Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
tempora wrote:Sa respektivnih 67 kg ne mogu doprinijeti temi. Osim da vas naruzim, sto i za nas ne uhranjene ne ponudite neki savjet !
tempora, jos je vas dvoje, ako se ne varam, podijeli sa dva, stvarno ste neuhranjeni
Ma Bijafra!
No salu na stranu, znam ih koji cio zivot muku muce sa djetama ( doduse, mozda i nepravilnim jel?) ali im se i " casa vode" primi. Ima nesto i do metabolizma mozda?
Gledajuci na moj neuhranjeni slucaj sve zene u porodici su visoke i "vitke" ( ja sam izuzetak,sirine 10 cm) pa mi sest obroka i kilogrami poguzijskih djakonija ne mogu pomoci da obucem broj veci od 38.
I sad,mogu se ja na glavu nasadi, no ne ide.
E sta cemo sa nama?
tempora wrote:Sa respektivnih 67 kg ne mogu doprinijeti temi. Osim da vas naruzim, sto i za nas ne uhranjene ne ponudite neki savjet !
tempora, jos je vas dvoje, ako se ne varam, podijeli sa dva, stvarno ste neuhranjeni
Ma Bijafra!
No salu na stranu, znam ih koji cio zivot muku muce sa djetama ( doduse, mozda i nepravilnim jel?) ali im se i " casa vode" primi. Ima nesto i do metabolizma mozda?
Gledajuci na moj neuhranjeni slucaj sve zene u porodici su visoke i "vitke" ( ja sam izuzetak,sirine 10 cm) pa mi sest obroka i kilogrami poguzijskih djakonija ne mogu pomoci da obucem broj veci od 38.
I sad,mogu se ja na glavu nasadi, no ne ide.
E sta cemo sa nama?
moze eurokrem ali posebno
spoj marmelade i ovog slatkog vrhnja :P s bademima je kao udar groma
tu bi eurokrem igrao ulogu gromobrana a to kvari cijelu voznju
CiCiban wrote: moze eurokrem ali posebno
spoj marmelade i ovog slatkog vrhnja :P s bademima je kao udar groma
tu bi eurokrem igrao ulogu gromobrana a to kvari cijelu voznju
ma CiCi bitna je voznja a mozda je za tebe taj spoj bombastican dok je za mene eurokrem:P a za bademe da ne govorim