VALENTINOVO
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
mamica papucarka
samo da ti kazem da sam dobial poklon. Parfem Naomi Campbell i gel za tusiranjedacina_curica wrote:ma ja sam davno prestala trubiti, kontam nema fajde..........sad odem i sama sebi kupim nesto i kazem mu da mi je to od njega....
......pa ja.......
Uso covjek u kucu, a ja zavirujem. Vidim da u rukama samo drzi carape za djecu
-
shin
mamica 31 wrote:samo da ti kazem da sam dobial poklon. Parfem Naomi Campbell i gel za tusiranjedacina_curica wrote:ma ja sam davno prestala trubiti, kontam nema fajde..........sad odem i sama sebi kupim nesto i kazem mu da mi je to od njega....
......pa ja.......
![]()
![]()
![]()
![]()
Uso covjek u kucu, a ja zavirujem. Vidim da u rukama samo drzi carape za djecuKad izvadi ispod jakne kutiju za mene:) Rastopila sam se
Orginalnije bi bilo da je kupio teglu kikiriki putera
-
mamica papucarka
to je i on rekao kada sam ga upitala je li parfem sa Bijele listeshin wrote:mamica 31 wrote:samo da ti kazem da sam dobial poklon. Parfem Naomi Campbell i gel za tusiranjedacina_curica wrote:ma ja sam davno prestala trubiti, kontam nema fajde..........sad odem i sama sebi kupim nesto i kazem mu da mi je to od njega....
......pa ja.......
![]()
![]()
![]()
![]()
Uso covjek u kucu, a ja zavirujem. Vidim da u rukama samo drzi carape za djecuKad izvadi ispod jakne kutiju za mene:) Rastopila sam se
Orginalnije bi bilo da je kupio teglu kikiriki puteraSalim se, poklonu se ne gleda u zube.
- dacina_curica
Aaaaaaaa.....e bas je fin...mamica 31 wrote:samo da ti kazem da sam dobial poklon. Parfem Naomi Campbell i gel za tusiranjedacina_curica wrote:ma ja sam davno prestala trubiti, kontam nema fajde..........sad odem i sama sebi kupim nesto i kazem mu da mi je to od njega....
......pa ja.......
![]()
![]()
![]()
![]()
- dacina_curica
techi, sta si ti svojoj hanumi kupio???tech10 wrote:prozirna spavacica sa onim cipkicama ili parhetna?
-
mamica papucarka
dovoljno nam je samo maloprleitihi wrote:Kako se vi jeftino rastopite![]()
, da ne kažem džaba
.
-
prleitihi
Super mi je ovo - parfem ili ružumamica 31 wrote:dovoljno nam je samo maloprleitihi wrote:Kako se vi jeftino rastopite![]()
, da ne kažem džaba
.
meni je draze kada mi pokloni parfem ili ruzu, nego mobitel i ostala sranja koja kostaju mnogo vise.
![]()
Druge je moguće lagati - sebe ne!
- dacina_curica
prleitihi wrote: Super mi je ovo - parfem ili ružu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Druge je moguće lagati - sebe ne!
-
zmijaIzmaj
ma meni svaki dan pravi kolace
danas je potrebno nesto u vidu nakita

- dacina_curica
ma tek je jutro kod mene.......ja sam sebi odvalila komad kolaca i na posao, a za slag cemo se bogme dogovoriti kasnije....tech10 wrote:Sta ste radili sa shlagom?
- dacina_curica
eto ovaj moj bogme nikad ne pravi nista, ponekad se eto sjeti sudje da opere......ali danas eto bi nesto plaho fin.....zmijaIzmaj wrote:ma meni svaki dan pravi kolace![]()
danas je potrebno nesto u vidu nakita
![]()