Moj grad,moj klub Banovicibosmen wrote:Ne,
nego
MOj dom,moj dom ,nosim ga us rcu svoooooom
(Banovici)
Vaginalni orgazam
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
pinkzelena
-
PeRSaFromDaMaHaLa
dinchy84 wrote:U slijedecoj epizodi:
PeRSaFromDaMaHaLa jos uvijek ne moze da se odluci kojem identitetu pripada.Priznaje da je za sve to krivo tesko djetinjstvo.
Bosmen svim silama zeli od nje izvuci sto vise moze.
Pinkizekena pokusava da izvede Persu na pravi put, ali problemi sve vise uzimaju maha.
Pojavljuje se i novi lik Bufu.Ko je ta misteriozna osoba i da li ce njeno prisustvo dovesti do novih zapleta u nasoj seriji?
Ostanite s nama i pratite i slijedecu epizodu "Izvuci se ne mogu"
Persa dobra zna who she is
-
pinkzelena
PeRSaFromDaMaHaLa wrote:dinchy84 wrote:U slijedecoj epizodi:
PeRSaFromDaMaHaLa jos uvijek ne moze da se odluci kojem identitetu pripada.Priznaje da je za sve to krivo tesko djetinjstvo.
Bosmen svim silama zeli od nje izvuci sto vise moze.
Pinkizekena pokusava da izvede Persu na pravi put, ali problemi sve vise uzimaju maha.
Pojavljuje se i novi lik Bufu.Ko je ta misteriozna osoba i da li ce njeno prisustvo dovesti do novih zapleta u nasoj seriji?
Ostanite s nama i pratite i slijedecu epizodu "Izvuci se ne mogu"
Persa dobra zna who she isA Bosmen je zagorio
Pinkzelena nek se brine za zvoje dupe
nek i opere to dupe
i obrise sline
A BuFu je u Banovicima
A ti dinchy mlada si you'll learn
Bosmene dragi,sta nam nagovori..
-
pinkzelena
od persinog pusenja vibratora..dokle dodjosmo 
-
PeRSaFromDaMaHaLa
bosmen wrote:Haj ti ziva bila bufu (od rijeci bufalo sto na americkom jeziku znaci prelijepa)
malo odmori i pokusaj osmislit kakav dobar nick sebi pa u nove pobjede.
Ali nemoj se ubuduce drzat one stare poslovice Lakse ti je metar u guzicu nego cenat u glavu
BuFu- By us, F*ck U
-
pinkzelena
PeRSaFromDaMaHaLa wrote:bosmen wrote:Haj ti ziva bila bufu (od rijeci bufalo sto na americkom jeziku znaci prelijepa)
malo odmori i pokusaj osmislit kakav dobar nick sebi pa u nove pobjede.
Ali nemoj se ubuduce drzat one stare poslovice Lakse ti je metar u guzicu nego cenat u glavu
BuFu- By us, F*ck UTo sta znaci BuFu
Nisi gledao film? Neznam kako se zove. Ako se sjetim, javim ti
Ovdje treba raditi egzorcizam
- lady midnight
aaaaaaaaaaa majko draga, kakva je ovo shizofrenija
pa ova sa ovim VeLiKim SloVimA bi napunila cijeli jedan sanatorij srednje kategorije
-
PeRSaFromDaMaHaLa
pinkzelena wrote:od persinog pusenja vibratora..dokle dodjosmo
Ne pusim vibrator
-
pinkzelena
Incub wrote:Hajde mi kazite gdje skrenusmo sa teme,dosadilo mi listati unazad....sta bi sta bi![]()
Na cetvrtoj strani je poceo zaplet,kad se provalilo da su Bufu,MadamPiano i persafromdamahala ista osoba.
-
pinkzelena
PeRSaFromDaMaHaLa wrote:pinkzelena wrote:od persinog pusenja vibratora..dokle dodjosmo
Ne pusim vibratorNadji mi jednog muskarca da ne voli da mu se popusi
Druzila sam se dosta sa muskarcima , I znam dosta toga o cemu pricaju, tj. sta vole
Ja sam to rekla jer znam da ima zenski sto nece to da rade a pricaju o lizanju, nigdje veze, ako hoces da tebi lize onda i ti trebas da pusis
Uzivaj, i zavoli to, jer je to nesto dobro
Bolje za tebe
i za njega
Ima djevojaka koje imaju frajere,jesi cula za to?
