Varanje momka, muska solidarnost??

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

kritichar

#26 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by kritichar »

bolje se ne mijesat, bolje ti nju kokni sa snajperom
Gospoda Ministarka

#27 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by Gospoda Ministarka »

dječak sa šibicama wrote:kad sam vec u fazonu, i ako niste gledali :D

fejk?
:lol: :lol:
Ja sam gledala epizodu sa mrtvozornikom, kad je u aferi s bakom, mamom i unukom, i kad se otkrije pocnu jedna drugu vrijedati. :lol: :lol:
Deal

#28 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by Deal »

Chischo wrote:Situacija je slijedeca.

Saznao sam da moja poznanica vara svog momka za kojeg znam da je puno voli i da bi dao sve za nju. Oni su u vezi preko 5 godina. Vara ga sa starijim likom koji je ozenjen i koji ima i zenu i djecu. Kada sam to saznao ona mi je drasticno pala u ocima.

Osjecam potrebu zbog neke muske solidarnosti da njenom momku nekako anonimno dam do znanja o cemu se radi. Sta vi mislite o tome?
Jarane jesil ti siguran da nisi gledao film "The Dilemma" pa nama ovdje suplju prosipas :D
duminjo

#29 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by duminjo »

ucjenjuj poznanicu nek i tebi da.. svi mirni :mrgreen:
Cecilija

#30 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by Cecilija »

Saznao sam da moja poznanica vara svog momka za kojeg znam da je puno voli i da bi dao sve za nju. Oni su u vezi preko 5 godina. Vara ga sa starijim likom koji je ozenjen i koji ima i zenu i djecu. Kada sam to saznao ona mi je drasticno pala u ocima.

Osjecam potrebu zbog neke muske solidarnosti da njenom momku nekako anonimno dam do znanja o cemu se radi. Sta vi mislite o tome?
Pogrešno ste skontali. Ona mu je poznanica (drugim riječima niko i ništa) a on sad osjeća obavezu da kaže njenom momku zbog muške solidarnosti !!!

Meni burazeru čitava ova tvoja priča miriše na zlobno mahalanje s tim da sad nije u pitanju ženska mahaluša nego muška. Je li ona tebi rod (sestra, rodica, tetka) pa da osjećaš dužnost da je opomeneš? Je li ti dobra prijateljica? Je li ti on dobar prijatelj?

Na sva tri pitanja negativan odgovor. Hajde se ti zapitaj, ali ono iskreno, kakav ti je zapravo motiv? Ne moraš nam ni javiti do kakvog si odgovora došao.
CiCk0

#31 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by CiCk0 »

Cecilija wrote:

Pogrešno ste skontali. Ona mu je poznanica (drugim riječima niko i ništa) a on sad osjeća obavezu da kaže njenom momku zbog muške solidarnosti !!!

Meni burazeru čitava ova tvoja priča miriše na zlobno mahalanje s tim da sad nije u pitanju ženska mahaluša nego muška. Je li ona tebi rod (sestra, rodica, tetka) pa da osjećaš dužnost da je opomeneš? Je li ti dobra prijateljica? Je li ti on dobar prijatelj?

Na sva tri pitanja negativan odgovor. Hajde se ti zapitaj, ali ono iskreno, kakav ti je zapravo motiv? Ne moraš nam ni javiti do kakvog si odgovora došao.
Kratko i jasno.....potpisano
jedna tamo

#32 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by jedna tamo »

Deal wrote:
gledala sam ovo u cinema, jao muke nikad mu reći i na kraju najbolje se ne miješati u tuđe živote
ladyada

#33 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by ladyada »

neznam hoce li ti on povjerovat .........
male_okice

#34 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by male_okice »

iako ne kontam sta se to tebe uopste tice sta doticna radi ako je samo poznanica...ali u svakom slucaju ti ces ovdje deblji kraj izvuci i ako kazes i ako ne kazes...jer u prvom slucaju ti ces biti okrivljen za kraj te veze kao njuskalo koje zabada nos gdje mu nije mjesto...a u drugom slucaju ces biti okrivljen jer si znao a nisi rekao-ukoliko se uopste tvoje ime spomene tad imajuci u vidu da ste samo poznanici.
Chischo

