njemu
Aha..... sta ima....bolan sto zena te moze ubijedit u suprotno to ti je MIRKL (sto bi švaba reko) .....
Hajde nebudimo ludi, sve dok on nevidi ona moze sta hoce....tako da... nista od toga i da mu ode on reci.....bolje je kad mu kaze a da ona nezna, da covjek moze provjerit i sam da se uvjeri
taman, ona ga otjera u mp3 i on onda ima razlog da sve kaze njemu
Aha..... sta ima....bolan sto zena te moze ubijedit u suprotno to ti je MIRKL (sto bi švaba reko) .....
Hajde nebudimo ludi, sve dok on nevidi ona moze sta hoce....tako da... nista od toga i da mu ode on reci.....bolje je kad mu kaze a da ona nezna, da covjek moze provjerit i sam da se uvjeri
ma sazvat oboje na kafu skupa i reci sve sto znas...onda se ispalit pa nek se ubjedjuju
oridjidji wrote:Posao moj drug sa jednom mi drugaricom. I podje u Teslić. I tako jednom dok sam se vraćao ulazeći u haustor spazim djevojku jednu ljubi se. Vratim se. Kad ona ljubi se sa jednim momkom iz komšiluka. Rekoh vidi male šta radi, vucara mi druga za nos. Uđem u haustor nazovem druga, pitam ga sta radi, imali kakvih žena, kaže ima, on već smunto jednu Teslićanku. Haj reko super. Nego moj Daka kad se vratiš vamo pričaču ti nešto kad se vratiš. I vratio se on, ja njemu slušaj mala te vara. Vidim on se zacrveni. Krivo mu. Mala mu se svidjela više nego što je trebala. Rekoh vara te sa jednim malim iz komšiluka. Nemoj sada da te jede ljubomora, nema potrebe za tim, ti fino oko budi sa njom i gledaj da je maksimalno iskoristiš, a poslje joj šut kartu daj... i tako je i bilo.
respect
nije vazno koliko te partner moze praviti budalom...vaznije je koliko se ti mozes praviti da si budala.
oridjidji wrote:Posao moj drug sa jednom mi drugaricom. I podje u Teslić. I tako jednom dok sam se vraćao ulazeći u haustor spazim djevojku jednu ljubi se. Vratim se. Kad ona ljubi se sa jednim momkom iz komšiluka. Rekoh vidi male šta radi, vucara mi druga za nos. Uđem u haustor nazovem druga, pitam ga sta radi, imali kakvih žena, kaže ima, on već smunto jednu Teslićanku. Haj reko super. Nego moj Daka kad se vratiš vamo pričaču ti nešto kad se vratiš. I vratio se on, ja njemu slušaj mala te vara. Vidim on se zacrveni. Krivo mu. Mala mu se svidjela više nego što je trebala. Rekoh vara te sa jednim malim iz komšiluka. Nemoj sada da te jede ljubomora, nema potrebe za tim, ti fino oko budi sa njom i gledaj da je maksimalno iskoristiš, a poslje joj šut kartu daj... i tako je i bilo.
respect
nije vazno koliko te partner moze praviti budalom...vaznije je koliko se ti mozes praviti da si budala.
pa otprilike to je tako ... al kad ona zagrize onda ti odes dajući joj do znanje da si sve vidio i znao puno prije i nikada joj nedaš prilike ni za kakve popravne
misaoni wrote:
Ne mijesaj se na nacin da sebe nesto tu uvlacis, ali se svakako potrudi da covjek sazna za tu njenu "dodatnu" vezu.
Mejlom, anonimno, mu skreni paznju pa nek sam sebi dokazuje kako hoce!
Ama, zasto da se ikako mijesa u tu njihovu zayebanciju, a covjeka zna samo ovlash?
Zna li kakva ce biti njegova reakcija, .... moze li je covjek nakon tog saznanja prebiti, osakatiti, ... mozda i zikkkk, .... Sta znas, ... mozda je kakva hablesina?
Treba li mu griznja savjesti ako joj nesto takvo ucini?
Ili jos gore moze te optuziti da si mu zavidan,da ti je cilj da mu preotmeš curu
misaoni wrote:
Ne mijesaj se na nacin da sebe nesto tu uvlacis, ali se svakako potrudi da covjek sazna za tu njenu "dodatnu" vezu.
Mejlom, anonimno, mu skreni paznju pa nek sam sebi dokazuje kako hoce!
Ama, zasto da se ikako mijesa u tu njihovu zayebanciju, a covjeka zna samo ovlash?
Zna li kakva ce biti njegova reakcija, .... moze li je covjek nakon tog saznanja prebiti, osakatiti, ... mozda i zikkkk, .... Sta znas, ... mozda je kakva hablesina?
Treba li mu griznja savjesti ako joj nesto takvo ucini?
