kod tebe to bas tuznonikita wrote:
A ovde se nagledas more malaksalih karanfila...izmamljenih obavezom
mozda da promijenis
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
horns, sta si se nalozio koji K?horns&drums wrote: Dakle, nemojte slaviti St. Valentine, koji ce vam kurac praznik koji propagira ljubav i sve ono sto nas razlikuje od zivotinja. To je vlaski praznik i kao takav je neprihvatljiv u ovo "moderno" vrijeme. Nemojte nista slaviti u stvari, bavite se i dalje tudjim manama i problemima, brinite se o tome da komsiji odapne krava sto prije i sta je rekao Zlatko Lagumdzija na nekoj sjednici. Sretan povratak u neandertal![]()
Ako se ne varam, sviraju u Slozi opetIda1 wrote:Imam pitanjce.
Znam da Negativ svira veceras, povodom Valentinova, al ne znam gdje?
Nek me neko prosvijetli pls...
Dobro, nemojte biti dobri jedni prema drugima, blablabla...Najbolje da nema odredjen dan za to, a Bog dragi vidi da vam je to vecini potrebno. Bitno je da se stalno pise da se ne zaboravi rat i ko je kriv i da su srbi cetnici i muslimani balije, a to da volimo jedni druge i da ne zaboravimo ko smo, to ne treba. Mislim, nemojte ni rodjendane slaviti, pa ionako znamo da smo zivi i godinu stariji (o zrelosti ni rijecisamo mi je bezze sto se sada ponavlja ista prica kao i za bajram i bozic....ono BUDITE DOBRI JEDNI PREMA DRUGIMA, VOLITE SE BLABLABLABVLABLABLABLA....
Ko ti ba o tome govori? Citaj malo sta pise. Govorim o obiljezavanju i o jednom lijepom prazniku koji se negira iz raznoraznih razloga, od vjerskih kao onaj papak u Oslobodjenju do nemastovitosti i lijenosti da se zivot malo ljepse oboji.Sretan vam dan Zaljubljenih Danas se lijepo izljubite, a sutra ne morate, jer samo je DANAS Dan zaljubljenih
Ma nisu svi obaveza Nkita. Pa nagledas se i u Riu opustenih sisa i smezuranih tijela pred smrt. Al' plesu svi jebo te kralj, i sto su siromasniji vise uzivaju, vise prkose masini.Ne onaj u Riu je dobar, nagledas se zgodnih zena
A ovde se nagledas more malaksalih karanfila...izmamljenih obavezom
okani se ćoravog posla Horns zar ne vidiš da suptilnim propagandnim metodama (nešto kao kad se nije trebalo slaviti Novu godinu zbog cunamija, ili kad je dan žalosti trebao biti 07.01.) protura svoje političke - vjerske programehorns&drums wrote:Ko ti ba o tome govori? Citaj malo sta pise. Govorim o obiljezavanju i o jednom lijepom prazniku koji se negira iz raznoraznih razloga, od vjerskih kao onaj papak u Oslobodjenju do nemastovitosti i lijenosti da se zivot malo ljepse oboji.Sretan vam dan Zaljubljenih Danas se lijepo izljubite, a sutra ne morate, jer samo je DANAS Dan zaljubljenih
pa nije bilo bas tako. sugerisalo se da se, u znak solidarnosti sa nastradalima, 'opste veselje' drzi na nekoj mjeri. a ta 'propaganda'komi wrote:zar ne vidiš da suptilnim propagandnim metodama (nešto kao kad se nije trebalo slaviti Novu godinu zbog cunamija, ili kad je dan žalosti trebao biti 07.01.) protura svoje političke - vjerske programe

Da je Valentinovo Dan zaljubljenihkomi wrote:reci brate otvoreno: Ja sam musliman i ne slavim kršćanske blagdane
a ne tamo prosipati demagogiju
ja sam musliman i oduvijek sam slavila apsolutno sve sto je dalo iole razloga za slavljekomi wrote:reci brate otvoreno: Ja sam musliman i ne slavim kršćanske blagdane
tko si pa sad tialek wrote:ja sam musliman i oduvijek sam slavila apsolutno sve sto je dalo iole razloga za slavljekomi wrote:reci brate otvoreno: Ja sam musliman i ne slavim kršćanske blagdanenemam problem sa praznicima, slavljima, kojekakvim obiljezavanjima odredjenih datuma. imam problem da shvatim ljude koji prejudiciraju kao ti i koji svaku pricu pocnu i zavrse sa osudama masa (po vjerskoj osnovi)
Lace wrote:joj polemike..koja je svrha ovoga...nek slavi onaj koji to zeli...u biti ovdje je nekoliko zaljubljenih pa svima to zele pokazati a ostali koji bas i nemaju srece u ljubavi nipodastavaju jer zapravo danas mrze valentinovo a slijedece godine ko zna...de ljudi live and let live...pustite euforicne da danas vriste glasno volim te...i da dobiju/kupe pokloncice...ostali nemate sta da trazite na temi
.... Nije bit u naglasavanju nego u obiljezavanju.mIRCerka wrote:
nerviraju me praznici zato sto se tada naglasava da se mora biti fin prema drugome ....
ok, zakopajmo ratne sjekirehorns&drums wrote:Nije bit u naglasavanju nego u obiljezavanju.mIRCerka wrote:
nerviraju me praznici zato sto se tada naglasava da se mora biti fin prema drugome ....
Hehehe, ja veceras izlazim s jaranicom i poklonicu joj disk sa nasilnim muzickim sadrzajem:D .
moja rođakinja se zove Valentina jer je rođena na današnji dan tojest 14.02Saian wrote:zamisli rike da se zovesh Valentin ili Valentina