Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
uh uh ovo od početka miriše na perverzno ..samo očekujem da se čika džin u slijedećoj epizodi pojavi sa tonic-om u ruci ...kakva trojka ...pa ljudi jeli to moguće
misliš prijatelju???
ma ne sekira mene ona, ta ćeš, taka joj nafaka, nego ovo -Često sam primorana da ga zadovoljavam i na najizopačenije načine, a on koristi skoro sve izbočine svoga tijela za seks sa mnom!.
šta druže ako je džin bi, kukala mi majka...zato ja pitam jel zarazno, da joj ne prilazim?
Zamisli javno objaviti da te džin čereči svaku noć, da mu ga puši okom, da mu puši i pjeva, to može samo u ovo moderno fejsbukovsko tehnološko, karleuša diva doba sa puno lajkova i taggova. Još sve to dok spava pored muža. Njoj ne treba pomoć nego dobre batine.
radostan dan wrote:misliš prijatelju???
ma ne sekira mene ona, ta ćeš, taka joj nafaka, nego ovo -Često sam primorana da ga zadovoljavam i na najizopačenije načine, a on koristi skoro sve izbočine svoga tijela za seks sa mnom!.
šta druže ako je džin bi, kukala mi majka...zato ja pitam jel zarazno, da joj ne prilazim?
A možda je nastrana džinica pa zato laktovima udara?
Samo se ti drzi svoje strane kreveta i rahat si, kao i do sad...ili predji u dnevnu, a na nocnom ostavi cigare i pepeljaru, garantovano si siguran.
Samo se ti drzi svoje strane kreveta i rahat si, kao i do sad...ili predji u dnevnu, a na nocnom ostavi cigare i pepeljaru, garantovano si siguran.
i papirić i olovku, da šta odigra...
velim, kad već ubada nek ubada, jebaji ga.