Vaginalni orgazam

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
pinkzelena

Post by pinkzelena »

bosmen wrote:Ne,
nego
MOj dom,moj dom ,nosim ga us rcu svoooooom
(Banovici)
Moj grad,moj klub Banovici :D
PeRSaFromDaMaHaLa

Post by PeRSaFromDaMaHaLa »

dinchy84 wrote:U slijedecoj epizodi:

PeRSaFromDaMaHaLa jos uvijek ne moze da se odluci kojem identitetu pripada.Priznaje da je za sve to krivo tesko djetinjstvo.
Bosmen svim silama zeli od nje izvuci sto vise moze.
Pinkizekena pokusava da izvede Persu na pravi put, ali problemi sve vise uzimaju maha.

Pojavljuje se i novi lik Bufu.Ko je ta misteriozna osoba i da li ce njeno prisustvo dovesti do novih zapleta u nasoj seriji?

Ostanite s nama i pratite i slijedecu epizodu "Izvuci se ne mogu"

:D

Persa dobra zna who she is :D A Bosmen je zagorio :D Pinkzelena nek se brine za zvoje dupe :D nek i opere to dupe :D i obrise sline :D A BuFu je u Banovicima :D A ti dinchy mlada si you'll learn :D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

PeRSaFromDaMaHaLa wrote:
dinchy84 wrote:U slijedecoj epizodi:

PeRSaFromDaMaHaLa jos uvijek ne moze da se odluci kojem identitetu pripada.Priznaje da je za sve to krivo tesko djetinjstvo.
Bosmen svim silama zeli od nje izvuci sto vise moze.
Pinkizekena pokusava da izvede Persu na pravi put, ali problemi sve vise uzimaju maha.

Pojavljuje se i novi lik Bufu.Ko je ta misteriozna osoba i da li ce njeno prisustvo dovesti do novih zapleta u nasoj seriji?

Ostanite s nama i pratite i slijedecu epizodu "Izvuci se ne mogu"

:D

Persa dobra zna who she is :D A Bosmen je zagorio :D Pinkzelena nek se brine za zvoje dupe :D nek i opere to dupe :D i obrise sline :D A BuFu je u Banovicima :D A ti dinchy mlada si you'll learn :D

Bosmene dragi,sta nam nagovori.. :D
Tesssa

Post by Tesssa »

:lol: :lol: :lol: :lol:
pinkzelena

Post by pinkzelena »

od persinog pusenja vibratora..dokle dodjosmo :lol:
PeRSaFromDaMaHaLa

bosmen wrote:Haj ti ziva bila bufu (od rijeci bufalo sto na americkom jeziku znaci prelijepa)
malo odmori i pokusaj osmislit kakav dobar nick sebi pa u nove pobjede.
Ali nemoj se ubuduce drzat one stare poslovice Lakse ti je metar u guzicu nego cenat u glavu :D

BuFu- By us, F*ck U :D To sta znaci BuFu :D Nisi gledao film? Neznam kako se zove. Ako se sjetim, javim ti :D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

PeRSaFromDaMaHaLa wrote:
bosmen wrote:Haj ti ziva bila bufu (od rijeci bufalo sto na americkom jeziku znaci prelijepa)
malo odmori i pokusaj osmislit kakav dobar nick sebi pa u nove pobjede.
Ali nemoj se ubuduce drzat one stare poslovice Lakse ti je metar u guzicu nego cenat u glavu :D

BuFu- By us, F*ck U :D To sta znaci BuFu :D Nisi gledao film? Neznam kako se zove. Ako se sjetim, javim ti :D

Ovdje treba raditi egzorcizam :-)
Incub

Post by Incub »

Hajde mi kazite gdje skrenusmo sa teme,dosadilo mi listati unazad....sta bi sta bi :lol: :lol:
lady midnight

Post by lady midnight »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aaaaaaaaaaa majko draga, kakva je ovo shizofrenija :lol: :lol: :lol:
pa ova sa ovim VeLiKim SloVimA bi napunila cijeli jedan sanatorij srednje kategorije :lol: :lol: :lol:
PeRSaFromDaMaHaLa

pinkzelena wrote:od persinog pusenja vibratora..dokle dodjosmo :lol:

Ne pusim vibrator :D Nadji mi jednog muskarca da ne voli da mu se popusi :D Druzila sam se dosta sa muskarcima , I znam dosta toga o cemu pricaju, tj. sta vole :D Ja sam to rekla jer znam da ima zenski sto nece to da rade a pricaju o lizanju, nigdje veze, ako hoces da tebi lize onda i ti trebas da pusis :D Uzivaj, i zavoli to, jer je to nesto dobro :D Bolje za tebe :D i za njega :D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

Incub wrote:Hajde mi kazite gdje skrenusmo sa teme,dosadilo mi listati unazad....sta bi sta bi :lol: :lol:

Na cetvrtoj strani je poceo zaplet,kad se provalilo da su Bufu,MadamPiano i persafromdamahala ista osoba.
:lol: predlazem da krenes od tog dijela.. brzo ces uletiti u fazon
pinkzelena

Post by pinkzelena »

PeRSaFromDaMaHaLa wrote:

Ne pusim vibrator :D Nadji mi jednog muskarca da ne voli da mu se popusi :D Druzila sam se dosta sa muskarcima , I znam dosta toga o cemu pricaju, tj. sta vole :D Ja sam to rekla jer znam da ima zenski sto nece to da rade a pricaju o lizanju, nigdje veze, ako hoces da tebi lize onda i ti trebas da pusis :D Uzivaj, i zavoli to, jer je to nesto dobro :D Bolje za tebe :D i za njega :D

Ima djevojaka koje imaju frajere,jesi cula za to? :D
PeRSaFromDaMaHaLa

pinkzelena wrote:
PeRSaFromDaMaHaLa wrote:

:? To oni ne vole da im se pop*si? :? :D
pinkzelena

Post by pinkzelena »

PeRSaFromDaMaHaLa wrote:
pinkzelena wrote:
PeRSaFromDaMaHaLa wrote:

:? To oni ne vole da im se pop*si? :? :D
Ma ne,nego to ja tebi da znas da postoji i ta opcija..da te ne iskoristava kako ko pozeli.
Rekla bih ti koji bi ti nick najbolje odgovarao,al ima ovdje i pristojnog svijeta. :zzzz:
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

Post by ladyblue18 »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: rofl :lol: :lol: :lol: :lol:
ne mogu vjerovat :shock: :lol: :lol: :lol: aj svaka vam cast ismijala sam se ko nikad :D
Iako sam pretpostavljala da je ista osoba vidi se po stilu pisanja postova...samo Bufu i ove dvije mahniture su ovoliko opterecene muskom fizionomijom :D :lol: :lol:
oj mati draga :lol: :lol: :lol:
pinkzelena ne daj se :D :kiss: :thumbup: :D
ladyblue18

Post by ladyblue18 »

bosmen wrote:
lady midnight wrote::lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

aaaaaaaaaaa majko draga, kakva je ovo shizofrenija :lol: :lol: :lol:
pa ova sa ovim VeLiKim SloVimA bi napunila cijeli jedan sanatorij srednje kategorije :lol: :lol: :lol:
Mene ona podsjeca na PiJaNu_KoKu_21 sa derneka
i ona pise ovakvim slovima
bufu da ti nisi stvarno ona? :D
Ne bi me iznenadilo :D :D
eeeee fakat :shock: :D i ona vako laje i pise *** kad je nesto iole prosto :lol: :lol: :lol: :lol:
PeRSaFromDaMaHaLa

pinkzelena wrote:Ma ne,nego to ja tebi da znas da postoji i ta opcija..da te ne iskoristava kako ko pozeli.
Rekla bih ti koji bi ti nick najbolje odgovarao,al ima ovdje i pristojnog svijeta. :zzzz:

Znaci o lizanju se moze pricati i cak o zena na zenu a pusenje ne? Jer ako zenska o tome prica onda znaci da je ona kurava? Nek ti nisi kurava :)
PeRSaFromDaMaHaLa

Sto spamate tu? Sama se djeca tu javljaju, sa 18 i 20 godina. U svakom postu po 20 smilies. Haj Odjeb*us
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

PeRSaFromDaMaHaLa wrote:
pinkzelena wrote:Ma ne,nego to ja tebi da znas da postoji i ta opcija..da te ne iskoristava kako ko pozeli.

Znaci o lizanju se moze pricati i cak o zena na zenu a pusenje ne? Jer ako zenska o tome prica onda znaci da je ona kurava? Nek ti nisi kurava :)
Shta ti bi s nickom madam piano? :-)
nisam upratila...
PeRSaFromDaMaHaLa

Preko 20 smilies
ladyblue18

Post by ladyblue18 »

toooo koko :D
et kolko si plitka :D ako pise 18 dje pise da imam 18 god :shock: :D :lol: :lol: :lol: a bogami ima djece od 15 koja su pametnija i zrelija od tebe :D :D :D :lol:
PeRSaFromDaMaHaLa

mIRCerka wrote:
PeRSaFromDaMaHaLa wrote:

nisam upratila...

Objasnila sam sta je sa nikom
PeRSaFromDaMaHaLa

mIRCerka wrote:
PeRSaFromDaMaHaLa wrote:

nisam upratila...

4 stranica
mIRCerka
Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.

Post by mIRCerka »

PeRSaFromDaMaHaLa wrote:
mIRCerka wrote:
PeRSaFromDaMaHaLa wrote:
nisam upratila...

Objasnila sam sta je sa nikom
nisam procitala, napisah da nisam upratila....
PeRSaFromDaMaHaLa

mIRCerka wrote:nisam procitala, napisah da nisam upratila....

4 stranica
Locked