Ili jos gore moze te optuziti da si mu zavidan,da ti je cilj da mu preotmeš curu
Chischo wrote:S njom sam onako kao prijatelj ali nista posebno, tu i tamo se zadesimo u istom drustvu, kad se vidimo na ulici stanemo, upitamo se. Momka joj znam samo cao za cao.
Dodatni razlog je sto sam bio u slicnoj situaciji kao taj njen momak i znam kako je to..., dakle muska solidarnost nista vise....
sto tebe to toliko tangira ako ti je ona poznanica a on-cao za cao
to tebe neka prevarila pa bi ti sad sve cure izdao?
zamisli, ti njemu kazes a on ti kaze "sta tebe boli qrac za to?" il kaze "znam, mi smo u otvorenoj vezi." sta bi ti, ispao idiot? neko je vec rekao, nikad ne znas sta se desava iza zatvorenih vrata.
Cim se spomene rijec solidarnost znam da je u pitanju neka teska ubleha. Nema bolan toga, ne u RL .
Tebi predlazem da nadjes neku zanimaciju u zivotu, neki hobi. Igraj lopte, otidji na kuglanje, pogledaj kakav dobar film, nadji bolan kakvu finu curicu... Vidim bas ti je dosadno.
Ako budes virkao po gradu ko koga vara imaces posla, moras zapisivati neces uspjeti sve zapamtiti.
Ja i dalje vjerujem da ti trazis nacin kako da dodjes do te cure, ovaj nacin je pogresan.
Last edited by logme on 12/09/2011 20:23, edited 1 time in total.
Ma na kvarnjaka odradis.kad ih sretnes skupa u gradu samo bacis udicu.pitas drugaricu jel ono bio Damir s tobom juce poznat mi lik pravo,pa nek se ona dalje pere
Saznao sam da moja poznanica vara svog momka za kojeg znam da je puno voli i da bi dao sve za nju. Oni su u vezi preko 5 godina. Vara ga sa starijim likom koji je ozenjen i koji ima i zenu i djecu. Kada sam to saznao ona mi je drasticno pala u ocima.
Osjecam potrebu zbog neke muske solidarnosti da njenom momku nekako anonimno dam do znanja o cemu se radi. Sta vi mislite o tome?
Ako nemaju djece ja o tome nebi razmisljao ni sekunde. Kao sto i od svojih drugara ocekujem dojavu..... Futu pred vrata i to je to.
Pa jednom davno sam najboljoj prijateljici pokazala dokaze da je hairlija vara.,.pored mene to znalo i ostalo drustvo,ja joj kazem...a ona meni: "Ti si meni zavidna hoš da mi ga otmeš"
Reko fala draga takav mi hajvan ne treba...od tad me zabole ko skim i sta radi
Ako ja još pamtim značenje pojma kontradikcija, ovo bi valjda bilo to....on smunt'o Teslićanku (bezbeli je zato i otiš'o tamo), a mala ne smije radit ništa u haustoru Kakvo je ovo licemjerje....muško-šovinističko, haustorsko-mahalsko?
Ako ja još pamtim značenje pojma kontradikcija, ovo bi valjda bilo to....on smunt'o Teslićanku (bezbeli je zato i otiš'o tamo), a mala ne smije radit ništa u haustoru Kakvo je ovo licemjerje....muško-šovinističko, haustorsko-mahalsko?
Nije to kontradiktornost, to je samo realnost te situacije... I moj drug i ovaj s kime je njega varala, bile su samo osobe s kojima je varala momka s kojim je vodila višemjesečnu vezu. Njoj sam odavno odao počast jer joj nije bio prvi put da magarči svoje momke i to više njih u isto vrijeme. Poslje nekog vremena, upoznao sam se sa njom i postali smo raja.
Po čemu je ovo licemjerluk? Osobe o kojima tako prosuđuješ trebaš prvo upoznati...
Saznao sam da moja poznanica vara svog momka za kojeg znam da je puno voli i da bi dao sve za nju. Oni su u vezi preko 5 godina. Vara ga sa starijim likom koji je ozenjen i koji ima i zenu i djecu. Kada sam to saznao ona mi je drasticno pala u ocima.
Osjecam potrebu zbog neke muske solidarnosti da njenom momku nekako anonimno dam do znanja o cemu se radi. Sta vi mislite o tome?
jedan moj poznanik je svom jako, jako dobrom prijatelju rekao da ga cura vara. imao je i dokaze i svjedoke...
on i prijatelj vise ne pricaju, a cujem da se ono dvoje naredne godine vjencavaju.
Pustopoljino, znas bona onu "kome je sudjeno da ga hebu, same mu gace padnu kad dodje cas".
@Chischo, jesi li mu ti najbolji prijatelj/brat/rodjak/neko bitan?
Nisi, e pa ne trpaj nos gdje mu nije mjesto da ti ne zasmrdi.
Pusti covjeka, sam pao, sam se ubio.