#35 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by Chischo »

S njom sam onako kao prijatelj ali nista posebno, tu i tamo se zadesimo u istom drustvu, kad se vidimo na ulici stanemo, upitamo se. Momka joj znam samo cao za cao.
Jednostavno osjecam potrebu da kazem momku jer se osjecam lose kad ih vidim kako se vode za rukice a ona rospija najveca. Najvjerovatnije da ipak necu nista uraditi. Dodatni razlog je sto sam bio u slicnoj situaciji kao taj njen momak i znam kako je to..., dakle muska solidarnost nista vise....
Niko ne zna da ja znam da ga vara...
pemanapemani

#36 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by pemanapemani »

Uvijek bih htio znati ako me djevojka vara, pa makar mi to rekla osoba koju uopće ne poznajem...
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#37 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by A1fa »

Ma jok se miješati, još će ga ona ubijediti da si joj i ti pice tražio pa se sad tako svetiš ;)

Pusti ljude, veći je problem taj oženjeni sa dvoje djece koji rastura sebi porodicu zbog obične ofajle! :roll:

Nego naumpade mi jedan vic na tu temu solidarnosti (koji ustvari i nije vic).

Situacija I
Djevojka rekla momku da će večeras malo do jedne svoje drugarice.
Ujutru momak nazove njenih 10 najboljih drugarica, svih deset kaže isto-da mu djevojka nije bila kod njih.

Situacija II
Momak kaže djevojci da večeras ide malo do svog druga
Ujutru djevojka nazove njegovih 10 najboljih prijatelja, 7 joj potvrdi da joj je momak bio sa njima, 3 joj kažu da je još uvijek tu :D
Zelena Carapa

#38 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by Zelena Carapa »

iz iskustva "prevarene" :-) kazem da mi je malo bilo krivo (mada sam razumjela zasto) sto su neki poznanici znali a sutili. Znaci, u tom svom buckurisu emocija koji osjecamo kad dodje do raspada braka zbog preljuba - meni preovladao osjecaj tuge sto su gradom setali ljudi koji su svo vrijeme znali a sutili.

Nekako se osjecas izdano na vise frontova.

Mada, s ovom pamecu i ja bih sutila :)
shin

#39 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by shin »

Ja da prevarim i ja bih sutio.

O SHI
Djecak_sa

#40 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by Djecak_sa »

Svako ima pravo da zivi zivot kako god zeli sve dok to ne smeta i ne vrijedja mene, a ako neko nekog vara(provodi lijepe trenutke sa nekim drugim), zasto bi to meni smetalo i sta se ja imam petljati u neciji zivot, kao sto ne bi volio da se neko petlja u moj. Odnos izmedju dva partnera je njihova stvar i sve se svodi na njih dvoje, kako lijepi trenutci, tako i oni manje lijepi....e sad jedino ako se radi o nekom swingerskom paru pa je diretkno upetljan neko treci, cetvrti, peti itd :)
A1fa
Grijem se na: Lsdydon
Horoskop: **Nepoznato**

#41 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by A1fa »

pemanapemani wrote:Uvijek bih htio znati ako me djevojka vara, pa makar mi to rekla osoba koju uopće ne poznajem...
Samo se onda malo potrudi, u danasnjem svijetu telekomunikacija se vise nista ne moze (dugorocno kriti). Ima video poziv, pa ako sumnjas u djevojku/zenu, nazoves je jer si se zazelio njene ljepote, ima opcija na bh telekomu ,,pronadji me'', a o starom dobrom uhodjenju da ne pricam :D
Ma.Le.Na

#42 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by Ma.Le.Na »

jasta pronadji me :lol: 8-) kako da ne :D
opcija je mrak 8-)
bukvalno :lol:
1906

#43 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by 1906 »