-
PeRSaFromDaMaHaLa
pinkzelena wrote:PeRSaFromDaMaHaLa wrote:pinkzelena wrote:od persinog pusenja vibratora..dokle dodjosmo
Druzila sam se dosta sa muskarcima , I znam dosta toga o cemu pricaju, tj. sta vole
Ja sam to rekla jer znam da ima zenski sto nece to da rade a pricaju o lizanju, nigdje veze, ako hoces da tebi lize onda i ti trebas da pusis
Bolje za tebe
i za njega
-
pinkzelena
Ma ne,nego to ja tebi da znas da postoji i ta opcija..da te ne iskoristava kako ko pozeli.PeRSaFromDaMaHaLa wrote:pinkzelena wrote:PeRSaFromDaMaHaLa wrote:
Bolje za tebe
i za njega
To oni ne vole da im se pop*si?
![]()
Rekla bih ti koji bi ti nick najbolje odgovarao,al ima ovdje i pristojnog svijeta.
- ladyblue18
- Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status
ne mogu vjerovat
Iako sam pretpostavljala da je ista osoba vidi se po stilu pisanja postova...samo Bufu i ove dvije mahniture su ovoliko opterecene muskom fizionomijom
oj mati draga
pinkzelena ne daj se
- ladyblue18
eeeee fakatbosmen wrote:Mene ona podsjeca na PiJaNu_KoKu_21 sa dernekalady midnight wrote:![]()
![]()
![]()
![]()
aaaaaaaaaaa majko draga, kakva je ovo shizofrenija![]()
![]()
pa ova sa ovim VeLiKim SloVimA bi napunila cijeli jedan sanatorij srednje kategorije![]()
![]()
i ona pise ovakvim slovima
bufu da ti nisi stvarno ona?![]()
Ne bi me iznenadilo![]()
-
PeRSaFromDaMaHaLa
pinkzelena wrote:Ma ne,nego to ja tebi da znas da postoji i ta opcija..da te ne iskoristava kako ko pozeli.
Rekla bih ti koji bi ti nick najbolje odgovarao,al ima ovdje i pristojnog svijeta.
Znaci o lizanju se moze pricati i cak o zena na zenu a pusenje ne? Jer ako zenska o tome prica onda znaci da je ona kurava? Nek ti nisi kurava
-
PeRSaFromDaMaHaLa
Sto spamate tu? Sama se djeca tu javljaju, sa 18 i 20 godina. U svakom postu po 20 smilies. Haj Odjeb*us
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Shta ti bi s nickom madam piano?PeRSaFromDaMaHaLa wrote:pinkzelena wrote:Ma ne,nego to ja tebi da znas da postoji i ta opcija..da te ne iskoristava kako ko pozeli.
Znaci o lizanju se moze pricati i cak o zena na zenu a pusenje ne? Jer ako zenska o tome prica onda znaci da je ona kurava? Nek ti nisi kurava
nisam upratila...
- ladyblue18
toooo koko
et kolko si plitka
ako pise 18 dje pise da imam 18 god
a bogami ima djece od 15 koja su pametnija i zrelija od tebe

et kolko si plitka
-
PeRSaFromDaMaHaLa
mIRCerka wrote:Shta ti bi s nickom madam piano?PeRSaFromDaMaHaLa wrote:pinkzelena wrote:Ma ne,nego to ja tebi da znas da postoji i ta opcija..da te ne iskoristava kako ko pozeli.
Znaci o lizanju se moze pricati i cak o zena na zenu a pusenje ne? Jer ako zenska o tome prica onda znaci da je ona kurava? Nek ti nisi kurava![]()
nisam upratila...
Objasnila sam sta je sa nikom
-
PeRSaFromDaMaHaLa
mIRCerka wrote:Shta ti bi s nickom madam piano?PeRSaFromDaMaHaLa wrote:pinkzelena wrote:Ma ne,nego to ja tebi da znas da postoji i ta opcija..da te ne iskoristava kako ko pozeli.
Znaci o lizanju se moze pricati i cak o zena na zenu a pusenje ne? Jer ako zenska o tome prica onda znaci da je ona kurava? Nek ti nisi kurava![]()
nisam upratila...
4 stranica
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
nisam procitala, napisah da nisam upratila....PeRSaFromDaMaHaLa wrote:mIRCerka wrote:Shta ti bi s nickom madam piano?PeRSaFromDaMaHaLa wrote:
nisam upratila...
Objasnila sam sta je sa nikom
-
PeRSaFromDaMaHaLa
mIRCerka wrote:nisam procitala, napisah da nisam upratila....
4 stranica