Chischo wrote:S njom sam onako kao prijatelj ali nista posebno, tu i tamo se zadesimo u istom drustvu, kad se vidimo na ulici stanemo, upitamo se. Momka joj znam samo cao za cao.
Jednostavno osjecam potrebu da kazem momku jer se osjecam lose kad ih vidim kako se vode za rukice a ona rospija najveca. Najvjerovatnije da ipak necu nista uraditi. Dodatni razlog je sto sam bio u slicnoj situaciji kao taj njen momak i znam kako je to..., dakle muska solidarnost nista vise....

znaci, ti si ustvari problem :D
Djecak_sa

#44 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by Djecak_sa »

A interesantno je sve to vezano za sex za jednu noc, prevaru i sl....koju god djevojku da sam pitao da li je imala neku avanturu za jednu noc, svaka je odgovorila ma neeee, nisam ja taj tip, ja to ne volim i sl. Onda sam sebi postavim pitanje pa s kim sam ja to imao avanture, s kim moji drugovi, sa nekim malim zelenim djevojcicama, a onda skontam pa normalno da niko nikad sa zenske strane(cast izuecima) nece spomenuti te flertove, trenutke strasti....nezamisliva je situacija da prodjes ulicom i cura koja sjedi sa deckom kaze, hej vidi njega, ah od kada ga nisam vidjela, a decko pita: a ko je on, ma niss specijalno, imali smo sex za jednu noc, ali mi je drago sto sam ga vidjela :)
logme

#45 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by logme »

Cini mi se da bi i ti volio tu malo djidji-midji. Sve mi govori da neces uskoro doci na red. :D
U svakom slucaju moj savjet je da gledas svoja posla
Last edited by logme on 12/09/2011 15:53, edited 1 time in total.
Mrska

#46 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by Mrska »

ne se mjesati !!!!! :run: :run:
Korisnicko ime

#47 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by Korisnicko ime »

Djecak_sa wrote:....nezamisliva je situacija da prodjes ulicom i cura koja sjedi sa deckom kaze, hej vidi njega, ah od kada ga nisam vidjela, a decko pita: a ko je on, ma niss specijalno, imali smo sex za jednu noc, ali mi je drago sto sam ga vidjela :)
U 21. vijeku i sa sve vecim uticajem Zapada ni danasnji muskarci vise nisu isti...sad prica ide ovako:

Sjede dvojica u kafani i jedan kaze:"Vidis li onu plavku, jelde dobra, ha?"
Drugi: "Uh, dobra pravo!"
Prvi: "Divi joj fonasi, divi joj nona?"
Drugi: "Dobre...dobre!"
Prvi: "E, jebo sam joj brata!" :D :D :D :D
Korisnicko ime

#48 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by Korisnicko ime »

Chischo wrote:S njom sam onako kao prijatelj ali nista posebno, tu i tamo se zadesimo u istom drustvu, kad se vidimo na ulici stanemo, upitamo se. Momka joj znam samo cao za cao.
Mislis?
Users browsing this forum: Djecak_sa, Hiran, Kaćunak, kockica_kockica, Korisnicko ime, lavic, Magarece_godine, MSNbot Media, Penelopy, Sarcom, theTruePath and 78 guests
On topic...poslusaj ovu zonnu. Ili suti ili reci samo njoj da znas...

Kazes da njega znas samo "zdravo za zdravo"...da neces mozda sljedeci put kad ga sretnes na ulici reci "Cao, djevojka ti se svalera s jednim ozenjenim" i produziti dalje?
astralsys

#49 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by astralsys »

duminjo wrote:ucjenjuj poznanicu nek i tebi da.. svi mirni :mrgreen:
I ja sam mu to htio predloziti... :) zajebajem se. ja bih licno volio znati... mada prije ili poslije ce i taj lik skontati.. jbg mojne se mjesati. manje ce te glava boliti :)
astralsys

#50 Re: Varanje momka, muska solidarnost??

Post by astralsys »

znam ja jednog lika sto se svalera sa jednom zenom decenijama. on je ozenjen i ima djecu. i ona je udata i ima djecu. svalerisu se tako citav zivot. svi znaju :) samo oni koji bi trebali izgleda da ne znaju :)
Post Reply